JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

συνήθως τις πρώτες μέρες των διακοπων οι περισσότεροι επιλέγουν να κάνουν το διάλειμμα τους, οπότε κοιτά απλώς να μην το συνεχίσεις για πολύ ακόμα![]()
Σήμερα διάβασα ένα 3ωρο και έγραψα ένα 3ωρο (που τελικά έγινε 4ωρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος

σημασία έχει ότι έγραψες τέλεια![]()
Α δεν ξερω !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Υπομονή και πείσμα θέλει...και εγώ μετά από 7ωρο διάβασμα ανάβουν τα λαμπάκια μου...
Τον χρόνο που χάνουμε από τις εξόδους μας θα τον αναπληρώσουμε του χρόνου![]()
Εγω στα τελευταία 40-45 λεπτά του 7ώρου (κυρίως όταν το παίρνω σερί) δεν λειτουργώ όπως πριν....αποτέλεσμα να μην βγάζω όση ύλη θέλω κάθε φορά και μετά να είμαι απογοητευμένος....
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

κυρίως όταν το παίρνω σερί
Τα διαλείμματα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ φίλε....
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Τα διαλείμματα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ φίλε....
ε ναι με μικρά διαλείμματα που και που....όταν λέω σερί εννοώ ότι δεν σπάω τις ώρες σε 10-2 και 4-8 αλλά το παίρνω σερί απο 3 μέχρι τις 10....γενικά ενώ πήγα την πενταήμερη και γύρισα με όρεξη,οι δύο βδομάδες που πέρασαν μετά την εκδρομή ήταν ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ...με έχουν ξεσκίσει....
Gate4
Επιφανές μέλος

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΗ???
Πες μου ένα σημείο που το έκανα αυτό και θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη.
Αν νομίζεις πως σε "τοπ σχολές" (17-18+) όπως ΕΜΠ , ΣΣΑΣ, Ιατρικές κλπ δεν μπαίνουν τα παπαγαλάκια...κάνεις λάθος γιατί είναι η πλειοψηφία!
Κρατας τα επισημα χαρτια του κρατους για το μου μπαινει ο καθεις και ποσο παπαγαλος ή οχι ειναι;
Εσυ φανταζομαι ουτε να τα πτυσεις αυτα τα ατομα.Ουτε στον ιδιο δρομο να περπατησετε.Ολα με την αξια ε;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Αύριο γράφω έκθεση και έχω ένα 2ωρο χημείας μετάΠολύ ωραία σα να λέμε ;3
καλη επιτυχια και καλη δυναμη!!!!
Gate4
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώκαλη επιτυχια και καλη δυναμη!!!!

alex2395
Δραστήριο μέλος

Και φυσικα βιολογια πολλες πολλες φορες καθε μερα για να μην τα ξεχναω
Καλο κουραγιο παιδια!
Gate4
Επιφανές μέλος

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Περσινά ξινά σταφύλια, θα μου πεις... Ναι, κάποιος inside πληροφοριοδότης![]()
How do you know? Κάποιος inside πληροφοριοδότης ε?![]()

Johnny15
Επιφανές μέλος

Καλό θα ήταν να τις αποφεύγεις. Εγώ έκανα μαλακίες και στις πανελλήνιες. Κάτι κουταμάρες που έβαζα στα πολλαπλής... Στα μαθηματικά έβαλα λάθος το ποιος είναι ο πραγματικό άξονας! Αν είναι δυνατόν...Διαγώνισμα φυσική σήμερα κύματα για ακόμη μια φορά τις μαλακίες δεν τις απέφυγα..
Περσινά ξινά σταφύλια, θα μου πεις... Ναι, κάποιος inside πληροφοριοδότης![]()
Η Νατάσα?

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Όχι ρε, έχουμε και κανονική ζωή ξέρειςΗ Νατάσα?![]()

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Όχι ρε, έχουμε και κανονική ζωή ξέρεις![]()

Ααλλά γλυκιά χρονιά
Εμένα μου άφησαν μια πίκρα.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι όμως κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ;
Τι κάνεις τότε; Τώρα είναι εντάξει, υπάρχουν, αν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια των σπουδών τι κάνεις; Ή ακόμα χειρότερα αν αυτό γίνει πριν;
Εκεί είναι που φτάνει η ψυχολογία στον πάτο...
Αυτά.-
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

μια τετοια σκεψη εκανε και η μητερα μου οταν σκεφτομασταν για εξωτερικοΕίναι μερικές φορές που σκέφτεσαι ότι τα πηγαίνεις μια χαρά στα μαθήματα, ότι οι πιθανότητες να περάσεις εκεί που πραγματικά θέλεις είναι με το μέρος σου και μόνο μία ατυχία μπορεί να στο στερήσει αυτό...
Τι κάνεις τότε; Τώρα είναι εντάξει, υπάρχουν, αν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια των σπουδών τι κάνεις; Ή ακόμα χειρότερα αν αυτό γίνει πριν;
Αυτά.-

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι μερικές φορές που σκέφτεσαι ότι τα πηγαίνεις μια χαρά στα μαθήματα, ότι οι πιθανότητες να περάσεις εκεί που πραγματικά θέλεις είναι με το μέρος σου και μόνο μία ατυχία μπορεί να στο στερήσει αυτό...
Αυτά.-
Αν οντως δεν υπαρχει χρημα τοτε λογικα θα παρεις εστια,απο φετος θα ξαναερθουν οι μεταγγραφες .επισης μπορεις να ψαξεις για κατι παρτ ταιμ εκει που θα περασεις.γενικα αν ψαχτεις θα βρεις μια ακρη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.