DrHouse
Διάσημο μέλος

χελ γιεα δεν λες τιποτα!
το μονο που με παρηγορει ειναι οτι εχουμε 5 μηνες μονο!
αα και οι καινουριες μου παντοφλες που μοιαζουν με ugg αλλα ειναι πουπουλενιες!σας αγαπω γλυκα ζεστα παντοφλακια που με συντροφευετε αυτες τις κρυες νυχτες των χριστουγεννων που καθομαι μονη σαν το λεμονι με ενα βιβλιο αγκαλια και στο πισω μερος του μυαλου μου θελω να τα πεταξω ολα και να τρεξωωωωωω!!!!!!!!
![]()
Αμα δεν εχεις να κατσεις με τιποτα αλλο αγκαλια χριστουγεννιατικα,καταληγεις με βιβλια

Po0r guys,μην πεθανετε και απο το πολυ διαβασμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95
Δραστήριο μέλος

Απ'ότι φαίνεται μόνο εγώ είμαι αυτός που τις τελευταίες 5 μέρες παίζει να έχω διαβάζει ένα 6ωρο συνολικά?![]()
Μην ανησυχείς ...έχεις διαβάσει περισσότερο από εμένα.

Vicky13
Δραστήριο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένο μέλος

το Σαββατο 29-12-2012 γραφω φυσικη κατευθυνσης
αστα διαβαζω 10-12 ωρες καθε μερα...!!!!
ωραιες διακοπες!!!!
christosxanthi
Δραστήριο μέλος

χριχρι :)
Νεοφερμένο μέλος

Σιγά μη μας βάλει εύκολο(και ακριβώς γτ είχαμε χρόνο να διαβάσουμε) Έλα ρε το 1 τουλάχιστον δεν είναι τίποτα, το 2ο ντάξυ παλεύεται, το 4ο είναι λίγο ότι να ναι![]()
Τελικά την γλίτωσα

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ασε μην τα συζηταςΑμα δεν εχεις να κατσεις με τιποτα αλλο αγκαλια χριστουγεννιατικα,καταληγεις με βιβλια
Po0r guys,μην πεθανετε και απο το πολυ διαβασμα![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

συνήθως τις πρώτες μέρες των διακοπων οι περισσότεροι επιλέγουν να κάνουν το διάλειμμα τους, οπότε κοιτά απλώς να μην το συνεχίσεις για πολύ ακόμαΑπ'ότι φαίνεται μόνο εγώ είμαι αυτός που τις τελευταίες 5 μέρες παίζει να έχω διαβάζει ένα 6ωρο συνολικά?![]()

artemaki
Διάσημο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

σημασία έχει ότι έγραψες τέλειαΕγραψα και γω εκθεση. Ποσο βαρεμαρα επεσε και ποσο απαισιο θεμα, δεν λεγεται. >.<

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τον χρόνο που χάνουμε από τις εξόδους μας θα τον αναπληρώσουμε του χρόνου

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιώθω ότι δε μπορώ να συγκεντρωθώ στο διάβασμα έτσι ώστε να μου βγει κάτι ποιοτικό.. και ότι δε θα καταφέρω και πολλά στο διάστημα των διακοπών που απομένει..

Johnny15
Επιφανές μέλος

"Οι βάσεις θα εκτοξευθούν"..."θα βάλουν δύσκολα θέματα για να μη μπείτε στις σχολές"
Αυτοαναιρούνται δηλαδή!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αν πανικοβληθείς, πιθανότατα να το χάσεις το παιχνίδι. Δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι με τέτοιες θέσεις. Μπορείς να κρίνεις κατα πόσο ευσταθούν ή όχι και μπορούν να σε επηρεάσουν ή να σταθούν εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σου.Υπάρχει κανένας που να έχει απογοητευθεί ή είμαι η μόνη?
Νιώθω ότι δε μπορώ να συγκεντρωθώ στο διάβασμα έτσι ώστε να μου βγει κάτι ποιοτικό.. και ότι δε θα καταφέρω και πολλά στο διάστημα των διακοπών που απομένει..Ειδικά μετά από αυτά που ακούω από παλιούς,του τύπου: "Οι βάσεις θα εκτοξευθούν..μόνο τα παιδιά των ιδιωτικών θα περάσουν..θα βάλουν δύσκολα θέματα για να μη μπείτε στις σχολές"..ε συγνώμη κιόλας,αλλά μετά ποιος υποψήφιος θα έχει όρεξη κι έστω μια αμυδρή ελπίδα ότι ίσως να πετύχει το στόχο του από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που του κόβουν τα φτερά?

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Υπάρχει κανένας που να έχει απογοητευθεί ή είμαι η μόνη?
Νιώθω ότι δε μπορώ να συγκεντρωθώ στο διάβασμα έτσι ώστε να μου βγει κάτι ποιοτικό.. και ότι δε θα καταφέρω και πολλά στο διάστημα των διακοπών που απομένει..Ειδικά μετά από αυτά που ακούω από παλιούς,του τύπου: "Οι βάσεις θα εκτοξευθούν..μόνο τα παιδιά των ιδιωτικών θα περάσουν..θα βάλουν δύσκολα θέματα για να μη μπείτε στις σχολές"..ε συγνώμη κιόλας,αλλά μετά ποιος υποψήφιος θα έχει όρεξη κι έστω μια αμυδρή ελπίδα ότι ίσως να πετύχει το στόχο του από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που του κόβουν τα φτερά?
το μονο που λεω σε κατι τετοια ειναι: CHALLENGE ACCEPTED BITCH!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.