Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ θα κάνω επανάληψη σε όλα τα μαθήματα και ζήτησα από τους καθηγητές να μου δώσουν διαγωνίσματα. Έχω μαζέψει μέχρι στιγμής 1 στα λατινικά, 2 πρωταγόρα, 2 πολιτεία, 2 έκθεση (πανελληνιών), ιστορία ερωτήσεις για όλα τα κεφάλαια, βιολογία και λογοτεχνία.
Θα ρίξω τρελό διάβασμα και θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Μόλις πατήσει Γενάρης μπαίνουμε στην τελική ευθεία.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Δεν θα κάνω επανάληψη σε όλη τη βιολογία πχ μέσα σε 1 μέρα. Ας πούμε θα διαβάσω μια μέρα το 1ο και το 4ο που είναι μικρά, μια το 2ο και το 6ο, μια το 5ο. Παράλληλα ξέρω γω θα ξαναβγάλω τους μιγαδικούς, τα κύματα και το 1ο κεφ χημείας και θα κάνω και λίγο έκθεση. Γενικά όσοι ξέρω κάτι τέτοιο σκοπεύουν να κάνουν.Δηλαδή αν θες να κάνεις επανάληψη σε ένα μάθημα θα το παρατήσεις στη μισή μέρα; Εγώ δεν μπορώ έτσι πάντως![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Δεν θα κάνω επανάληψη σε όλη τη βιολογία πχ μέσα σε 1 μέρα. Ας πούμε θα διαβάσω μια μέρα το 1ο και το 4ο που είναι μικρά, μια το 2ο και το 6ο, μια το 5ο. Παράλληλα ξέρω γω θα ξαναβγάλω τους μιγαδικούς, τα κύματα και το 1ο κεφ χημείας και θα κάνω και λίγο έκθεση. Γενικά όσοι ξέρω κάτι τέτοιο σκοπεύουν να κάνουν.![]()
οτι βολευει τον καθενα
Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ κάθε μέρα θέλω να ασχολούμαι με ένα μάθημα. Ειδικά αν κάτσω να κάνω μαθηματικά σερί όλη μέρα θα τα πάρωΔεν θα κάνω επανάληψη σε όλη τη βιολογία πχ μέσα σε 1 μέρα. Ας πούμε θα διαβάσω μια μέρα το 1ο και το 4ο που είναι μικρά, μια το 2ο και το 6ο, μια το 5ο. Παράλληλα ξέρω γω θα ξαναβγάλω τους μιγαδικούς, τα κύματα και το 1ο κεφ χημείας και θα κάνω και λίγο έκθεση. Γενικά όσοι ξέρω κάτι τέτοιο σκοπεύουν να κάνουν.![]()

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Δεν θα κάνω επανάληψη σε όλη τη βιολογία πχ μέσα σε 1 μέρα. Ας πούμε θα διαβάσω μια μέρα το 1ο και το 4ο που είναι μικρά, μια το 2ο και το 6ο, μια το 5ο. Παράλληλα ξέρω γω θα ξαναβγάλω τους μιγαδικούς, τα κύματα και το 1ο κεφ χημείας και θα κάνω και λίγο έκθεση. Γενικά όσοι ξέρω κάτι τέτοιο σκοπεύουν να κάνουν.![]()
Ισχύει...
Το να κάνεις μία ολόκληρη μέρα μαθηματικά ή φυσική βολεύει μια χαρά.
Το να κάνεις μία ολόκληρη μέρα βιολογία ή αοδέ...είναι πόνος.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Και προς το βράδυ δεν θα κουδουνίζει το κεφάλι σου?Εγώ κάθε μέρα θέλω να ασχολούμαι με ένα μάθημα. Ειδικά αν κάτσω να κάνω μαθηματικά σερί όλη μέρα θα τα πάρω![]()

Τι να πω, γούστα είναι αυτά!

Gate4
Επιφανές μέλος

Το κεφάλι μου κουδουνίζει στην ιδέα ότι έχω μαθηματικά δε περιμένω το διάβασμαΚαι προς το βράδυ δεν θα κουδουνίζει το κεφάλι σου?
Τι να πω, γούστα είναι αυτά!![]()

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Το κεφάλι μου κουδουνίζει στην ιδέα ότι έχω μαθηματικά δε περιμένω το διάβασμα![]()
και εγω το ιδιο στη βιολογια.οχι πως εχω καποιο προβλημα αλλα μου φαινονται πιο δυσκολα απο τα αλλα και αναγκαστικα και πιο χρονοβορα για την πληρη προετοιμασια μου σε αυτη
Gate4
Επιφανές μέλος

Προσπαθώ απλά δεν τα αντέχωΒρε άλλαξε στάση απέναντι στα μαθηματικά! Δες τα με άλλο μάτι για να σε δουν κι αυτά! Όταν έχεις αρνητική στάση δε θα τα καταφέρεις!![]()

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΜΕτα τα χ-μας θα γράψω μιγαδ-αναλ-παραγ στα μαθηματικα κατ. και μετα μου μένουν ολοκληρώματα.
Υπάρχει κανεις που θα δώσει ΑΟΘ ? δεν έχω δει καμ1 σχετικη δήλωση. Που είστε στην ύλη όσοι το δίνετε ?

maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πήζω και ελπίζω.
ΜΕτα τα χ-μας θα γράψω μιγαδ-αναλ-παραγ στα μαθηματικα κατ. και μετα μου μένουν ολοκληρώματα.
Υπάρχει κανεις που θα δώσει ΑΟΘ ? δεν έχω δει καμ1 σχετικη δήλωση. Που είστε στην ύλη όσοι το δίνετε ?![]()
Μας έκαναν ενημέρωση και μας είπαν μετά τα Χριστούγεννα οι δηλώσεις
Τελειώσαμε το 4 και κάνουμε ασκ μετά τα Χριστούγεννα θα γράψουμε 3-4 και θα μπούμε στο 5
Σχολείο τελειώσαμε το 2
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μας έκαναν ενημέρωση και μας είπαν μετά τα Χριστούγεννα οι δηλώσεις
Τελειώσαμε το 4 και κάνουμε ασκ μετά τα Χριστούγεννα θα γράψουμε 3-4 και θα μπούμε στο 5
Σχολείο τελειώσαμε το 2
Μανιά είσαι πολυ μπροστα στην κυριολέξια ! μπραβο

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγω βιολογια γενικης β κεφαλαιο ως τροφικες πυραμιδες για να δουμε
στο ίδιο φροντιστήριο πάμε;

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.