paul95
Δραστήριο μέλος

Παντως τωρα ειμαστε γενεαλογικα δεντρα.Το τι γελια ριχνω με αυτες τις ασκησεις δεν περιγραφετε
Αυτές οι ασκήσεις είναι ωραίες αλλά θέλουν πολλά λόγια να γράψεις...
Αύριο γράφω επαναληπτικό στα κεφάλαια 5 και 6. Σήμερα έγραψα στο 6. Εύκολο ήταν, παίζει και 100/100.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτές οι ασκήσεις είναι ωραίες αλλά θέλουν πολλά λόγια να γράψεις...
Αύριο γράφω επαναληπτικό στα κεφάλαια 5 και 6. Σήμερα έγραψα στο 6. Εύκολο ήταν, παίζει και 100/100.
Το γελιο πεφτει στις μοιχιες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paul95
Δραστήριο μέλος

Το γελιο πεφτει στις μοιχιες
Εγώ είχα πετύχει άσκηση με μία που έκανε μήνυση στο μαιευτήριο γιατί τάχα της έδωσαν παιδί που αμφισβητούσε ότι ήταν δικό της (και όντως δεν ήταν)
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Αναγκαστικά επανάληψη στα 4 πρώτα κεφάλαια της βιολογίας γιατί θα γράψω μέσα στις γιορτές όπως και στα μαθηματικά, αλλά εκεί πραγματικά χρειάζομαι καλή επανάληψη.

Επίσης πρέπει να καλύψω κενά στη χημεία και να κάτσω να ξαναλύσω όσες ασκήσεις είχα πρόβλημα. Γενικά θα λιώσω τον Σαλτερή.

Φυσική θα κάτσω να διαβάσω μηχανική στερεού σώματος γιατί δεν το ΄χω.

Και βέβαια, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΌΣΟ ΘΈΛΩ και θα επιδιώξω να ζήσω ωραίες στιγμές με την παρέα μου.

Είναι ρε παιδιά τα τελευταία μας Χριστούγεννα ως μαθητές! Πέρα από το διάβασμα πρέπει να περάσουμε και καλά!

paul95
Δραστήριο μέλος

Τι θα κάνω τα Χριστούγεννα...
ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΌΣΟ ΘΈΛΩ και θα επιδιώξω να ζήσω ωραίες στιγμές με την παρέα μου.
Είναι ρε παιδιά τα τελευταία μας Χριστούγεννα ως μαθητές! Πέρα από το διάβασμα πρέπει να περάσουμε και καλά!![]()
Συμφωνώ απόλυτα! Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά και ο ήλιος τα μοσχάρια.
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

paul95
Δραστήριο μέλος

Τα χριστούγεννα υποφερονται αλλα σας προτείνω να κάνετε επανάληψη όλη την ύλη ως τώρα για το Πάσχα απλά μαζί με το αρνί θα σουβλιστειτε και σεις
Δε θέλω ακόμα να το σκέφτομαι αυτό από τωρα. ΘέλΩ να στόλισω δέντρο.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος

Μην τρομοκρατείς τα παιδιά.. Εγώ πέρυσι 10 μέρες μεσα στα χριστούγεννα ήμουν χάλια και δεν άνοιξα βιβλίο. Επίσης, Πάσχα την Μεγάλη Βδομάδα διάβαζα 4-5 ώρες την ημέρα (εντάξει από την Τρίτη της δεύτερης εβδομάδας χτυπούσα 12ωραΤα χριστούγεννα υποφερονται αλλα σας προτείνω να κάνετε επανάληψη όλη την ύλη ως τώρα για το Πάσχα απλά μαζί με το αρνί θα σουβλιστειτε και σεις

fockos
Επιφανές μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια γεια σας!
Να σας ρωτησω ,εχετε προγραμματισει καθολου το διαβασμα σαςτα χριστουγεννα ή το εχετε σκεφτει καθολου?
Εγω ειλικρινα περιμενω λιγο τα Χριστουγεννα να παρω μια ανασα και εγω αλλα ακουω οτι το πολυ να ξεκουραστω 2 μερες...
Ετσι ειναι τα πραγματα ή ειναι υπερβολικός αυτος που μου το ειπε?
Δεν ξερω...
Παντως ο φυσικος μου ειπε πως πρεπει να κατσουμε να κανουμε σχολαστικη επαναληψη ταλαντωσεις-κυματα για διαγωνισμα απο το νεο ετος.
Ειπε μαλιστα πως πρεπει να κατσουμε να διαβασουμε πολυ και αλλα τετοια αγχωτικα που ολοι ξερουμε.
Με εβαλε λοιπον σε σκεψεις!
Βεβαια στο τμημα που ειμαι κανεις τους δεν ειναι θετικη (εκτος απο εμενα) και το εχουν ως μαθημα βαρυτητας. Οποτε γι αυτο ειπε να ασχοληθουμε τουλαχιστον μια εβδομαδα με το μαθημα της φυσικης...
Ομως αν κανω 5 μερες φυσικη ,βιολογια τι θα κανω και μαθηματικα?![]()
Εγω θα πορευθω με τα διαγωνισματα του φροντιστηριου αλλα σιγουρα ενα 3ημερακι δεν θα πιασω βιβλιο
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω εφτιαξα προγραμμα (θεωρητικη) για τα χριστουγεννα λιγο πιεστικο αλλα δεν ειναι και πολλες οι μερες τι να κανουμε ...ουσιαστικα μια βδομαδα εχουμε διακοπες γιατι την δευτερη ξεκιναμε φροντ οποτε....Axx απαισια τα χριστουγεννα φετος...αισιοδοξια(αν και δεν την εχω)και δυναμη να περασουν και αυτοι 5-6 μηνες να γλιτωσουμε απο το σχολειο ..
![]()
Και με ενα αυτο ειναι που με κραταει και συνεχιζω την προσπαθεια οτι σε περιπου 6 μήνες θα ειμαι αποφοιτος και ολα αυτα θα ανηκουν στο παρελθον.

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Και με ενα αυτο ειναι που με κραταει και συνεχιζω την προσπαθεια οτι σε περιπου 6 μήνες θα ειμαι αποφοιτος και ολα αυτα θα ανηκουν στο παρελθον.Επειδη και εγω θεωρητικη ειμαι μπορεις να μου πεις περιπου τι προγραμμα εχεις για τις διακοπες των Χριστουγεννων;
ας σου πω εγω,λατινικα μιση υλη,ιστορια κρητικο-ποντιακο,αρχαια πολιτεια-αγνωστο,κειμενα ονειρο στο κυμα και κανα ποιημα,βιολογια μισο δευτερο κεφαλαιο
Gate4
Επιφανές μέλος

αλλά πρόγραμμα έκανα

katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκεφτηκα να τα κανω ολα απο την αρχη επαναληψη...Δηλαδη 4μερες γνωστο 1αγνωστο...3λατινικα...2ιστορια...2βιολογια..3λογοτεχνια....η αληθεια ειναι οτι ειναι λγ πιεστικο αλλα αν σκεφτεις οτι το μεγαλυτερο κομματι υλης μεχρι τωρα το ξερεις και μονο τα τελευταια μαθηματα χρειαζονται κανονικο διαβασμα εισαι οκ ...δεν ξερω κατα ποσον 8α μου βγει στην πραξη αλλα 8α προσπαθησω και οτι γινει..Και με ενα αυτο ειναι που με κραταει και συνεχιζω την προσπαθεια οτι σε περιπου 6 μήνες θα ειμαι αποφοιτος και ολα αυτα θα ανηκουν στο παρελθον.Επειδη και εγω θεωρητικη ειμαι μπορεις να μου πεις περιπου τι προγραμμα εχεις για τις διακοπες των Χριστουγεννων;

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκεφτηκα να τα κανω ολα απο την αρχη επαναληψη...Δηλαδη 4μερες γνωστο 1αγνωστο...3λατινικα...2ιστορια...2βιολογια..3λογοτεχνια....η αληθεια ειναι οτι ειναι λγ πιεστικο αλλα αν σκεφτεις οτι το μεγαλυτερο κομματι υλης μεχρι τωρα το ξερεις και μονο τα τελευταια μαθηματα χρειαζονται κανονικο διαβασμα εισαι οκ ...δεν ξερω κατα ποσον 8α μου βγει στην πραξη αλλα 8α προσπαθησω και οτι γινει..![]()
χαλαρωσε λιγο ρε και ποτε θα ξεκουραστεις μονοδρομο θα το παρεις?
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την πρωτοχρονιαχαλαρωσε λιγο ρε και ποτε θα ξεκουραστεις μονοδρομο θα το παρεις?

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.