cha0s
Περιβόητο μέλος

βασικα επαναληψη μπηκαμε τωρα, δεν γινεται να τα μαθαινεις καλα,η τα μαθαινεις ειτε οχι
κατσε ρε συ, ιστορια για το επόμενο μάθημα πόσες σελίδες σας έβαζε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Τα μαθαίνεις για εκείνη την στιγμή, αλλά μετά δεν τα θυμάσαι. Πρόσκαιρα όμως τα μαθαίνεις, τόσο απλό.αρα δεν το μαθαινεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

κατσε ρε συ, ιστορια για το επόμενο μάθημα πόσες σελίδες σας έβαζε;
καταρχην εχουμε 2 ωρες την βδομαδα οχι 1
cha0s
Περιβόητο μέλος

καταρχην εχουμε 2 ωρες την βδομαδα οχι 1
σ' όλα τα φροντιστήρια αυτό συμβαίνει.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Και να μην τα μάθαινε καλά, δεν νομίζω να το παραδεχόταν. Είχα μία συμμαθήτρια που ακολουθούσε την ίδια τακτική στο ιδιαίτερο και η στιγμή που το παραδέχτηκε ήταν λίγες εβδομάδες πριν τις Πανελλήνιες, διότι κάποτε τα προφανή αποκαλύπτονται. Ορισμένοι είναι πολύ περήφανοι για να το παραδεχτούν.καλά κρητικό είστε; Ρε πάτε πάρε πολυ γρήγορα. Τα μαθαίνετε καλά τουλάχιστον;

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

σ' όλα τα φροντιστήρια αυτό συμβαίνει.
μπα μην το λες αυτο τα περισσοτερα που ξερω εχουν 1
DrHouse
Διάσημο μέλος

ΟΥΓΚ
ΟΥΓΚ

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω ειμαι στην 4209347328432 επαναληψη.Διαβαζω 25/24ωρο και τα μαθαινω ολα με την μια.
ΟΥΓΚ
ΟΥΓΚ
![]()
χαχαχα δεν ειπα ποτε οτι διαβαζω 1000 ωρες μετα τις 10 δεν εχει τυχει να διαβασω μην τα ισοπεδωνεις ολα
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος

στην ιστορια μακραν καλυτερο το κρητικο και χειροτερο το ποντιακο
τα κόμματα είναι τα χειρότερα

γνώμη μου
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

τα κόμματα είναι τα χειρότερατο ποντιακό μια χαρά είναι
γνώμη μου
σου φανηκε δηλαδη οτι το ποντιακο εχει πιο ενδιαφερον περιεχομενο απο τα κομματα ?
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος

σου φανηκε δηλαδη οτι το ποντιακο εχει πιο ενδιαφερον περιεχομενο απο τα κομματα ?
ως προς το περιεχόμενο όλα μου αρέσουν

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ως προς το περιεχόμενο όλα μου αρέσουναλλά με δυσκολεύουν τα κόμματα στην απομνημόνευση
![]()
αλλου παπα ευαγγελιο αυτο εγω για το περιεχομενο μιλαω
fockos
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Από ότι κατάλαβα στα μαθηματικά πάω με μαθηματική ακρίβεια για φούντο

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Εγώ προσπαθούσα να λύσω θέματα πανελληνίων.
Από ότι κατάλαβα στα μαθηματικά πάω με μαθηματική ακρίβεια για φούντο![]()
γιατι πιστευεις αληθεια πως τωρα το νοεμβριο θα μπορεις να λυσεις θεματα πανελληνιων?και για πες μου ποιο κομματι σε δυσκολευει
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι αδύνατο από τώρα να βγάλεις και τα 4 θέματα ....
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ προσπαθούσα να λύσω θέματα πανελληνίων.
Από ότι κατάλαβα στα μαθηματικά πάω με μαθηματική ακρίβεια για φούντο![]()
Αυτήν την στιγμή άντε να βγάλεις το θέμα των μιγαδικών και κανένα απλό όριο.
Gate4
Επιφανές μέλος

Το κομμάτι με τους μιγαδικούς έλυσα. Το άλλο και να θελα δεν..Αυτήν την στιγμή άντε να βγάλεις το θέμα των μιγαδικών και κανένα απλό όριο.
Συναρτήσεις και μετά το χω χάσει τελείως.γιατι πιστευεις αληθεια πως τωρα το νοεμβριο θα μπορεις να λυσεις θεματα πανελληνιων?και για πες μου ποιο κομματι σε δυσκολευει

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.