kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε λογικό είναι αφού τα 'χες κάνει ήδη μια πρώτη επανάληψη...Δεν ξερω για εσας ρε παιδια παντως εχω ξενερωσει με το σχολειο π.χ. διαγωνσμα λατινικων στα ιδια κειμενα στο φροντιστηριο και το σχολειο,στο πρωτο εκατσα διαβασα ενα 10ωρο και για το δευτερο κανα 2ωρακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ειναι τοσο αυτο αλλα το το οτι βαριεμαι να διαβαζω για το σχολειο μονο του φροντιστηριου κανω απο ασκησειςΕ λογικό είναι αφού τα 'χες κάνει ήδη μια πρώτη επανάληψη...
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Αναφέρει η βιολογία της Γ' κάτι σχετικό;![]()
mRNA,rRNA,tRNA . και το λέει στης κατεύθυνσης(αν θυμάμαι καλά στις 2 σελίδες μετά την αντιγραφή)
Gate4
Επιφανές μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giannis721
Νεοφερμένο μέλος

Εμ , άσχετο , αλλά επειδή θα αναγκαστώ κατά πάσα πιθανότητα να δώσω προφορικά φέτος (αντίθετα με πέρσι )και θα δώσω και τα μαθηματικά γενικής , μήπως ξέρει κάποιος με ποιόν τρόπο γίνεται η εξέταση??? σε ρωτάνε μόνο αποτελέσματα στις ασκήσεις ή τους εξηγήσεις τον τρόπο κλπ και περιλαμβάνεται και αυτό στην βαθμολόγηση??γενικά έχεις χρόνο να επεξεργαστείς τα θέματα ή μπα?
help guys!
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά απ'ότι ξέρω έχεις αρκετή ώρα να τα σκεφτείς και να επεξεργαστείς μόνος σου και απλά τους εξηγείς τον τρόπο σκέψης σου και την πορεία λύσης της άσκησης. Πράξεις δεν τους νοιάζουν.
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνήθως δεν πέφτουν τόσο προβλεπόμενα θέματα.
Αλλά επειδή είναι ακόμα πολύ νωρίς, αφήστε τις προβλέψεις και συνεχίστε το διάβασμά σας.
Συνήθως δεν πέφτουν θέματα που άπτονται της πολιτικής και μάλιστα σε περιόδους που περνάει κρίση (η πολιτική γενικά). Δεν πέφτουν θέματα που είναι «επικίνδυνα» για ανάπτυξη.

cha0s
Περιβόητο μέλος

Εμ , άσχετο , αλλά επειδή θα αναγκαστώ κατά πάσα πιθανότητα να δώσω προφορικά φέτος (αντίθετα με πέρσι )και θα δώσω και τα μαθηματικά γενικής , μήπως ξέρει κάποιος με ποιόν τρόπο γίνεται η εξέταση??? σε ρωτάνε μόνο αποτελέσματα στις ασκήσεις ή τους εξηγήσεις τον τρόπο κλπ και περιλαμβάνεται και αυτό στην βαθμολόγηση??γενικά έχεις χρόνο να επεξεργαστείς τα θέματα ή μπα?
help guys!
Μια φίλη μου έδωσε φέτος. Απ' οτι θυμάμαι, τους λες τον τρόπο που θες να λύσεις την άσκσηη, και μετά ενα ενα τα βήματα που κάνεις.
Πάντως, αυτή στη φυσική έπεσε σε καλούς εξεταστές. Πχ έκανε ενα λάθος και της είπαν: "Για σκέψου το καλύτερα ξανά..."

Μακάρι να πέσεις και εσύ σε καλούς

Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά απ'ότι ξέρω έχεις αρκετή ώρα να τα σκεφτείς και να επεξεργαστείς μόνος σου και απλά τους εξηγείς τον τρόπο σκέψης σου και την πορεία λύσης της άσκησης. Πράξεις δεν τους νοιάζουν.
Μια φίλη μου έδωσε φέτος. Απ' οτι θυμάμαι, τους λες τον τρόπο που θες να λύσεις την άσκσηη, και μετά ενα ενα τα βήματα που κάνεις.
Πάντως, αυτή στη φυσική έπεσε σε καλούς εξεταστές. Πχ έκανε ενα λάθος και της είπαν: "Για σκέψου το καλύτερα ξανά..."
Μακάρι να πέσεις και εσύ σε καλούς![]()
αααα μάλιστα! αν είναι έτσι δεν θα έχω πρόβλημα, ελπίζω ... Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2

ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

188 ημερες απομενουν για να αρχισουν οι πανελληνιες

και εγώ τις μετράω.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

188 ημερες απομενουν για να αρχισουν οι πανελληνιες
Έλεος. Ούτε το 2013 δεν έχει μπει ακόμη, για να πεις ότι θα μετρήσεις όσες σου απομένουν.

Επίσης, δεν έχουν ανακοινωθεί η ημερομηνία και το πρόγραμμα.
Gate4
Επιφανές μέλος

Καλά τόσο περίεργο είναι πια;Έλεος. Ούτε το 2013 δεν έχει μπει ακόμη, για να πεις ότι θα μετρήσεις όσες σου απομένουν.
Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία και πρόγραμμα.

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Καλά τόσο περίεργο είναι πια;![]()
βασικα δεν υπαρχει λογος να το κανεις.σε τί σε εξυπηρετει το να μετρας μερες?τοσο δυσκολη σου φαινεται πια αυτη η χρονια?
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά τόσο περίεργο είναι πια;![]()
Ξέρω' γω; Εγώ που είχα πάρα πολύ άγχος, δε θυμάμαι να τις μετρούσα από το Νοέμβρη. Τις εβδομάδες μετρούσα από το Γενάρη-Φλεβάρη και μετά, και τις μέρες από το Πάσχα-εκτός αν κάναμε πλάκα στο σχολείο, και λέγαμε: «αααα, Χ μέρες ακόμη» (και γελούσαμε). Είναι πολύ νωρίς ακόμη.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Είναι σαν να μετράμε απο τώρα τις ημέρες για την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, ανώφελο.Καλά τόσο περίεργο είναι πια;![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Υπάρχει λόγος, θέλω να ξέρω πόσο χρόνο έχω. Κακό είναι; Φυσικά και με φαίνεται πολύ δύσκολη αυτή η χρονιά και από άποψη μαθημάτων και από άποψη άγχουςβασικα δεν υπαρχει λογος να το κανεις.σε τί σε εξυπηρετει το να μετρας μερες?τοσο δυσκολη σου φαινεται πια αυτη η χρονια?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.