Gate4
Επιφανές μέλος

Κάπως έτσι!Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης.
Γιαυτό στοχεύετε ψηλά...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristos_mpor
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης.
Γιαυτό στοχεύετε ψηλά...![]()
Ναι, θα μιλάνε πάλι για πτώσεις και θα έχουμε ανόδους 500ων μορίων όπως φέτος

Ένα ξέρω εγώ. ΠΟΤΕ δεν είσαι σίγουρος με τις πανελλήνιες.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγω ετσι πιστευα (και εξακολουθω)αλλα αν οι καθηγητες σε ενα βαθμολογικο κεντρο αποφασισουν να βαλουν σε μια ερωτηση αρνητικη βαθμολογηση και συμφωνησουν τοτε το κανουν...η καθηγητρια μου στο σχολειο που ειναι βαθμολογητρια καθε χρονο μου ειπε οτι στη βιολογια μια χρονια ρωτησανε "ποια ειναι τα ειδη του RNA στους προκαρυωτικους οργανισμους" και αν εγραφες και το snRNA ακομη και αν διευκρινιζες οτι αυτο δεν υπαρχει στους προκαρυωτικους αλλα ειναι απλα ενα ακομη ειδος RNA κοβανε μοναδεςΚι όμως έτσι βαθμολογούν. Αν πχ έχεις γράψει αυτά που χρειάζονται, παίρνεις τις μονάδες. Αν έγραψες κάτι παραπάνω (και είναι σωστό), δε χάνεις καμία μονάδα. Μας το είπε ο καθηγητής στο σχολείο, ο περσινός καθηγητής βιολογίας στο φροντ, και ο καθηγητής που έχω φέτος στο φροντ.

[ασχετο] τα χριστουγεννα με πιανει ορεξη για διαβασμα...βοηθαει το σπιτισιο κλιμα

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, θα μιλάνε πάλι για πτώσεις και θα έχουμε ανόδους 500ων μορίων όπως φέτος
Ένα ξέρω εγώ. ΠΟΤΕ δεν είσαι σίγουρος με τις πανελλήνιες.
Πολύ πιθανόν να υπάρξει φέτος άνοδος σε όλα τα πεδία, εξαιτίας του ότι θα μειωθούν οι σχολές στο μηχανογραφικό λόγω «Αθηνάς» και οι εισακτέοι θα είναι λιγότεροι.
Γιαυτό μίλησα για ψηλούς στόχους (πάνω από 1.000 μόρια) στη σχολή που θέλουνε.
Πέρσι είχε ανέβει το 1ο πεδίο και οι στρατιωτικές σχολές.
Η αλήθεια είναι πως οι πανελλήνιες είναι πάντα απρόβλεπτες.

gregor1995
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια ξερει κανεις ποσες μερες μαθημα θα εχουμε μετα το πασχα ?
5 Μαϊου είναι Πάσχα. Οι εξετάσεις ξεκινούν στις 21 Μαϊου, αν δεν αλλάξει κάτι... = 16 μέρες.

Συνήθως φροντίζουμε να μην έχουμε πολλές απουσίες, ώστε αυτές τις τελευταίες μέρες να τις εκμεταλλευτούμε για διάβασμα!
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

5 Μαϊου είναι Πάσχα. Οι εξετάσεις ξεκινούν στις 21 Μαϊου, αν δεν αλλάξει κάτι... = 16 μέρες.
Συνήθως φροντίζουμε να μην έχουμε πολλές απουσίες, ώστε αυτές τις τελευταίες μέρες να τις εκμεταλλευτούμε για διάβασμα!
Ανακοινώθηκε κάπου ότι οι Πανελλήνιες θα ξεκινήσουν στις 21 Μαΐου;
gregory nub
Διάσημο μέλος

και εγω ετσι πιστευα (και εξακολουθω)αλλα αν οι καθηγητες σε ενα βαθμολογικο κεντρο αποφασισουν να βαλουν σε μια ερωτηση αρνητικη βαθμολογηση και συμφωνησουν τοτε το κανουν...η καθηγητρια μου στο σχολειο που ειναι βαθμολογητρια καθε χρονο μου ειπε οτι στη βιολογια μια χρονια ρωτησανε "ποια ειναι τα ειδη του RNA στους προκαρυωτικους οργανισμους" και αν εγραφες και το snRNA ακομη και αν διευκρινιζες οτι αυτο δεν υπαρχει στους προκαρυωτικους αλλα ειναι απλα ενα ακομη ειδος RNA κοβανε μοναδες
[ασχετο] τα χριστουγεννα με πιανει ορεξη για διαβασμα...βοηθαει το σπιτισιο κλιμα![]()
Και καλά κάναν, η ερώτηση ήταν ξεκάθαρη, στους προκαρυωτικούς. Αντιπαθώ τους καθηγητές που προωθούν την νοοτροπία, γράψε ό,τι παραπάνω κι ας μην αφορά την ερώτηση.

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ανακοινώθηκε κάπου ότι οι Πανελλήνιες θα ξεκινήσουν στις 21 Μαΐου;
Όχι ακόμη αλλά κάθε χρόνο τότε αρχίζουν περίπου, για να προλάβουν μετά και τις ενδοσχολικές μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Αν τις πάνε πιο μετά θα αναγκαστούν να πληρώσουν extra τους καθηγητές.

artemaki
Διάσημο μέλος

Για παραδειγμα:
Το αισθημα της τιμης
Γραφειοκρατια
Αρχιτεκτονικη-Πολεοδομια
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

πριν λιγα χρονια τις αρχισαν 11 περιπου οποτε περιμενε μεχρι να βγει σιγουραΌχι ακόμη αλλά κάθε χρόνο τότε αρχίζουν περίπου, για να προλάβουν μετά και τις ενδοσχολικές μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Αν τις πάνε πιο μετά θα αναγκαστούν να πληρώσουν extra τους καθηγητές.![]()
ναυτιλεια-αλιεια,τουρισμοςMπορειτε να μου προτεινετε παραδοξα και απροσμενα θεματα για την Εκθεση ;
Για παραδειγμα:
Το αισθημα της τιμης
Γραφειοκρατια
Αρχιτεκτονικη-Πολεοδομια

Mπορειτε να μου προτεινετε παραδοξα και απροσμενα θεματα για την Εκθεση ;
Για παραδειγμα:
Το αισθημα της τιμης
Γραφειοκρατια
Αρχιτεκτονικη-Πολεοδομια
Το πρώτο με την τιμή είχε πέσει στις πανελληνίες
artemaki
Διάσημο μέλος

Το τουρισμος αποτελει θεματικη ενοτητα.ναυτιλεια-αλιεια,τουρισμος
Ευχαριστω ομως !

Ναι το ξερω, γι αυτο το ειπα !Το πρώτο με την τιμή είχε πέσει στις πανελληνίες
Καμια αλλη ιδεα ;
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το τουρισμος αποτελει θεματικη ενοτητα.
Ευχαριστω ομως !
Ναι το ξερω, γι αυτο το ειπα !
Καμια αλλη ιδεα ;
Είναι παρακινδυνεύμενο αυτό που ζητάς μέσα από το forum. Ειδικά μετά το περσινό θέμα που έπεσε σε μας...

artemaki
Διάσημο μέλος

A ναι. Εχεις δικιο.Είναι παρακινδυνεύμενο αυτό που ζητάς μέσα από το forum. Ειδικά μετά το περσινό θέμα που έπεσε σε μας...![]()
Vicky13
Δραστήριο μέλος

SW-Estel
Νεοφερμένο μέλος

Δημοκρατία!!!! ΣΟΣΑΡΑ κατά την γνώμη μου θα πέσει φέτος...
Συνήθως δεν πέφτουν τόσο προβλεπόμενα θέματα.
Αλλά επειδή είναι ακόμα πολύ νωρίς, αφήστε τις προβλέψεις και συνεχίστε το διάβασμά σας.
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

"ποια ειναι τα ειδη του RNA στους προκαρυωτικους οργανισμους"
Αναφέρει η βιολογία της Γ' κάτι σχετικό;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.