Gate4
Επιφανές μέλος

Καλά άσε με τα μαθηματικά εγώ φέτος έχω θέμαΕγώ πάλι δεν αγχώνομαι για το πόσες μέρες μου μειναν, αλλά πόσες ασκήσεις με σκαλώνουν στα μαθηματικά!![]()

Μη τα βλέπεις αυτά που γράφω τότε. Δεν σε υποχρεώνει κανείςΡε μέτρα όσο θες. Σκασίλα μου. Αλλά τέτοια απο τώρα να μην ποστάρεται γιατί αγχόνουν κόσμο. Απο Απρίλη και μετά ποστάρεται ότι θέλεται.

Αυτό καλύτερα να μη το σκέφτομαι όμωςΜπορει να ξαναδωσεις και δευτερη χρονια,θα μετρας 2 χρονια σε μερες?
Δεν λεει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομίζω πως καταλάβαται. Ρωτάω γιατί μετράτε τις μέρες όχι αν τις μετράτε.
Αφού σου λέω δε τις μετραω,γιατί με ρωτάς "γιατί τις μετρας"?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Μη τα βλέπεις αυτά που γράφω τότε. Δεν σε υποχρεώνει κανείς![]()
Σου είπα εγώ ότι αγχώνεις εμένα; Γενικά μιλάω. Κάποιοι αγχώνονται όταν βλέπουν τέτοια πως να το κάνουμε.

Αφού σου λέω δε τις μετραω,γιατί με ρωτάς "γιατί τις μετρας"?
![]()
Σε παρέθεσα κατα λάθος. Σόρρυ!

Gate4
Επιφανές μέλος

Και απαγορεύεται να λέω για τις μέρες που έμειναν γιατί κάποιος μπορεί να αγχωθεί;![]()
Σου είπα εγώ ότι αγχώνεις εμένα; Γενικά μιλάω. Κάποιοι αγχώνονται όταν βλέπουν τέτοια πως να το κάνουμε.![]()

gregory nub
Διάσημο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Και απαγορεύεται να λέω για τις μέρες που έμειναν γιατί κάποιος μπορεί να αγχωθεί;![]()
Θέλω έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο να πεις πόσες μέρες μένουν.
Δεν μπορείς να το κρατήσεις για τον ευτό σου.

Gate4
Επιφανές μέλος

Ο τίτλος του θέματος είναι "Πανελλήνιες 2013" και είπα πόσες μέρες έχουμε ακόμα μέχρι να γράψουμε. Δεν είπα καμιά μαλακία, δεν βγήκα οφ άρα δε νομίζω να υπάρχει λόγος να εξηγήσω κάτι.Θέλω έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο να πεις πόσες μέρες μένουν.
Δεν μπορείς να το κρατήσεις για τον ευτό σου.![]()
χριχρι :)
Νεοφερμένο μέλος

πάντως, μην αγχωνόμαστε τόσο, απλές εξετάσεις είναι, πάω στοίχημα πως μερικοί καθηγητές του σχολείου σας θα βάζουν αντίστοιχης δυσκολίας θέματα στις εξετάσεις (βέβαια οι περισσότεροι βάζουν πιο εύκολα).
Στις ενδοσχολικές εννοείς; Στο δικό μου βάζουν τα πιο γελοία!
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Κι εμάς πέρσι στην Β λυκ μας έβαλαν γελοία, όμως θυμάμαι χαρακτηριστικά στην Α λυκ που σε κάποια μαθήματα είχε ασκήσεις που δεν ήταν σκέτες πράξεις όπως μας βάζουν συνήθως στο σχολείο. Θα τις εξίσωνα με τις μυστήριες ασκήσεις των πανελληνίωνΣτις ενδοσχολικές εννοείς; Στο δικό μου βάζουν τα πιο γελοία!

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αν είσαι σίγουρη ,καλύτερα να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεταιMαλλον θα αλλαξω φροντιστηριο Χημεια.
![]()

δεν είσαι καθόλου ικανοποιημένη?

Αυριο βιολογια πρωτο κεφαλαιο 13 σελιδες εμειναν, αλλες 11 μενουν για αυριο προβλεπεται πρωινο ξυπνημα
Κατ ή Γεν.?
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικηςΚατ ή Γεν.?

γενικης
Έχετε τελειώσει όλο το 1ο? Εγώ τρ μπήκα στς μηχανισμούς μη ειδικής αμυνας
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι ολο το πρωτο και γραφουμε 4 το μεσημερι οποτε προβλεπεται ξυπνημα κατα τις 8Έχετε τελειώσει όλο το 1ο? Εγώ τρ μπήκα στς μηχανισμούς μη ειδικής αμυνας

Μαλιστα!Ναι ολο το πρωτο και γραφουμε 4 το μεσημερι οποτε προβλεπεται ξυπνημα κατα τις 8
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως μην ανυσηχεις αν εισαι λιγο πισω το θεμα δεν ειναι να βγαλεις γρηγορα την υληΜ
Μαλιστα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.