Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκο μην με αγχώνεις και δε νομίζω να το τραβήξω τόσο ..δεν ξέρω τι θα γίνει με τη βιολογία την έχω παραμελήσει αρκετά.Γι'αυτό ευθύνεται όμως αρχαία,ιστορία,λογοτεχνία που τα διαβάζω ασταμάτητα και μέχρι στιγμής όλα πάνε κατ'ευχήν ..
Αν θυμάμαι καλά, ο nikosxdxd είχε πει ότι Βιολογία διάβαζε από το Πάσχα, και όχι μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες. Και γι'αυτό έγραψε καλά. Εγώ διάβασα μια εβδομάδα πριν τις πανελλήνιες και πήρα από τα 3 το μακρύτερο.
Πάντως, να ξέρεις, θυμάμαι χαρακτηριστικά, έλεγα σε έναν καθηγητή μου ότι έχω παραμελήσει τη Βιολογία, και τότε ήταν αρχές σχολικής χρονιάς, και μου απάντησε: «Να ξέρεις, αν το πας έτσι, οι 7 μήνες θα γίνουν 7 ημέρες.». Είχε δίκαιο. Δε μπορώ να πω ψέματα. Βλέπε τα εσύ αυτά, λοιπόν, για να μην κάνεις τα ίδια λάθη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!!
καλη επιτυχια και σε σενα
artemaki
Διάσημο μέλος
Να ξερουμε αν η Ψαρακι ειναι γρουσουζα η οχι.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας.
οχι βρε δεν ειμαι γρουσουζα.εγω για καλο τα λεω
Athanasia_mgs
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστω πολυ!!!καλη επιτυχια και σε σενα
Παιδια αμα τα πατε καλα, πειτε μας.
Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ!!!
Έγινε! Την Κυριακή θα ξέρουμε
την κυριακη θα σας κανω βουντουαν νιωσετε τιποτα τσιμπηματακια εγω θα ειμαι να ξερετε
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη...
Και για να είμαι μέσα στο θέμα γράφω βιολογία 2ο κεφάλαιο. Αλλά όχι στο φροντ, για το σπίτι θα μας το δώσει.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
καλή επιτυχία! ελπίζω να τα έχεις ήδη κατανοήσει αυτάΤην Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!!
χριχρι :)
Νεοφερμένος
Την Κυριακή γράφουμε χημεια οοολο το πρωτο κεφαλαιο..! Άντε να τελειωσει αυτο, να κάνουμε και το τρίτο και να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις.!!
Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία!!! Εγώ έγραψα στο 1ο κεφάλαιο την περασμένη Κυριακή!
Δεν θα μας πεις τα θέματα;
Doctor S
Νεοφερμένος
Aine
Νεοφερμένος
Αχαχαχα βγάλανε τον πρόεδρο του 15μελούς μας στις ειδήσεις να μιλήσει για τα προβλήματα του σχολείου μας...
Περυσι που θελαμε να μιλήσουν καποια παιδιά είπαν ότι δεν γίνεται όσο είμαστε υπό κατάληψη...
Μαζι με το δικο μας βγηκαν και ηταν εξω φρενων και καλα..Ειναι τοσο γελοιο να τους βλεπω να ωρυονται,ενω ουσιαστικα δεν τους καιγεται καρφι
artemaki
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι ότι πολλού μαθητές εδώ πέρα νιώθουν ανασφάλεια για τα θέματα όπως σε ποια σχολή θα περάσουν, σε ποια πόλη η αν περάσουν γενικά. Υπάρχει όμως μια λύση για να πετύχετε 100% την σχολή που θέλετε!!! Για λεπτομερείς, στείλτε inbox!!
'MOΛΟΓΑ.
χριχρι :)
Νεοφερμένος
Δεν θα μας πεις τα θέματα;
Χαχαχα βεβααααίως τα έχω τα θέματα, θα σας τα σαρώσω και θα τα ανεβάσω αύριο το μεσημεράκι ..Αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχω τις λύσεις τους :/ Ο καθηγητής μας δεν τα έχει διορθώσει και δεν μας τις δίνει
Guest 565231
Επισκέπτης
Gate4
Επιφανές μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Καλό θα ήταν να μείνετε μέσα στο θέμα! Έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι τις Πανελλήνιες, είναι κρίμα το θέμα να γίνεται σκουπιδοντενεκές.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Αύριο Λατινικά.-
παμε για το 20 δεν σε φοβαμαι να σκισεις
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.