Brightside17
Νεοφερμένο μέλος

Κάνε τις φθίνουσες και θα λατρέψεις τις ηλεκτρικές.
Εμένα μου άρεσαν, είναι απλές και όμορφες.Δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για λάθη.
Θετική ή τεχνολογική;
Είναι όντως έυκολες, αλλά έχω 30 ασκ. ως τη Δευτέρα και όλες είναι το ίδιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Θετική. Εσύ?Θετική ή τεχνολογική;
Είναι όντως έυκολες, αλλά έχω 30 ασκ. ως τη Δευτέρα και όλες είναι το ίδιο.Και η ύλη είναι τεράστια. Πρέπει να ξεφυλλίσω το σχολικό κάποια στιγμή :ρ

Θα εποχή που θα έχεις 20 ασκήσεις μεγάλης δυσκολίας σε σύγκριση με τις ηλεκτρικές που η καθεμία λύνεται με διαφορετικό τρόπο. Όπως αυτές που έχω για την Τετάρτη. Το προτιμάς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Brightside17
Νεοφερμένο μέλος

Θετική. Εσύ?
Θα εποχή που θα έχεις 20 ασκήσεις μεγάλης δυσκολίας σε σύγκριση με τις ηλεκτρικές που η καθεμία λύνεται με διαφορετικό τρόπο. Όπως αυτές που έχω για την Τετάρτη. Το προτιμάς?![]()
Θετική και εγώ!

Κοιτα, you've got a point. Παω να λυσω τις ασκησουλες μου ησυχα και να αφησω την γκρινια, γιατι ετσι ουτε στο ΤΕΙ Κοζανης δε φτανω
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Παίζει να χω τελειώσει την μισή ύλη για τις πανελλήνιες.
Καλή συνέχεια!

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα διάβαζα από τις 9.00 το πρωί εώς τώρα.
Παίζει να χω τελειώσει την μισή ύλη για τις πανελλήνιες.
Καλή συνέχεια!![]()
Μπράβο καμάρι μου.
Εγώ θα συνεχίσω για λίγο ακόμα.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα έχω 2 ώρες αναπλήρωση βιολογία και φουλ διάβασμα σε φυσική κυρίως.

Επίσης σύμφωνα με το google σήμερα έχει γενέθλια ο γνωστός μας κύριος Μπορ. Αγαπάμε Μπορ!

Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλή επιτυχία σε όσους γράφουν και σήμερα (=

Brightside17
Νεοφερμένο μέλος

Εγω γραφω εκθεση σημερα

gregory nub
Διάσημο μέλος

Καλημέρες!
Σήμερα έχω 2 ώρες αναπλήρωση βιολογία και φουλ διάβασμα σε φυσική κυρίως.
Επίσης σύμφωνα με το google σήμερα έχει γενέθλια ο γνωστός μας κύριος Μπορ. Αγαπάμε Μπορ!![]()
Η φυσική είναι το πιο σημαντικό μάθημα!

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρωταγόρας,Ενότητα 5..προς το παρόν είναι η πιο δύσκολη για μένα..

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Πονεμένη ιστορία. Την εβδομάδα που πέρασε ήμουν συνέχεια με το βιβλίο στο χέρι και δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω.
Το βλέπω να χειροτερεύει το πράγμα γιατί το σημερινό μάθημα ήταν πιο δυσνόητο από το προηγούμενο.![]()
Την Βιολογία πιστεύω θα την μάθουμε καλύτερα στην επανάληψη, οπότε για τώρα κοίτανα την κατανοήσεις.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Πονεμένη ιστορία. Την εβδομάδα που πέρασε ήμουν συνέχεια με το βιβλίο στο χέρι και δεν μπορώ να πω ότι τα ξέρω.
Το βλέπω να χειροτερεύει το πράγμα γιατί το σημερινό μάθημα ήταν πιο δυσνόητο από το προηγούμενο.![]()
σε ποιο κεφάλαιο είστε??
Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλημέρεεες!Καλή επιτυχία σε όσους γράφουν σήμερα!
Πρωταγόρας,Ενότητα 5..προς το παρόν είναι η πιο δύσκολη για μένα..![]()
Ναι και εμενα με δυσκολευει αυτη η ενοτητα. Το νοημα αρχικα δεν ειναι λιγο περιπολοκο;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Ναι και εμενα με δυσκολευει αυτη η ενοτητα. Το νοημα αρχικα δεν ειναι λιγο περιπολοκο;
Ναι, η 5 είναι λίγο αν όχι περίπλοκη, μπερδεμένη

Η 4η είναι από τις καλύτερες και σας το εύχομαι να πέσει φέτος.

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

χαρουλα4
Νεοφερμένο μέλος

debbieduck
Νεοφερμένο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.