Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Σίγουρα θα μπορέσεις να την βγάλεις και αρκετές φορές. Δεν θα έχεις σχολείο και η ύλη σου είναι ήδη γνωστή.Πιστεύω πως θα μπορούσα να γράψω πολύ καλύτερα από όσο έγραψα,αλλά έπαιξαν σημαντικό ρόλο και τα θέματα που με άγχωσαν υπερβολικά πολύ!πάντως ευχαριστώ,θα ψάξω να βρω κάποιο καλό φροντιστήριο
Το θέμα μου είναι,αν θα προλάβω να βγάλω ξανά την ύλη στα μαθήματα ή είναι αρκετά αργά!?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Πιστεύω πως θα μπορούσα να γράψω πολύ καλύτερα από όσο έγραψα,αλλά έπαιξαν σημαντικό ρόλο και τα θέματα που με άγχωσαν υπερβολικά πολύ!πάντως ευχαριστώ,θα ψάξω να βρω κάποιο καλό φροντιστήριο
Το θέμα μου είναι,αν θα προλάβω να βγάλω ξανά την ύλη στα μαθήματα ή είναι αρκετά αργά!?![]()
Φυσικά και θα την βγάλεις μην ανχόνεσε. Αφού τα έχει περάσει όλα τουλάχιστον 2 φορές πέρισυ φέτος θα τα περάσεις πολύ πιο γρήγορα και πιο αναλυτικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DaphneGr
Νεοφερμένο μέλος

Θα ξεκινήσω μάλλον τώρα που θα μπει ο νέος μήνας και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!
Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν,όποια φορά και αν είναι αυτή

cha0s
Περιβόητο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Άρχισαν τα τηλέφωνα απο φροντιστήρια. Που έμαθαν οτι ξαναδίνω πανελλαδικές;
χαχαχα καλή τύχη!!

cha0s
Περιβόητο μέλος

χαχαχα καλή τύχη!!σκέφτεσαι να κάνεις φροντιστήριο?
Εχω ξεκινήσει ήδη σε φροντιστήριο

Guest 565231
Επισκέπτης

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένο μέλος

η βιολογια με αρρωσταινει
Gate4
Επιφανές μέλος

εμένα το αντίθετοη χημεια με τρελαινει(με την καλη εννοια)
η βιολογια με αρρωσταινει

gregory nub
Διάσημο μέλος

εμένα το αντίθετο![]()
Λίγα τα λόγια σου για την Χημεία

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Mε το να γεμιζετε με μηνυματα το θεμα αυτο περι αγαπη και μισους για τη χημεια και τη βιολογια δεν κερδιζετε τιποτα.Πανελληνιες προκειται να δωσετε.Οποτε θα ηταν χρησιμο να εκμεταλλευτειτε αλλα θεματα που υπαρχουν στο φορουμ,ετσι ωστε να εχετε εποικοδομητικες συζητησεις,που θα ωφελησουν ολους τους υποψηφιους.![]()
έτσι

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Το προγραμμα για σημερα λεει ασκησεις λατινικων γνωστου βιολογια και εισαγωγη ΠΑΜΕ
καλο διαβασμα!!!!παμε δυνατα για να φανε την σκονη σου στις πανελληνιες

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Πετάει η ομάδα!

Lucas
Νεοφερμένο μέλος

Θα ηθελα να μαθω πως οργανωνετε το διαβασμα σας , π.χ. για 1 ωρα διαβασμα ποσα λεπτα διαλειμμα κανετε η αν δεν κανετε καν.
Εγω παντως αμα πιασω βιβλιο , για παραδειγμα βιολογια κατευ. , δεν καταλαβαινω ποτε περνανε οι 4 ωρες και εχω μαθει το μαθημα της ημερας.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Καλησπερα παιδια !
Θα ηθελα να μαθω πως οργανωνετε το διαβασμα σας , π.χ. για 1 ωρα διαβασμα ποσα λεπτα διαλειμμα κανετε η αν δεν κανετε καν.
Εγω παντως αμα πιασω βιβλιο , για παραδειγμα βιολογια κατευ. , δεν καταλαβαινω ποτε περνανε οι 4 ωρες και εχω μαθει το μαθημα της ημερας.
Ε δεν χρειάζεται να έχεις και στανταρ διάλειμμα για την κάθε μία ώρα......το θέμα πιστεύω οτι είναι να συγκεντρωθείς και να παρασυρθείς λίγο απο το διάβασμα και θα περάσει κανα 4ωρο όπως είπες...το διάλειμμα κάντο όποτε το χρειάζεται ο οργανισμός....όταν αρχίσεις να αποσυγκεντρώνεσαι μετά απο ώρα....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.