ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

ΝΑΙ ΡΕ 98/100 ιστορια
μπραβο σου!!!συνεχισε ετσι γερα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπράβοΝΑΙ ΡΕ 98/100 ιστορια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Από τώρα? Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε κατευθύνσεις.άρχισαν τα τεστ στο σχολείο![]()

Στα μαθηματικά καλά τα είπαμε, σε φυσική και βιολογία κάναμε τον ορισμό του πασαλείματος. Που να μπούμε και σε κάτι πιο δύσκολο...

Είπε και ο φυσικός ότι θα μας βάλει να αγοράσουμε ένα φυλλάδιο με τα παλιά θέματα το οποίο θα κάνει γύρω στα 15 ευρώ και εμένα μου τα έχει δώσει ο καθηγητής μου. Α στα διάλα, θα μπαίνω και σε επιπλέον έξοδα.

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Από τώρα? Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε κατευθύνσεις.![]()
Στα μαθηματικά καλά τα είπαμε, σε φυσική και βιολογία κάναμε τον ορισμό του πασαλείματος. Που να μπούμε και σε κάτι πιο δύσκολο...
Είπε και ο φυσικός ότι θα μας βάλει να αγοράσουμε ένα φυλλάδιο με τα παλιά θέματα το οποίο θα κάνει γύρω στα 15 ευρώ και εμένα μου τα έχει δώσει ο καθηγητής μου. Α στα διάλα, θα μπαίνω και σε επιπλέον έξοδα.![]()
κανονικότατα τεστ λατινικά ότι γραμματική είχαμε κάνει πέρσι και προσεχώς και έκθεση!εμείς ξεκινήσαμε κατευθύνσεις από την πρώτη μέρα κυριολεκτικά!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Είναι λέει 260 σελίδες και θα πάει σε βιβλιοπωλείο να τα κάνει φυλλάδιο για να μην τα χάνουμε και τόσο υπολόγισε ότι θα κοστίζει.Tα παλια θεματα πανελλαδικων κανονικων και επαναληπτικων οπως επισης και του ΟΕΦΕ,κανονικα ειναι υποχρεωμενος να σας τα δωσει κ οχι να τα εκτυπωνετε ή να τα αγοραζετε!
Θα πληρώσω δηλαδή για να πάρω κάτι που μου έχει δώσει ο καθηγητής μου τσάμπα.

Itach1
Διάσημο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μα τα έχω! Μόνο των επαναληπτικών δεν μου έχει δώσει ο καθηγητής μου γιατί πρόκειται να είναι το δώρο μου για τα Χριστουγεννα.Κανονικά όπως λέει η Ναγια είναι υποχρεωμένοι να σας τα δώσουν αυτοί,αλλιώς κατέβασέ τα,μή δώσεις 15€

Τι να του πω? Αυτός που μου κάνει ιδιαίτερα μου τα έδωσε οπότε εσένα σε βγάζω άχρηστο και σε έχω γραμμένο?

Αναγκαστικά πρέπει να τα πάρω.

Dias
Επιφανές μέλος

θα μας βάλει να αγοράσουμε ένα φυλλάδιο με τα παλιά θέματα το οποίο θα κάνει γύρω στα 15 ευρώ
1) Ένας καθηγητής δημόσιου σχολείου, ΔΕΝ επιτρέπεται να απαιτεί από τους μαθητές να αγοράσουν κάποιο βιβλίο, (με εξαίρεση αυτά των ξένων γλωσσών).Tα παλια θεματα πανελλαδικων κανονικων και επαναληπτικων οπως επισης και του ΟΕΦΕ,κανονικα ειναι υποχρεωμενος να σας τα δωσει κ οχι να τα εκτυπωνετε ή να τα αγοραζετε!
2) Δεν είναι ο καθηγητής υποχρεωμένος να δώσει κάτι συγκεκριμένο, ακόμα και αν πρόκειται για παλιά θέματα είτε οτιδήποτε άλλο. (Για τα θέματα του ΟΕΦΕ προφανώς αστειεύεσαι).
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Δεν λέει κανένας όχι. Το έκαναν όμως επειδή το ήθελαν και όχι επειδή ήταν ...υποχρεωμένοι.Εμας στο σχολειο μας εκαναν και του ΟΕΦΕ!

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Ναι οκ εχεις δικιο!Δεν λέει κανένας όχι. Το έκαναν όμως επειδή το ήθελαν και όχι επειδή ήταν ...υποχρεωμένοι.
![]()

Απλα ηθελα να δωσω εμφαση ,στο οτι εφοσον θελει να τα δουλεψει με τους μαθητες,δεν μπορει να τους βαλει στη διαδικασια να τα αγορασουν!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Ειχα καλους καθηγητες στο σχολειο,μπορω να πω...Νάγια είσαι τυχερή που οι καθηγητές του σχολείου σου ενδιαφέρονταν τόσο.![]()
Ειδικα ο φυσικος!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μακάρι όλοι οι καθηγητές να έδειχναν τον ίδιο ζήλο και για το σχολείο.Ειχα καλους καθηγητες στο σχολειο,μπορω να πω...
Ειδικα ο φυσικος!

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Nαι υπαρχουν κ αυτες οι περιπτωσεις!Μακάρι όλοι οι καθηγητές να έδειχναν τον ίδιο ζήλο και για το σχολείο.Εμείς είχαμε καθηγητές που είναι καλοί στα ιδιαίτερα, και στο σχολείο ό,τι να 'ναι.
Μερικοι μαλιστα, σε ψαρωνουν επιτηδες στο μαθημα για σε αναγκασουν να τους παρεις σε ιδιαιτερο!
Ειναι μουσιτσες μερικοι!

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι αλλα ηταν στο πρωτο κεφαλαιο να δω τι θα γραψω στο δευτερο σε λιγο καιρο, που ο βαθμος δυσκολιας ανεβαινει κατακορυφαμπράβο. Ευχομαι και στις πανελλήνιες να χτυπήσεις την ίδια βαθμάρα....μακάρι και καλύτερα....
![]()
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ο λογος να γραψεις κατι τετοιο τωρα τον Σεπτεμβριο;ΝΑΙ ΡΕ 98/100 ιστορια
Καλυτερα να εγραφες 60 ωστε να μπορουσες να συζητησεις τα λαθη σου,παρα 98.Διοτι αμα γραψεις κατω απο τη βαση στο τελος το 98αρι σου θα το ξεχασεις ευκολα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ελα πες του το...1) Ένας καθηγητής δημόσιου σχολείου, ΔΕΝ επιτρέπεται να απαιτεί από τους μαθητές να αγοράσουν κάποιο βιβλίο, (με εξαίρεση αυτά των ξένων γλωσσών).
2) Δεν είναι ο καθηγητής υποχρεωμένος να δώσει κάτι συγκεκριμένο, ακόμα και αν πρόκειται για παλιά θέματα είτε οτιδήποτε άλλο. (Για τα θέματα του ΟΕΦΕ προφανώς αστειεύεσαι).
3) ΑΝ ένας καθηγητής ΘΕΛΕΙ να δώσει υλικό πέρα από το σχολικό βιβλίο, μπορεί να μοιράσει φωτοτυπίες.
![]()
Ντάξει δεν γίνεται να δώσει 260 φωτοτυπίες σε κάθε μαθητή του, αλλά μπορεί να δίνει ξέρω γω κάποιες δικές του καλές ασκήσεις, όχι τα θέματα τα οποία βρίσκεις εύκολα στο ιντερνετ. Ετσι, θα τον παραδεχόμουν! Δεν ξέρει ότι δεν θα προλάβουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με όλα τα θέματα? Δεν ξέρει ότι μετά από κάποια περίοδο θα κάνει μάθημα σε τοίχους?
Ο συγκεκριμένος φυσικός έτσι είναι.Μακάρι όλοι οι καθηγητές να έδειχναν τον ίδιο ζήλο και για το σχολείο.Εμείς είχαμε καθηγητές που είναι καλοί στα ιδιαίτερα, και στο σχολείο ό,τι να 'ναι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.