cha0s
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aine
Νεοφερμένο μέλος

Μην παίρνεις κι όρκοΤουλάχιστον συναναστρέφεσαι με ανθρώπους.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katsaridas
Νεοφερμένο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Τι θες να πεις;Μην παίρνεις κι όρκο![]()

Aine
Νεοφερμένο μέλος

Εεε,ότι οι συναναστροφές στο σχολείο πολλές φορές είναι αναγκαστικές και δεν είναι οι καλύτερες..Ως επί το πλείστον,εγώ προσωπικά δεν έχω φοβερό παράπονο με τις παρέες μου στο σχολείο,αλλά νομίζω πως όλοι τρώμε στη μάπα άτομα που ντροπιάζουν το Δαρβίνο..Τι θες να πεις;![]()

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Περιμενε να τελειωσεις το λυκειο για αναθεωρησεις τη συγκεκριμενη αποψη.πρεπει ναχουμε ορεξη και να μην το βλεπουμε το διαβασμα σαν εξαναγκασμο ....αλλα κακα τα ψεματα η υλη σε καποια μαθηματα ειναι παρα πολυυυυ μεγαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη![]()

katsaridas
Νεοφερμένο μέλος

Περιμενε να τελειωσεις το λυκειο για αναθεωρησεις τη συγκεκριμενη αποψη.![]()
τετοια λεγε μουυυυυ

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Βάζε τελείες, κόμματα, ή ό,τι άλλο θέλεις για να γίνει πιο εύκολη η ανάγνωση.Παιδια μια συμβουλη σπατε τον χρονο σας τι εννοω τελειωσατε νωρις για τα μαθηματα της επομενης ημερας επειδη ειχατε λιγα ξεκουραστειται καμμια ωρα και μετα διαβαστε ενα μαθημα που εχετε αλλη μερα ξελαφρωνει το προγραμμα αρκετα αυτα ωσπου να αρχισουν τα σχολεια γιατι τοτε ο χρονος δεν θα υπαρχει

Εξαρτάται από το μάθημα που υπολείπεται.
Nicolettasp
Νεοφερμένο μέλος

Εεε,ότι οι συναναστροφές στο σχολείο πολλές φορές είναι αναγκαστικές και δεν είναι οι καλύτερες..Ως επί το πλείστον,εγώ προσωπικά δεν έχω φοβερό παράπονο με τις παρέες μου στο σχολείο,αλλά νομίζω πως όλοι τρώμε στη μάπα άτομα που ντροπιάζουν το Δαρβίνο..![]()

Εγώ θέλω να περάσουν πολύ γρήγορα αυτοί οι 9 μήνες...Μετά να πάω σε κανά νησάκι με την παρέα μου και έπειτα ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΑΡΑ!

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ολος ο κόσμος έχει πάρει πρόγραμμα εκτός απο εμένα!!!! Και μου το πέταξε ο φυσικός, σε πειράζει να κάνεις μάθημα κατά τις 8 γιατί τα μεσημέρια σχεδόν κλείσανε?
Δηλαδή πολλά ζητάω που θέλω ένα οργανωμένο πρόγραμμα όπως το φαντάζομαι και δεν θέλω να έχω μάθημα 4-6 και μετά 8-10?
Γιατί όλο το σύμπαν συνομοτεί εναντίον μου???

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εμεις την τριτη υποτιθεται οτι αρχιζουμε και δεν εχουμε ιδεα για το προγραμμα ουτε για τα τμηματα.μαλλον 5.30-9.30 θα εχουμε ομως καθε μερα(+- 1 ωρα)AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΚΛΟΝΙΖΟΜΑΙ!!!!!!
Ολος ο κόσμος έχει πάρει πρόγραμμα εκτός απο εμένα!!!! Και μου το πέταξε ο φυσικός, σε πειράζει να κάνεις μάθημα κατά τις 8 γιατί τα μεσημέρια σχεδόν κλείσανε?
Δηλαδή πολλά ζητάω που θέλω ένα οργανωμένο πρόγραμμα όπως το φαντάζομαι και δεν θέλω να έχω μάθημα 4-6 και μετά 8-10?
Γιατί όλο το σύμπαν συνομοτεί εναντίον μου???
![]()
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ρε μου έχουν σπάσει τα νεύρα!κι εμεις την τριτη υποτιθεται οτι αρχιζουμε και δεν εχουμε ιδεα για το προγραμμα ουτε για τα τμηματα.μαλλον 5.30-9.30 θα εχουμε ομως καθε μερα(+- 1 ωρα)
Λέει τι σε νοιάζει βρε? Στις 14 ανοίγουμε!
Ναι ρε βλάκα αλλά δεν τα κάνω εκεί όλα τα μαθήματα... Είναι και ο άλλος καλός και περιζήτητος και το βλέπω εγώ... θα μου έρχεται στις 9 το βράδυ.
cha0s
Περιβόητο μέλος

τριτη 4:05-6:45 λατινικά,γνωστό, ιστορία
τετάρτη 4:05-6:45 βιολογια,αγνωστο, λατινικά
πέμπτη 4:05-5:50 ιστορια, γνωστο
παρασκευη ΚΕΝΟ
σαββατο 12-2 κειμενα

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ορίστε, πήρε η κοπέλα πρόγραμμα και είναι και ωραιότατο! Εγω να δούμε πότε θα το πάρω... -.-δευτέρα 5:00-8:35 αγνωστο, αγνωστο , έκθεση, έκθεση.
τριτη 4:05-4:55 λατινικά,γνωστό, ιστορία
τετάρτη 4:05-6:45 βιολογια,αγνωστο, λατινικά
πέμπτη 4:05-5:50 ιστορια, γνωστο
παρασκευη ΚΕΝΟ
σαββατο 12-2 κειμενα
![]()
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Ορίστε, πήρε η κοπέλα πρόγραμμα και είναι και ωραιότατο! Εγω να δούμε πότε θα το πάρω... -.-
Και γω μια απο τα ίδια...την Τριτη παίρνω... δύστυχως...το εκνευριστικό είναι οτι με το καλοκαιρινό έχω κάνει πρόγραμμα ταμαμ και αποδίδει (3 20αρια μέχρι στιγμής) αλλά θα το γαμ@#ει το σχολείο δυστυχώς...θα είναι απλά εξτρα κούραση....
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Φυσικη δωσε, σιγα το απροβλεπτο μαθημα.Πο ρε πούστι άλλο πρόβλημα έφυγε μια από την φυσική γενικής και επέλεξε βιολογία και τώρα ο φροντηστής μου λέει καλύτερα να επιλέξω άλλο μάθημα γιατί η φυσική είναι απρόβλεπτη και άλλα τέτοια...αλλά του ξεκαθάρισα ότι θέλω φυσική και λέει ότι θα προσπαθήσει να βρει ώρες γιατί να είναι όλα εναντίον μου;
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσική θα δώσω αλλά μου τα μασάει φοβάμαι μήπως δεν είναι έτοιμος γιατί έχει να διδάξει 2 χρόνια την γενικής..Φυσικη δωσε, σιγα το απροβλεπτο μαθημα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.