kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλο αυτο εγω τωρα θελω να τελειωσουμε να και να εχουμε περασει στην πρωτη μας επιλογηόχι,δεν εισαι ο μόνος...είμαι κι εγώ
αν και,είναι ο ενθουσιασμός της αρχής της σχολικής χρονιάς πιστεύω..κατά το χειμώνα μας βλέπω να παρακαλάμε να κλείσουν μια και καλή![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

όλοι μας..Αλλο αυτο εγω τωρα θελω να τελειωσουμε να και να εχουμε περασει στην πρωτη μας επιλογη

τι θέλεις εσύυ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

ναι,ναι,κι εγώ έτσι ακριβώς..βασικά εγώ βαριέμαι με το που τελειώνει ο οκτώβρης,δεν ξέρω τώρα γιατί..ειδικά μετά τα χριστούγεννα,άστο... καλά,φέτος δεν θα είναι το ίδιο,καθώς 7 ώρες πλην της κατεύθυνσης,δε θα γίνεται αυτό που λέμε μάθημα![]()
(θα μπορούμε να κοιμηθούμε και λίγο) xD
Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

κοίτα,εγώ ούτως ή άλλως δεν κοιμόμουν και δε σκοπεύω να κοιμηθώ σε μάθημα..αλλά λίγο παραπάνω θα μπορέσω να αφαιρεθώ,μιας και οι καθηγητές οι δικοί μας στο δίνουν απλόχερα το 19 και το 20..αλλά ναι,σωστά τα όσα λες..Για το θέμα του ύπνου, θα πρότεινα να μην το κάνεις, οι καθηγητές από εμπειρία μου χαντακώνουν πολύ χειρότερα αυτούς που κοιμούνται από τους άλλους που απλά τους γράφουν στα... υποδήματα τα τους. Φέτος δε, μετράει και στα τελικά σου μόρια ο βαθμός του σχολείου, οπότε θα πρέπει να την παλέψουμε χωρίς ύπνο στα θρανία![]()
εεμ,ο βαθμός των μαθημάτων γενικής δε νομίζω ότι μετράει..μόνο τα μαθήματα της κατεύθυνσης (οι προφορικοί βαθμοί που λέμε)
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

νομικη απθόλοι μας..
τι θέλεις εσύυ;![]()
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

αα ωραία,καλή επιτυχίαανομικη απθ

gregory nub
Διάσημο μέλος

Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

αν μετρούσαν και τα γενικής όλοι εξορία θα τρώγαμεεσίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε;
Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση![]()

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

εσυ ?αα ωραία,καλή επιτυχίαα![]()
Μετραει ο προφορικος βαθμος των μαθηματων κατευθυνσης και του επιλεγομενου μαθηματος γενικηςσίγουρα μόνο τα κατεύθυνσης μετράνε;
Αν είναι έτσι είναι μεγάλη ανακούφιση![]()
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθεσυ ?

πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μαςπαιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης απθ![]()
πολλοί απθ-ίτες εδώ,ε; χαχ![]()
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

σ'ευχαριστώωχαχα ετσι φαινεται καλη επιτυχια και σε σενα και προπαντως καλη δυναμη για ολους μας

Athanasia_mgs
Νεοφερμένο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπωςμήπως είναι αργά?
![]()
Ποια κατευθυνση ακολουθεις;
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Athanasia_mgs
Νεοφερμένο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να αγχωθεις με λιγο παραπανω διαβασμα στην αρχη θα ισοροπησεις με τους αλλους που αρχισαν νωριτεραΠαιδιά διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε ήδη ξεκινησει φροντηστηρια... Εγω ξεκιναω Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έχω αγχωθει κάπωςμήπως είναι αργά?
![]()
Athanasia_mgs
Νεοφερμένο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

αν θες μπορεις να βρεις παραπανω υλικο στο νετΈχω ξεκινησει επανάληψη όλα τα μαθήματα που έκανα στα θερινά!! Δεν νομίζω ότι έχω κενά απλα απ ότι διαβάζω τα παιδια λαμβάνουν και περισσότερο υλικό και ασκησεις για να λύσουν..
Athanasia_mgs
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.