*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Χμμ δηλαδή είναι πολύ διαδεδομένο το σύστημα ''μοιράζω την ύλη'' ε?Και εγώ κάνω με δύο καθηγητές.
Κάνω αυτήν την στιγμή 4 ώρες όρια και 2 μιγαδικούς. Στους μιγαδικούς αυτήν την στιγμή κάνουμε "τραβηγμένα" θέματα και θέματα πανελληνίων. Και εγώ που μπήκα στην γενικής δεν ενθουσιάστηκα κιόλας.

Στην κατεύθυνση προστίθενται και άλλοι κανόνες, και κάποιες εξαιρέσεις και γίνεται της τρελής.
Βλέπω τη συνάρτηση και δεν ξέρω από που να την πιάσω.

6 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Χμμ δηλαδή είναι πολύ διαδεδομένο το σύστημα ''μοιράζω την ύλη'' ε?
Στην κατεύθυνση προστίθενται και άλλοι κανόνες, και κάποιες εξαιρέσεις και γίνεται της τρελής.
6 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης?![]()
Κανονικά είναι 5 αλλά ο καθηγητής που μας κάνει ανάλυση αυτή την στιγμή μας κρατάει απο μόνος του 4ωρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένο μέλος

ελπιζω να τα παω καλα................
κι εγω κανω 5-6 ωρες ΜΑΘ.ΚΑΤ.Χμμ δηλαδή είναι πολύ διαδεδομένο το σύστημα ''μοιράζω την ύλη'' ε?
6 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης?![]()
ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ..............Εγώ πάλι μισώ τις παραγώγους, και γενικότερα τα μαθηματικά.Με δυσκολεύουν όσο κανένα άλλο μάθημα.
![]()
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ..............
Παιδιά η Βιολογία Κατ. είναι θέμα αποστίθησης. Η ασκήσεις για τώρα είναι γελίες. Χρησιμοποιείς μαθηματικά δημοτικού.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Και αιτιολογείς με τις ώρες.Παιδιά η Βιολογία Κατ. είναι θέμα αποστίθησης. Η ασκήσεις για τώρα είναι γελίες. Χρησιμοποιείς μαθηματικά δημοτικού.

Θυμάμαι πέρυσι ''κορόιδευα'' κάτι θεωρητικές φίλες μου που όταν έγραφαν αρχαία ήθελαν 2 κόλλες αναφοράς και στο 1ο διαγώνισμα βιολογίας έγραψα 9 σελίδες.

Guest 278211
Επισκέπτης

Και αιτιολογείς με τις ώρες.
Θυμάμαι πέρυσι ''κορόιδευα'' κάτι θεωρητικές φίλες μου που όταν έγραφαν αρχαία ήθελαν 2 κόλλες αναφοράς και στο 1ο διαγώνισμα βιολογίας έγραψα 9 σελίδες.Ούτε εγώ το πίστευα ότι μπορώ να γράψω τόσο.
μπορώ να πω ότι είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση
χριχρι :)
Νεοφερμένο μέλος

μπορώ να πω ότι είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση
Και εγώ επίσης...
Το μεγαλύτερο μου διαγώνισμα ήταν 5 σελίδες (για τα ηλίθια τα μαθηματικά κατεύθυνσης πέρυσι στις εξετάσεις) και φέτος απλά έμεινα κάγκελο με την ποσότητα σελίδων που έγραψα στην βιολογία

κι εγω κανω 5-6 ωρες ΜΑΘ.ΚΑΤ.
ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ
Εγώ κάνω μόνο 4 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης, και 2 ώρες μαθηματικά γενικής

DrHouse
Διάσημο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σιγα μωρε τις σελιδες,αμα καποιος παει να κανει διδακτορικο,θα πρεπει να εκπονησει μια δικη του εργασια αρκετων σελιδων.Γιαυτο μην σας φαινονται πολλες οι 8 και οι 9 σελιδες.
Μ'αρέσει που φέρνεις ως παράδειγμα το διδακτορικό. Δηλαδή στη διπλωματική δεν είναι τόσες οι σελίδες;

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης, σχεδόν πάντα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

[off]...Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα ή είναι η ιδέα μου;
Επίσης, σχεδόν πάντα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!![]()

[on] Οσο για τη Βιολογια οπως εύστοχα το έθεσε ο Φυσικός στη σχολή..." Ειναι το Φιλολογικό μαθημα των θετικών επιστημων."....Ε αυτο για εμενα τα λεει ολα.

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Πάμε στις Γενικές φοιτητικές απορίες αν θέλεις να το συζητήσουμε!
DrHouse
Διάσημο μέλος

Μ'αρέσει που φέρνεις ως παράδειγμα το διδακτορικό. Δηλαδή στη διπλωματική δεν είναι τόσες οι σελίδες;![]()
Θα δειξει

Guest 278211
Επισκέπτης

Σιγα μωρε τις σελιδες,αμα καποιος παει να κανει διδακτορικο,θα πρεπει να εκπονησει μια δικη του εργασια αρκετων σελιδων.Γιαυτο μην σας φαινονται πολλες οι 8 και οι 9 σελιδες.
ο Bohr πήρε Nobel με εργασία 20 σελίδων

cha0s
Περιβόητο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

true story :/Υπαρχουν στιγμες που και να κατσεις να διαβασεις περισσοτερο απλα δεν μαθαινεις τιποτα
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Στο ιστορικό δε μαθαίνεις τιποτα παπαγαλία, όμωςΜου την δίνει η ιστορία κατεύθυνσης άλλα φέτος πέρασα στο ιστορικό. :-/ :-/ :-/ Δεν αντέχω την παπαγαλια!!

Σταύρος 95
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.