αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα διάβαζα από τις 9.00 το πρωί εώς τώρα.
Παίζει να χω τελειώσει την μισή ύλη για τις πανελλήνιες.
Καλή συνέχεια!
Mεχρι που εχεις φτασει στα εξι μαθηματα δηλαδη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Εκθεση σήμερα....εεεε μέτρια τα πήγαμε με κάποια λαθάκια στις ασκήσεις ρε γαμ@#ο....(τσαμπα μορια)θα δείξει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επιστροφή απο διαγώνισμα και προπόνηση....
Εκθεση σήμερα....εεεε μέτρια τα πήγαμε με κάποια λαθάκια στις ασκήσεις ρε γαμ@#ο....(τσαμπα μορια)θα δείξει....
τι θέμα σας βάλανε;;
artemaki
Διάσημο μέλος
Τελεια θα γραψω Πανελληνιες ρε.
emmanuela16
Νεοφερμένος
Κακά τα ψέματα είναι τελευταία χρονία και αρκετά καθοριστική για το μέλλον μας!
Οπότε το διάβασμα πρέπει να αποτελεί προτεραιοτητα.
Και pc θα κάτσουμε και βόλτα θα πάμε,και cinema,και για έναν καφέ γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψουμε!
Αρκεί μόνο να μην μας ξεμυαλίσουν γιατί θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε!
Εξάλλου 8 μήνες είναι,δεν θα περάσουν;
Αυτά από μένα.Καλή επιτυχία σε όλους!
χαρουλα4
Νεοφερμένος
Παιδιά θα χωθώ και γω!
Κακά τα ψέματα είναι τελευταία χρονία και αρκετά καθοριστική για το μέλλον μας!
Οπότε το διάβασμα πρέπει να αποτελεί προτεραιοτητα.
Και pc θα κάτσουμε και βόλτα θα πάμε,και cinema,και για έναν καφέ γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψουμε!
Αρκεί μόνο να μην μας ξεμυαλίσουν γιατί θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε!
Εξάλλου 8 μήνες είναι,δεν θα περάσουν;
Αυτά από μένα.Καλή επιτυχία σε όλους!
συμφωνω απολυτα μαζι σου και αυτο σκεφτομαι τις περισσοτερες φορες οταν με πιανει η βαρεμαρα μου αλλα μερικες φορες νομιζω με νικαει αλλα το παλευουμε!!!
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
τι θέμα σας βάλανε;;
Αίτια παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τρόποι με τους οποίους μπορεί να συμβάλλει στην κατοχύρωση τους η εκπαίδευση ...
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Πιο φροντιστηριακο πεθαινει.Αίτια παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τρόποι με τους οποίους μπορεί να συμβάλλει στην κατοχύρωση τους η εκπαίδευση ...
gregory nub
Διάσημο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χμμ δεν ξέρω αν συμφωνώ με αυτό αλλά μέχρι στιγμής είναι το πιο εύκολο και το πιο ευχάριστο από τα δύσκολα μαθήματα για μένα.Η φυσική είναι το πιο σημαντικό μάθημα!
Τα καταλαβαίνω. Απλά δεν μπορώ να τα πω, να τα εξηγήσω. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ερχονται και οι συνδιαστικές και με αποτελειώνουν.Την Βιολογία πιστεύω θα την μάθουμε καλύτερα στην επανάληψη, οπότε για τώρα κοίτανα την κατανοήσεις.
Τελειώνουμε το 2ο. Να φύγει και να μην ξανάρθει τέτοιο κεφάλαιο. Μόνο οι δύο πρώτες σελίδες μου άρεσαν.σε ποιο κεφάλαιο είστε??
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Τα καταλαβαίνω. Απλά δεν μπορώ να τα πω, να τα εξηγήσω. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ερχονται και οι συνδιαστικές και με αποτελειώνουν.
Ούτα καν με δικά σου λόγια;
Πάντως εμένα μου αρέσει πιο πολύ το 2ο απο το 1ο.
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμάς μας έβαλε Πώς θα θέλαμε να ναι ο ρόλος του δάσκαλου στο μέλλον.
Πολύ γαμάτο θέμα για έκθεση ρε!!!
Θα ήθελα πολύ να γράψω σε κάτι τέτοιο!
tomi_77
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Με δικά μου λόγια κάτι γίνεται. Η βιολόγος μου όμως είναι πολύ τελειομανής και της λεπτομέρειας οπότε δεν της αρκεί μια ελεύθερη απόδοση. Και καλά κάνει δηλαδή γιατί αλλιώς την είχα βαψει. Εχω συμμαθητές που έχουν πάει στο 4ο και τους ρωτούσα για ασκήσεις στο 2ο και δεν ήξεραν να βοηθήσουν. Καλύτερα αργά και σταθερά παρά αυτό.Ούτα καν με δικά σου λόγια;
Πάντως εμένα μου αρέσει πιο πολύ το 2ο απο το 1ο.
Που είσαι? Εμένα μου άρεσε μόνο η αντιγραφή.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Με δικά μου λόγια κάτι γίνεται. Η βιολόγος μου όμως είναι πολύ τελειομανής και της λεπτομέρειας οπότε δεν της αρκεί μια ελεύθερη απόδοση. Και καλά κάνει δηλαδή γιατί αλλιώς την είχα βαψει. Εχω συμμαθητές που έχουν πάει στο 4ο και τους ρωτούσα για ασκήσεις στο 2ο και δεν ήξεραν να βοηθήσουν. Καλύτερα αργά και σταθερά παρά αυτό.
Που είσαι? Εμένα μου άρεσε μόνο η αντιγραφή.
Είμαι στην μεταγραφή. Κοίτα και εμένα τα ίδια μου λέει και όταν με ρωτάει προσπαθώ να τα λέω όπως τα λέει το βιβλίο αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ. Πάντως το 1ο κεφάλαιο το έμαθα καλύτερα μέσα απο τις ασκήσεις που έπρεπε να γράφω πρώτα την θεωρία οπότε πιστεύω πως θα βοηθηθούμε και απο εκεί.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Παρομοίως.Είμαι στην μεταγραφή. Κοίτα και εμένα τα ίδια μου λέει και όταν με ρωτάει προσπαθώ να τα λέω όπως τα λέει το βιβλίο αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ. Πάντως το 1ο κεφάλαιο το έμαθα καλύτερα μέσα απο τις ασκήσεις που έπρεπε να γράφω πρώτα την θεωρία οπότε πιστεύω πως θα βοηθηθούμε και απο εκεί.
Το 1ο κεφάλαιο το έμαθα πολύ εύκολα και σίγουρα βοήθησε το γράψιμο. Σε αυτό να δούμε τι θα κάνουμε.
Η μεταγραφή δεν είναι πολύ κακογραμμένη? Όχι ότι το βιβλίο γενικά είναι τέλειο αλλά ντάξει...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Παρομοίως.
Το 1ο κεφάλαιο το έμαθα πολύ εύκολα και σίγουρα βοήθησε το γράψιμο. Σε αυτό να δούμε τι θα κάνουμε.
Η μεταγραφή δεν είναι πολύ κακογραμμένη? Όχι ότι το βιβλίο γενικά είναι τέλειο αλλά ντάξει...
Το βιβλίο όντως δεν είναι και το πιο καλογραμένο αλλά τι να κάνουμε αυτό πρέπει να μάθουμε. Τώρα για την μεταγραφή δεν ξέρω μιας και δεν την έχω διαβάσει ακόμη απο το βιβλίο.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ε ναι. Προβλέπω ότι ως τις πανελλήνιες θα είναι λιωμένο το βιβλίο μου. Δεν μας έχουν δώσει και το σχολικό ακόμα να το έχω ως καλό. Ετσι και δεν μας το δώσουν σε 2 μηνες θα πρέπει να πάω να πάρω άλλο.Το βιβλίο όντως δεν είναι και το πιο καλογραμένο αλλά τι να κάνουμε αυτό πρέπει να μάθουμε. Τώρα για την μεταγραφή δεν ξέρω μιας και δεν την έχω διαβάσει ακόμη απο το βιβλίο.
Μπροστά στην αντιγραφή η μεταφραφή είναι ένα χάλι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.