debbieduck
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnastasiaBlue
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XristinoOz^_^
Νεοφερμένο μέλος

Τετοιο εξεταστικο συστημα μονο σε αυτη τη χωρα!![]()
Δυστυχώς

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να διαβάζετε ώστε να μην σας ξεφεύγει τίποτα και να μάθετε να διαχειρίζεστε το χρόνο σας. Η μεμψιμοιρία στη μέση της χρονιάς δεν ωφελεί κανέναν, πόσω μάλλον εσάς τους υποψηφίους. Καλύτερα να διαβάζετε παρά να μοιρολογάτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Μην παραπονιέστε, τουλάχιστον είναι από τους λίγους εναπομείναντες αξιοκρατικούς θεσμούς-συστήματα σήμερα, παρά όσα λένε.
Σοβαρα τωρα?

προφανως
Μπορεις να παρουσιασεις τους λογους σου?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

![]()
Σοβαρα τωρα?
Μπορεις να παρουσιασεις τους λογους σου?
Ξέρουμε ξέρουμε. Υπαινίσσεται φοβερές συνωμοσίες ε; Δεν μιλάω για τα κριτήρια με τα οποία διορθώνουν οι βαθμολογητές, αλλά φαντάσου να έπρεπε να περάσεις πχ από μια επιτροπή για να κρίνουν αν είσαι ικανός για να σπουδάσεις

Για τα ελληνικά δεδομένα, από τους πιο αξιοκρατικούς είναι. Μην βγουμε και οφφ τόπικ.
προφανως![]()
Επειδή θα διαβάσει κανείς αυτά που γράφεις και μπορεί να τα πάρει για σοβαρά, απλά πες ΓΙΑΤΙ δεν είναι υπερρεαλιστικά τα αντικλείδια .
gregory nub
Διάσημο μέλος

Εγώ λέω πως οποιοδήποτε μάθημα των πανελληνίων, αν σου αρέσει βγάζεις 18+η βιολογια και η χημεια ειναι μαθηματα που αν σου αρεσουν και τα διαβασεις εξασφαλιζεις ενα σιγουρο βαθμο κατα τη γνωμη μου
Φυσικη και μαθηματικα παλι..τι λετε?
Και η έκθεση μετράει

DrHouse
Διάσημο μέλος

Ξέρουμε ξέρουμε. Υπαινίσσεται φοβερές συνωμοσίες ε; Δεν μιλάω για τα κριτήρια με τα οποία διορθώνουν οι βαθμολογητές, αλλά φαντάσου να έπρεπε να περάσεις πχ από μια επιτροπή για να κρίνουν αν είσαι ικανός για να σπουδάσεις
Για τα ελληνικά δεδομένα, από τους πιο αξιοκρατικούς είναι. Μην βγουμε και οφφ τόπικ.
Με αυτη την εννοια ναι.Και επισης για τα ελληνικα δεδομενα ναι ειναι

Επειδή θα διαβάσει κανείς αυτά που γράφεις και μπορεί να τα πάρει για σοβαρά, απλά πες ΓΙΑΤΙ δεν είναι υπερρεαλιστικά τα αντικλείδια .
Μετα εγω ειμαι ο κακος που ειρωνευομαι τον καθε ασχετο

XristinoOz^_^
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ λέω πως οποιοδήποτε μάθημα των πανελληνίων, αν σου αρέσει βγάζεις 18+
Και η έκθεση μετράει![]()
Δεν αρκεί μόνο να σου αρέσουν, αλλά και να μην παρατήσεις ποτέ το διάβασμα..Γιατί τότε το 18+ κατεβαίνει στο 16+..
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρω παιδιά που στο φροντιστήριο άρχισαν από το αμάρτημα.
Όντως ,πολλά παιδιά άρχισαν από το αμάρτημα της μητρός μου,όνειρο και κύμα και τώρα ξεκινούν τον Κρητικό!
Κι εγώ από τα πεζά άρχισα και τον κρητικό τον κάνω τώρα στο σχολείο ..
Η καθηγήτρια μας στη λογοτεχνία στο σχολείο μας έχει γεμίσει με φωτοτυπίες,σημειώσεις,αναλύσεις τα πάντα ..και συνεχίζει να μας δίνει πάρα πολλά πράγματα ..χαρακτηριστικά είπε ότι θα μας δίνει για κάθε κείμενο τουλάχιστον 15-20 φωτοτυπίες ...μπορεί να χάνομαι αλλά πραγματικά βοηθάνε ...

gregory nub
Διάσημο μέλος

Δεν αρκεί μόνο να σου αρέσουν, αλλά και να μην παρατήσεις ποτέ το διάβασμα..Γιατί τότε το 18+ κατεβαίνει στο 16+..
Όταν σου αρέσει κάτι εννοείται πως δεν κάνεις εκπτώσεις στο διάβασμα. Να σου αρέσει ένα μάθημα και να μην το διαβάζεις μου φαίνεται αντιφατικό!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

MagicForLife
Νεοφερμένο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα ενταξει οχι και 12ωρο(ακομα)αν το εκανα η επομενη κινηση ηταν υπνοςΕγω παλι εκλεισα το 12 ορακι μου και νιωθω τελεια .![]()
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Η χημεία σίγουρα ανταμοίβει όποιον δεν την παρατήσει και είναι από τα πιο ανάλαφρα μαθήματα που κάνω φέτος.η βιολογια και η χημεια ειναι μαθηματα που αν σου αρεσουν και τα διαβασεις εξασφαλιζεις ενα σιγουρο βαθμο κατα τη γνωμη μου
Φυσικη και μαθηματικα παλι..τι λετε?
Η βιολογία, όντως αν ξέρεις καλά το βιβλίο και το έχεις πολλές πιθανότητες να τα πάς τέλεια ή έστω να πιάσεις γύρω στα 80 μόρια.
Το 2ο κεφάλαιο αρχίζει και δυσκολεύει επικίνδυνα ή είναι ιδέα μου?

Τα μαθηματικά εντάξει είναι ένα απέραντο απαίσιο χάος.

Η φυσική όμως στηρίζεται πιο πολύ στη λογική. Δηλαδή άμα καταλάβεις το φαινόμενο, εφαρμόζεις τη θεωρία και λύνεις πολλές ασκήσεις είσαι εντάξει και εκεί, όχι όσο στη χημεία αλλά οκ.

MagicForLife
Νεοφερμένο μέλος

ioanna g. k
Νεοφερμένο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Θετική ναι.evangelie θετικη εισαι?Αν ναι που στοχευεις?
Μη με ρωτάτε κάτι που δεν ξέρω να απαντήσω!!!!!

Εσύ?

MagicForLife
Νεοφερμένο μέλος

Και εγω θετικη ειμαι.Το παλευω.Θεσσαλονικη μενεις?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.