cha0s
Περιβόητο μέλος

Διαγωνίσματα εμάς τα έπαιρνε απο μια σελίδα στο ίντερνετ, και ξέραμε τι θέματα θα βάλει στο επόμενοΚαι σε εμάς μας έδωσε σημειώσεις μόνο για Κρητικό/Βιζυηνό/Παπαδιαμάντη. Επίσης τα διαγωνίσματα, εκτός απο ένα, ακόμα δεν έχουν διορθωθεί. Υπέροχα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σαφώς. οπότε λίγο δύσκολο τέτοια περίοδο πέρσι τα σχολεία να ε΄χιαν φτάσει στο αμάρτημα, εκτος βέβαια απλα δεν έκαναν μάθημαAπο "Κρητικό" αρχίζουν όλοι, επειδή οι καθηγητές τα διδάσκουν με χρονολογική σειρά.![]()

στο φροντιστήριο ξεκινάει ο κάθε καθηγητής όπως πιστεύει. στο δικό μου η κατεύθυνση του φροντιστηρίου είναι να βγάζουμε όλα τα ποιήματα εκτός από σολωμό μέσα στο καλοκαίρι και μετά ξεκινάμε με τα πεζά.Ξέρω παιδιά που στο φροντιστήριο άρχισαν από το αμάρτημα.
Απλά η καθηγήτρια στο σχολείο μου άρχισε από τον Κρητικό και θεωρεί πως όλοι από αυτόν άρχισαν στο φροντιστήριο και βγάζει το μάθημα μονάχα με ερωτήσεις, εννοώ δεν παραδίδει, ρωτάει εμάς και πάει παρακάτω.
εμείς στο σχολείο ξεκινήσαμε κανονικά με 'Κρητικό' και κάνει πραγματικά καλή ανάλυση. Κάνετε σίγουρα όλοι φροντιστήριο; αν όχι πρεπει να το συζητήσετε μαζί της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, τι να πεί κανείς για αυτά τα μεγαθήρια της γνώσης.Διαγωνίσματα εμάς τα έπαιρνε απο μια σελίδα στο ίντερνετ, και ξέραμε τι θέματα θα βάλει στο επόμενο![]()

Παει και ο εθνικος διχασμος ειναι απολαυση να διαβαζεις ιστορια
που βρίσκεστε?
cha0s
Περιβόητο μέλος

Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, τι να πεί κανείς για αυτά τα μεγαθήρια της γνώσης.Μια χαρά την είχατε βολέψει, όλοι 20 γράφατε να φανταστώ;
![]()
20 λογοτεχνία δεν γράφεται.

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

τελειωσαμε το δευτερο κεφαλαιο τωραπου βρίσκεστε?
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Ήθελα να τονίσω πως θα γράφατε όλοι εξαιρετικά καλά μιας και ξέρατε τα θέματα που θα έβαζε. Τέλος πάντων, ας έχει.20 λογοτεχνία δεν γράφεται.![]()

Vicky13
Δραστήριο μέλος

Ρε το διαβάζω και το ξεχνάω...
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν αντέχω άλλο Α.Ο.ΔΕ.
Ρε το διαβάζω και το ξεχνάω...
μην αγχωνεσαι,επαναληψεις θελει και θα εισαι κομπλε

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Σιχαίνομαι, απεχθάνομαι όσο δεν πάει τα Μαθηματικά Κατευθυνσης.

Είναι το μόνο μάθημα που γίνεται να δω μια άσκηση και να μην μπορώ ούτε να την ξεκινήσω. Συν το ότι δεν βλέπω το νόημα τους.
Πέρυσι γιατί τα λάτρευα?

Guest 712911
Επισκέπτης

Αφού αρχίσαμε τα ''μισώ'' να πω και εγώ?
Είναι το μόνο μάθημα που γίνεται να δω μια άσκηση και να μην μπορώ ούτε να την ξεκινήσω. Συν το ότι δεν βλέπω το νόημα τους.
Πέρυσι γιατί τα λάτρευα?![]()
Ε καλά μη σκας!!

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

εμείς στο σχολείο ξεκινήσαμε κανονικά με 'Κρητικό' και κάνει πραγματικά καλή ανάλυση. Κάνετε σίγουρα όλοι φροντιστήριο; αν όχι πρεπει να το συζητήσετε μαζί της.
Μα το θέμα είναι ότι δεν κάνουν όλα τα παιδιά, της έχουμε μιλήσει και αυτή συνεχίζει.
debbieduck
Νεοφερμένο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Μα το θέμα είναι ότι δεν κάνουν όλα τα παιδιά, της έχουμε μιλήσει και αυτή συνεχίζει.
Ίσως γιατί κάποιοι ενώ κάνουν, δεν το παραδέχονται...

blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος

Ίσως γιατί κάποιοι ενώ κάνουν, δεν το παραδέχονται...Και ναι! Συμβαίνει στο τμήμα της δικής μου κατεύθυνσης!!
![]()
Όχι ξέρω προσωπικά άτομα που δεν κάνουν λόγω οικονομικών προβλημάτων. Π.χ. η κοπέλα που κάνουμε και παρέα έχει μόνο την αδερφή της που τελείωσε πριν λίγα χρόνια και αν έχει κάποια απορία ξέρεις τη βοηθάει.
ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένο μέλος

Αφού αρχίσαμε τα ''μισώ'' να πω και εγώ?
Πέρυσι γιατί τα λάτρευα?![]()
τα μαθηματικα ειναι τροπος ζως
εχουν συγκεκριμενη μεθοδολογια
αν τη μαθεις τοτε τα αποτελεσματα θα ειναι τα βελτιστα.........
εμενα παλι η βιολογια με δυσαρεστει.......
Guest 712911
Επισκέπτης

Όχι ξέρω προσωπικά άτομα που δεν κάνουν λόγω οικονομικών προβλημάτων. Π.χ. η κοπέλα που κάνουμε και παρέα έχει μόνο την αδερφή της που τελείωσε πριν λίγα χρόνια και αν έχει κάποια απορία ξέρεις τη βοηθάει.
Ε τότε η γυναίκα είναι... άντε γεια!!!

XristinoOz^_^
Νεοφερμένο μέλος

τα μαθηματικα ειναι τροπος ζως
εχουν συγκεκριμενη μεθοδολογια
αν τη μαθεις τοτε τα αποτελεσματα θα ειναι τα βελτιστα.........
εμενα παλι η βιολογια με δυσαρεστει.......
Γιατί σε δυσαρεστεί η βιολογία; Είναι λίγο μπερδεμένη, αλλά αν κατανοήσεις καλά την θεωρία, μετά είναι απλή!
AnastasiaBlue
Νεοφερμένο μέλος

Φυσικη και μαθηματικα παλι..

XristinoOz^_^
Νεοφερμένο μέλος

η βιολογια και η χημεια ειναι μαθηματα που αν σου αρεσουν και τα διαβασεις εξασφαλιζεις ενα σιγουρο βαθμο κατα τη γνωμη μου
Φυσικη και μαθηματικα παλι..τι λετε?
Αααααχ, ας μην το συζητήσω καλύτερα :Ρ
Φυσική τα πάω πολύ χάλια..Πολύ μπερδεύομαι με ταλαντώσεις..Μαθηματικά είμαι πιο καλά..όχι τέλεια, αλλά καλά!
Είναι μαθήματα που δεν πρέπει να έχεις ούτε ένα κενό, από τα προηγούμενα γενικά..Και θέλουν ΠΟΛΥ διάβασμα..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.