Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

17.8 ε? γραψε 18 και τοτε μπορει να εχεις λιιγες ελπιδες για εμπ!Γυρω στο 20 γραμμικό και 17.8 ελεύθερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aristotelis54
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την βεβιασμένη επιλογή θεωρητικών σπουδών σε μια εποχή που υπάρχει αύξηση της ζήτησης εργατικού δυναμικού στις θετικές και τεχνολογικές επιστήμες.
Μ*λακίες! Δε ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ επέλεξα την θεωρητική κατεύθυνση γιατί την γούσταρα πραγματικά και όχι γιατί έχω μαθηματικό άγχος!
Παιδες? πια η γνωμη σας για τις βασεις 2013 ? για φετος? σε καθε μια απο τις κατευθυνσεις??
Μην αγχώνεσαι! Κάτσε να γράψουν και τα παιδιά που δίνουν ΑΟΘ και θα ακούς για τις "προβλέψεις βάσεων 2013" όλο το καλοκαίρι.

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

αν δεν βγουν οι εισακτεοι δεν μπορουμε να πουμε τιποτα...οχι οτι τοτε μπορουμε βεβαια...Παιδες? πια η γνωμη σας για τις βασεις 2013 ? για φετος? σε καθε μια απο τις κατευθυνσεις??
εχεις και δεν το ξερεις!χαχα ειδαμε και εμας τους θετικοτεχνολογικους.αποκτησαμε μετα τις πανελληνιες..μαθηματικο αγχος!Μ*λακίες! Δε ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ επέλεξα την θεωρητική κατεύθυνση γιατί την γούσταρα πραγματικά και όχι γιατί έχω μαθηματικό άγχος!
Μην αγχώνεσαι! Κάτσε να γράψουν και τα παιδιά που δίνουν ΑΟΘ και θα ακούς για τις "προβλέψεις βάσεων 2013" όλο το καλοκαίρι.![]()

STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

antonisd95
Δραστήριο μέλος

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαθηματικο αγχος δεν λες τιποτα....με αυτα που ειδαν τα ματακια μας...αν δεν βγουν οι εισακτεοι δεν μπορουμε να πουμε τιποτα...οχι οτι τοτε μπορουμε βεβαια...
εχεις και δεν το ξερεις!χαχα ειδαμε και εμας τους θετικοτεχνολογικους.αποκτησαμε μετα τις πανελληνιες..μαθηματικο αγχος!![]()

DrHouse
Διάσημο μέλος

ρε παιδιά δεν έγραψα καλά αρχαία....γίνεται να τα δώσω ξανά στις επαναληπτικές?
Αυτα τα σκεφτομαστε φιλε μου,την στιγμη που γραφουμε.Βλεπεις οτι θα μπορουσες να μεταφρασεις καλυτερα ενα κινεζικο κειμενο,απ'οτι το κειμενο των αρχαιων?Πατας μια φεικ ζαλη μεσα στην ταξη και κατι μπορει να γινει.
Gate4
Επιφανές μέλος

Ούτε εμένα με σώζει αλλά θα το παλέψωΑυτο μας μενει να κανουμε......παντως δεν εγραψα καλα φετος,οχι οσο περιμενα δλδ,τι να με κανει και μια χημεια τωρα,δεν θα με σωσει![]()

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Οι θεσεις των εισακτεων περιλαμβανονται στην τελικη προταση του σχεδιου Αθηνα που ψηφιστηκε στη Βουλη. Με ενα googlαρισμα θα σας λυθουν οι αποριεςαν δεν βγουν οι εισακτεοι δεν μπορουμε να πουμε τιποτα...οχι οτι τοτε μπορουμε βεβαια...

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε παιδιά δεν έγραψα καλά αρχαία....γίνεται να τα δώσω ξανά στις επαναληπτικές?
Αν γινόταν αυτό... όλοι εκεί θα πηγαίναμε αν δεν γράφαμε κάπου καλά.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εχω την εντυπωση πως δεν ειναι οι θεσεις εισακτεων αυτες. εξαλλου παντου λενε ακομα και τον λογο που για 1η φορα δεν εχουν ανακοινωθει οι εισακτεοι εγκαιρως!Οι θεσεις των εισακτεων περιλαμβανονται στην τελικη προταση του σχεδιου Αθηνα που ψηφιστηκε στη Βουλη. Με ενα googlαρισμα θα σας λυθουν οι αποριες![]()

Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εε ειναι πιο δυσκολες ομως...Αν γινόταν αυτό... όλοι εκεί θα πηγαίναμε αν δεν γράφαμε κάπου καλά.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Για όλα φταίνε τα φετινά θέματα μαθηματικών! Ήταν δύσκολα! Δεν γράψανε τα παιδιά που είχαν μάθει 293738274 ασκήσεις! Δεν είχαν διαβάσει αυτή που έπεσε ! Είναι άδικο!![]()
![]()
![]()
Ποιος fucking ανθρωπος μπορει να μαθει ασκησεις μαθηματικων ; Σοβαρευτειτε
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

τωρα που το θυμισες...ποιους ορισμους τζογαρουμε??Ενδιαφέρεται κανείς για σκονάκι στους ορισμούς της Χημείας; Λέω να περάσω αύριο μια βόλτα από την τουαλέτα.![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Έλα ντε;Ποιος fucking ανθρωπος μπορει να μαθει ασκησεις μαθηματικων ; Σοβαρευτειτε

KostasIraklio
Νεοφερμένος

και καλή υπομονή για εμάς τους οικονομικούς

DrHouse
Διάσημο μέλος

Porcia & Brutus

mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.