~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ντάξει γιατί να βάλουν Κρητικό, πάνω κάτω σε ότι έχουμε πει για sos έχουμε πέσει μέσα.. ο Εγγονόπουλος πότε έπεσε ?..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vHSdis
Νεοφερμένος
Θεωρητικη ειστε,ο,τι υπαρχει στην υλη μπορει να πεσει.Δηλαδη δεν μπορουν να βαλουν Καβαφη/Κρητικο γιατι;Επειδη ειναι αντισος και δεν τα χουν διαβασει πολλοι;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas95
Νεοφερμένος
η ανωμαλια σε ολα της τα μεγαλεια
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
εε δεν θα βαζουν καθε χρονο τα ιδια,τοσο κειμενα δεν εχουνε πεσει,μαλακες ειναι?!Tι σος και ξεσος ρε παιδια..
Θεωρητικη ειστε,ο,τι υπαρχει στην υλη μπορει να πεσει.Δηλαδη δεν μπορουν να βαλουν Καβαφη/Κρητικο γιατι;Επειδη ειναι αντισος και δεν τα χουν διαβασει πολλοι;;
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ προτμώ στερεό αλλά φοβάμαι ότι φέτος ένα κύμα είναι αρκετά πιθανό να πέσει(έχει καιρό να μπεί). Καλό θέμα θα ήταν επίσης η/μ κύμα που αλλάζει μέσο ωστέ να παίξουν και με διάθλαση. Περιέργως φυσική είμαι αρκετά χαλαρός γιατί δεν πάω για καλό βαθμό, με 15-16 είμαι πολύ ευχαριστημένος.μακαρι να πεσει στερεο , δεν τα παλευω τα κυματα :Ρ
η ανωμαλια σε ολα της τα μεγαλεια
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά προσέγγιση στην επιφάνεια υγρών. Κανονικά μόνο σε στερεά.1) Τα μηχανικά εγκάρσια κύματα διαδίδονται στα στερεά και στην επιφάνεια υγρών.
2) Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα δεν είναι μηχανικά.
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ προτμώ στερεό αλλά φοβάμαι ότι φέτος ένα κύμα είναι αρκετά πιθανό να πέσει(έχει καιρό να μπεί). Καλό θέμα θα ήταν επίσης η/μ κύμα που αλλάζει μέσο ωστέ να παίξουν και με διάθλαση. Περιέργως φυσική είμαι αρκετά χαλαρός γιατί δεν πάω για καλό βαθμό, με 15-16 είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ναι, γιατί το 15-16 δεν ειναι καλός βαθμός στη φυσική και πιάνεται εύκολα
Και ηλεκτρική ταλάντωση πιστεύω πως παίζει πολύ
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ηλεκτρική δύσκολα βγάζει δυσκολία για αυτό δεν νομίζω για 3ο,4ο θέμα. Για παράδειγμα στις πανελλήνιες του 2010 το γ θέμα ήταν μόνο ηλεκτρική και απελπιστικά εύκολο(χωρίς ίχνος έπαρσης το λέω, ο καθένας που πάει για βάση το λύνει).Λέτε να δούμε καμια ηλεκτρική ταλάντωση;;
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε να δουμε...
Το 4ο παντως το φοβαμαι πολυ,δεν τα παω και τοσο καλα με τα στερεα,πανε οι 25 μοναδες...
Gate4
Επιφανές μέλος
Ψόφος στο στέρεο
vHSdis
Νεοφερμένος
εε δεν θα βαζουν καθε χρονο τα ιδια,τοσο κειμενα δεν εχουνε πεσει,μαλακες ειναι?!
Ειλικρινα,δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη λογικη.Να πω στα αρχαια στο αγνωστο ο αλλος να ελπιζει σε ενα ευκολο αγνωστο γιατι η υλη ειναι ευρεια και χανεσαι.
Αλλα,οταν εχεις πχ 8 κειμενα με στανατρ υλη,στανταρ ερωτησεις και στανταρ θεματα,το να κατηγορεις την επιτροπη επειδη εβαλε ενα απο αυτα τα κειμενα,ειναι τραγικο.Και να θεωρεις δηλαδη οτι ετσι καινε κοσμο.
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε νιωθω!!!!
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μίλησα ειρωνικά παραπάνω ούτε φυσικά είναι λίγο το 15-16 αλλά πέρσι το έπιασα και όλο το νόημα της 2ης προσπάθειας είναι οι βαθμοί μου να είναι μεγαλύτεροι ή ίσοι. Δεν είναι λογικό;Ναι, γιατί το 15-16 δεν ειναι καλός βαθμός στη φυσική και πιάνεται εύκολα
Και ηλεκτρική ταλάντωση πιστεύω πως παίζει πολύ
Gate4
Επιφανές μέλος
Ε μα δεν παλεύεταιΨόφος στο στέρεο
Σε νιωθω!!!!
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι για να γράψουν όλοι όπως με την έκθεση. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι τα εύκολα θέματα βοηθούν μόνο τους αδιάβαστους και τους ανεπαρκώς προετοιμασμένους. Με αυτά τα θέματα που λες και άριστα να γράψεις θα είναι χωρίς αντίκρυσμα. Δεν το καταλαβαίνεις;Τρίτο ηλεκτρική ταλάντωση, τέταρτο κύματα.
Ψόφος στο στέρεο
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο ονειρο στο κυμα τι βουκολικα στοιχεια υπαρχουν στις σελ 169-171?
σορρυ 168-171
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι για να γράψουν όλοι όπως με την έκθεση. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι τα εύκολα θέματα βοηθούν μόνο τους αδιάβαστους και τους ανεπαρκώς προετοιμασμένους. Με αυτά τα θέματα που λες και άριστα να γράψεις θα είναι χωρίς αντίκρυσμα. Δεν το καταλαβαίνεις;
Ναι γιατί αν σου βάλουν δύσκολη άσκηση σε συμβολή, θα τη γράψουν όλοι... Ίσα ίσα που στο στερεό έχει και κλασσικά ερωτήματα. Άντε στο τέλος να έχει 2 ερωτήματα δύσκολα που θα θέλουν αρκετή μελέτη (ρυθμούς μεταβολής, κλπ)
Gate4
Επιφανές μέλος
Θες να με πεις δηλαδή ότι επειδή με τις ασκήσεις στερεού δεν τα πάω καλά και δεν θέλω να το δω στο τρίτο-τέταρτο θέμα με κάνει αδιάβαστη;Ναι για να γράψουν όλοι όπως με την έκθεση. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι τα εύκολα θέματα βοηθούν μόνο τους αδιάβαστους και τους ανεπαρκώς προετοιμασμένους. Με αυτά τα θέματα που λες και άριστα να γράψεις θα είναι χωρίς αντίκρυσμα. Δεν το καταλαβαίνεις;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.