ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Παω να διαβάσω κανένα 4ωρο αρχαία![]()
καλα θα κανεις γιατι ειναι και λιγο δυσκολα γνωστο κυριωσ να διαβαζεις που ειναι και τελειο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμβαίνει και στα δικα σας σχολεία να παίρνουν οι άχρηστοι καθηγητές τα σημαντικα μαθηματα και οι καλοί τα πιο δευτερεύοντα? Σε εμάς μου κάνει έκθεση μια που μιλάει λες και παίζει σε τραγωδία ενώ οι πιο καλές κάνουν τα γενικής. Επίσης ο καλός ο φυσικός πήρε ένα τμήμα κατεύθυνσης και πολλά γενικής... Το ίδιο ισχύει και για τον μαθηματικό αλλά επειδή πήρε το τμήμα μου δεν παραπονιέμαι. :-P
και εμεις αυτα τραβαγαμαι αστα να πανε με τους ηλιθιους. ολους τους περα βρεχει στην κατευθτνση τους ειχα αλλα τι να εκανα?......
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Θα μπείς φυλακή, δεν αξίζει.Πότε θα έρθει η ώρα που θα εκτελέσω τον φυσικό μου στο σχολείο στα 2 μέτρα...αχ!

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Μακαρι να το ειχα κανει και εγω αυτο φετος στον φυσικο μου /διευθυντη μου!Θα μπείς φυλακή, δεν αξίζει.![]()
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Και να φάς τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου στην φυλακή;Μακαρι να το ειχα κανει και εγω αυτο φετος στον φυσικο μου /διευθυντη μου!

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαλάλι με αυτά που θα περάσω φέτος...Θα μπείς φυλακή, δεν αξίζει.![]()
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Τόσο χάλια;Χαλάλι με αυτά που θα περάσω φέτος...

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Σκέψου όμως κ το μετά.....Χαλάλι με αυτά που θα περάσω φέτος...

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο άνθρωπος είναι μέσα στην ειρωνία, σκέψου ότι είμαι ο μόνος που έχω επιλέξει φυσική γεν θα γίνει μάχη φέτοςΤόσο χάλια;![]()

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μου θυμίζει αυτόν που είχα στα Μαθηματικά Γ.Π. Πάλι καλά που δεν το έδινα στις Πανελλήνιες και τον είχα γράψει.. Καλό κουράγιο....Ο άνθρωπος είναι μέσα στην ειρωνία, σκέψου ότι είμαι ο μόνος που έχω επιλέξει φυσική γεν θα γίνει μάχη φέτος![]()

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Πότε θα έρθει η ώρα που θα εκτελέσω τον φυσικό μου στο σχολείο στα 2 μέτρα...αχ!
η ωρα εχει ερθει εδω και καιρο απλα εσυ το καταλαβες τωρα.γιατι βρε παιδι μου αργησες τοσο?

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ στην κατεύθυνση έχω τους καλούς εκτός απο Χημεία που δεν μας εχουν στείλει ακόμη οπότε δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη. Στην Έκθεση έχουμε μια Σκ**α, και στα μαθηματικά γενικής δεν έχω σχηματίσει ακόμη γνώμη.Συμβαίνει και στα δικα σας σχολεία να παίρνουν οι άχρηστοι καθηγητές τα σημαντικα μαθηματα και οι καλοί τα πιο δευτερεύοντα? Σε εμάς μου κάνει έκθεση μια που μιλάει λες και παίζει σε τραγωδία ενώ οι πιο καλές κάνουν τα γενικής. Επίσης ο καλός ο φυσικός πήρε ένα τμήμα κατεύθυνσης και πολλά γενικής... Το ίδιο ισχύει και για τον μαθηματικό αλλά επειδή πήρε το τμήμα μου δεν παραπονιέμαι. :-P
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι βλεπουν τα ομορφα καταπρασινα ματακια μου? τι λογια ειναι αυτα? τι λογια ειναι αυτα??Μακαρι να το ειχα κανει και εγω αυτο φετος στον φυσικο μου /διευθυντη μου!
Εκτελεσε τον με την ομιλια σου οχι με οπλο ειναι πιο απολαυστικο!Πότε θα έρθει η ώρα που θα εκτελέσω τον φυσικό μου στο σχολείο στα 2 μέτρα...αχ!
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

(και ναι το λέω απο τώρα απο την αρχή χωρίς να με νοιάζει τι θα γίνει τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη....για όποιον πει την κλασσική ατάκα!)
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αυτό σκεφτόμουν για αρκετούς μήνες και εγώΠότε θα έρθει η ώρα που θα εκτελέσω τον φυσικό μου στο σχολείο στα 2 μέτρα...αχ!

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Βαριεμαι να διαβασω το αμαρτημα ρε σιχαμενο εχει καταντησει το γραφω και την κυριακη
Καλα σοβαρα μιλας το αμαρτημα και η μελαγχολια του καβαφη ειναι απο τα. καλυτερα στα κειμενα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.