JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Η ύλη της βιολογίας είναι μικρή
You lost me my friend!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Αντικειμενικά μιλάω, 80 σελίδες δεν είναι πολύ. 80 σελίδες παπαγαλία όμως ναι.
Έτσι μπράβο.
Να εξετάζομαι σε 80 σελίδες αλλά όχι έτσι.
80 σελίδες για 100-150 πολλαπλής ναι. Αλλά για να γράψω κατεβατά όχι.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Δηλαδή, αν κάποιος ΔΕΝ το έχει με την έκθεση, που δεν γίνεται να την αποφύγει, είναι αδικημένος από το σύστημα; Την χημεία, ίσα ίσα, άνετα την αποφεύγεις. Υπάρχουν η θεωρητική και η τεχνολογική και κάποιον που έχει τέτοια απέχθεια προς την χημεία. Κι αν κάποιος που δεν γουστάρει την χημεία πάει θετική, γιατί να του χαϊδεύουν τ' αυτιά;
Gate4
Επιφανές μέλος
Ιορδάνη πας να συγκρίνεις δύο μαθήματα ενώ το ένα δεν ξέρεις καν τι λέει;H αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει ΑΟΔΕ για να σου πω.
Πάντως ότι μαθαίνεται πιο εύκολα και ότι δεν συγκρίνεται σε δυσκολία με την Βιολογία είναι στανταρ.
Σόρρυ αλλά θα με τρελάνετε. Μου λέτε ότι η Βιολογία είναι πιο εύκολη απο το ΑΟΔΕ. Αυτό πρώτη φορά το ακούω απο παιδιά της Θετικής.
Ο προγραμματισμός το έχω ξαναπεί είναι στο ίδιο επίπεδο με την Χημεία.
Δηλαδή βιολογία πραγματικά δεν είναι δύσκολο μάθημα προσωπικά τα μόνα κομμάτια που δυσκολευόμουν να κατανοήσω ήταν στο τέταρτο κεφάλαιο και λίγο στο δεύτερο. Δεν έχει τίποτα το τρομερό η βιολογία για να πεις ωχ δεν το καταλαβαίνω ή δεν μαθαίνεται με τίποτα. Το να ξεχνάς κομμάτια μερικές φορές είναι λογικό γιατί όντως είναι μεγάλη η ύλη.
Αλλά αν θες κάνε λίγο τον κόπο να δεις 3-4 σελίδες του αοδε και μετά μιλά για δυσνόητο μάθημα. Το ότι αν το παπαγαλίσεις πας και γράφεις 20 δε σημαίνει ότι μαθαίνεται εύκολα.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ιορδάνη πας να συγκρίνεις δύο μαθήματα ενώ το ένα δεν ξέρεις καν τι λέει;
Δηλαδή βιολογία πραγματικά δεν είναι δύσκολο μάθημα προσωπικά τα μόνα κομμάτια που δυσκολευόμουν να κατανοήσω ήταν στο τέταρτο κεφάλαιο και λίγο στο δεύτερο. Δεν έχει τίποτα το τρομερό η βιολογία για να πεις ωχ δεν το καταλαβαίνω ή δεν μαθαίνεται με τίποτα. Το να ξεχνάς κομμάτια μερικές φορές είναι λογικό γιατί όντως είναι μεγάλη η ύλη.
Αλλά αν θες κάνε λίγο τον κόπο να δεις 3-4 σελίδες του αοδε και μετά μιλά για δυσνόητο μάθημα. Το ότι αν το παπαγαλίσεις πας και γράφεις 20 δε σημαίνει ότι μαθαίνεται εύκολα.
Συγκρίνω κυρίως την έκτασή τους. Άντε ας πούμε ότι είπα βλακεία με το ότι η Βιολογία είναι δυσνόητη, αν και μερικά κομμάτια όπως ο Εμβολιασμός, Γονιδιακή Θεραπεία και αυτά όντως είναι δυσνόητα γιατί τα λέει πολύ συνοπτικά και επιφανειακά.
Δύσκολο σαν μάθημα δεν είναι. Σαν εξέταση όμως είναι. Θέλουν να γράφεις κατεβατά τα οποία δεν μπορείς εύκολα να θυμάσαι ακριβώς όπως τα λέει μέσα το βιβλίο. Αυτό είναι το θέμα μου εμένα. Όχι το μάθημα σαν μάθημα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αν καλό μου παιδί το αοδε ήταν ίδιο σε έκταση με τη βιολογία τα παιδιά της τεχνολογικής με ηρεμιστικά θα ήταν όσα άτομα ξέρω που πάνε τεχνολογική λένε ότι μόνο παπαγαλίζουν και στην ουσία δεν καταλαβαίνουν χριστό. Τουλάχιστον εμείς κάτι καταλαβαίνουμε και σε μη το λέει τόσο καλά. Και στο αοδε γράφουν κατεβατά και αυτούσια κομμάτια από το βιβλίο τι νομίζεις;Συγκρίνω κυρίως την έκτασή τους. Άντε ας πούμε ότι είπα βλακεία με το ότι η Βιολογία είναι δυσνόητη, αν και μερικά κομμάτια όπως ο Εμβολιασμός, Γονιδιακή Θεραπεία και αυτά όντως είναι δυσνόητα γιατί τα λέει πολύ συνοπτικά και επιφανειακά.
Δύσκολο σαν μάθημα δεν είναι. Σαν εξέταση όμως είναι. Θέλουν να γράφεις κατεβατά τα οποία δεν μπορείς εύκολα να θυμάσαι ακριβώς όπως τα λέει μέσα το βιβλίο. Αυτό είναι το θέμα μου εμένα. Όχι το μάθημα σαν μάθημα.
Πάντως πιστεύω ότι είναι δίκαιο. Η βιολογία είναι πιο πολλές σελίδες όμως το αοδε είναι πιο αντιπαθητικό και παλούκι επίσης. Αυτά
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Όσον αφορά τη χημεία πολλά παιδιά την υποτιμούν.Η χημεία μπορεί να γίνει καταστροφική και δύσκολη.Ωστόσο προς καλή μας τύχη στις εξετάσεις μέχρι τώρα βάζουν εύκολα θέματα.Εγώ συμφωνώ με το να αυξήσουν λίγο τη δυσκολία εδώ και να τη μειώσουν σε κάποιο άλλο μάθημα.Και αυτό γιατί δεν πρέπει να υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά.
Και οι αντιδράσεις είναι καθαρά θέμα εξάσκησης.Ότι και να σου βάλουν όσο δύσκολο και αν είναι,αν εσύ έχεις μάθει να λύνεις πολλές ασκήσεις τότε θα μπορείς να ξετυλίγεις το κουβάρι σχετικά εύκολα.Αυτά.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης ειναι μεγαλο λαθος να συγκρινεται 2 τελειως διαφορετικα μαθηματα...
gregory nub
Διάσημο μέλος
Και οι αντιδράσεις είναι καθαρά θέμα εξάσκησης.Ότι και να σου βάλουν όσο δύσκολο και αν είναι,αν εσύ έχεις μάθει να λύνεις πολλές ασκήσεις τότε θα μπορείς να ξετυλίγεις το κουβάρι σχετικά εύκολα.Αυτά.
Ζήτα από τον βασσιλάκο να σου στείλει κάτι δέντρα που είχε φτιάξει. Θ αλλάξεις γνώμη!
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Ζήτα από τον βασσιλάκο να σου στείλει κάτι δέντρα που είχε φτιάξει. Θ αλλάξεις γνώμη!
Δε ξέρω ποιος είναι αυτός αλλά αν αξίζουν οι ασκήσεις τότε ευχαρίστως.
cha0s
Περιβόητο μέλος
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να χαλαρωσετε ολοι
αν και πιστευω ακομα οτι θα γραψω χαλια
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Με τη λογικη οτι δε τους νοιαζει να σε ρωτησουν πλεον "πες μου τι λεει η σελιδα 44" αλλα να εχεις καταλαβει την ιστορια πιο βαθια(οσο βαθια γινεται για τις πανελληνιες δηλαδη αλλα τεσπα), δηλαδη αν μη τι αλλο τις χρονολογιες.παιδια ειδατε τι επεσε στον οεφε???δηλαδη αν πεσουν τετοια θεματα στην βιολογια της γενικης καηκαμε! στην ιστορια κατευθυνσης βαλανε την ερωτηση < να προσδιορισετε τον τροπο επεμβασης του στρατου στην πολιτικη ζωη της ελλαδα το 1909 και τα αποτελεσματα που ειχε η επεμβαση αυτη στις πολιτικες εξελιξεις>Ηθελε να γραψουμε το κινημα στο γουδι!αν καποιον δεν θυμοτανε το 1909 θα ψαχνοτανε!δηλαδη δεν μπορουσανε να γραψουνε στρατιωτικο συνδεσμο!στοχος ειναι να σε μπερδεψουν ή να πιστοποιησουν οτι ξερεις το κινημα στο γουδι?δεν μπορω να καταλαβω με τι λογικη βαζουνε θεματα!
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jok19
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Kαλα ισχυει στις πανελληνιες θα ειναι πιο φορμαλιστικα δοσμενη η ερωτηση. Αλλα αν καποιος δεν ξερει ημερομηνιες, δεν ξερει ιστορια.ναι φιλε μου αλλα εχω συμμαθητες οι οποιοι δεν μπορουν με τιποτα να απομνημονευσουν ολες αυτες τις ημερομηνιες και προσπαθουν να μαθουν τις βασικοτερες!παρολα αυτα γνωριζουν πολυ καλα την ιστορια!με ποια λογικη δηλαδη ενα παιδι το οποιο απλα εχει προβλημα με τις ημερομηνιες αλλα γνωριζει τα ιστορια γεγονοτα πολυ καλα θα εξισωθει με καποιον ο οποιος δεν διαβασε ποτε τιποτα, επειδη πολυ απλα η διατυπωση της ερωτησης ηταν ετσι δοσμενη?γενικοτερα παντως λενε οτι ο οεφε βαζει δυσκολοτερα θεματα απο τις κανονικες πανελληνιες!ας ελπισουμε να ισχυει!
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.