~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
άααααααστα αυτά τα 2...εκεί ειδικά για τη γενική ευημερία που λέει και το αλλάζει εκατό φορές σε κάθε πρόταση...γκρρρη μετάφραση και το συντακτικό του, εν συγκρίσει με άλλα κείμενα, δεν παλεύεται. Η γραμματική όμως είναι εύκολη.
ναι,γραμματικη ενταξει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Τέτοιες εκθέσεις γράφαμε στο δημοτικό. Θυμάμαι, είχα κερδίσει και έναν κουμπαρά.
καιρός να πέσει και στις πανελλαδικές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιρις21
Νεοφερμένος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Οτι θες αρκει να απαντησεις ορθα,εγω κανω μια θεματικη περιοδο πρωτα και μετα κανονικαΕρώτηση για γνωστό: Στις ερωτήσεις υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να τις απαντάμε? Δηλαδή πρέπει να κάνουμε τίποτα εισαγωγές κ τέτοια ή κατευθείαν στο ψητό? Τί σας έχουν πει στο φροντ?
cha0s
Περιβόητο μέλος
Οτι θες αρκει να απαντησεις ορθα,εγω κανω μια θεματικη περιοδο πρωτα και μετα κανονικα
Μια εισαγωγή χρειάζεται πιστευω, να πεις στον άλλο σε τι απαντάς. Σχολείο μας είχε πει ένας «Θα κάνετε εισαγωγή και θα εξηγείτε σε τι απαντάτε, σαν να μην έχει διαβάσει ο άλλος την εκφώνηση»
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν σε κοβουν τιποτα και να μην κανεις το θεμα ειναι να απαντησεις σωσταΜια εισαγωγή χρειάζεται πιστευω, να πεις στον άλλο σε τι απαντάς. Σχολείο μας είχε πει ένας «Θα κάνετε εισαγωγή και θα εξηγείτε σε τι απαντάτε, σαν να μην έχει διαβάσει ο άλλος την εκφώνηση»
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
το θεμα ειναι οτι την ξερεις και αγχωνεσαι και δεν γραφεις καλα,μην μισεις την ιστορια αλλου στειλε το φταιξιμοΓράψαμε σήμερα διαγώνισμα στην Ιστορία..τα έκανα μπάχαλο..αγχώθηκα και τα μπέρδεψα! Τη μισώ!!!!!
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ψυχολογία ηπειρώτη επιτηρητή
Ορισμενα χοτ αποσπασματα,για να προιδεασω
Ήρθε όμως η ώρα! Ο πρώτος υποψήφιος παραδίδει το γραπτό του. Το ελέγχω ξανά και ξανά, ακόμη και στις σελίδες που έμειναν λευκές, μήπως και υπάρχει κάποιο διακριτικό, κάτι που θα δώσει το σήμα σε ένα βαθμολογητή στην άλλη άκρη της Ελλάδας ότι πρέπει να βάλει κάτι παραπάνω (νομίζω ότι ούτε οι παράνομοι μηχανισμοί των Κομμουνιστών δεν έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).
Ο Πρόεδρος της επιτροπής μας ανακοινώνει τις αίθουσες στις οποίες θα επιτηρήσουμε και μας επισημαίνει για μια τελευταία φορά το σωστό τρόπο να κολλάμε το μαύρο αυτοκόλλητο πάνω από το όνομα του υποψηφίου. Είμαστε 20 επιστήμονες μαζεμένοι σ’αυτήν την αίθουσα και συζητάμε για το σωστό τρόπο να κολλήσεις το μαύρο αυτοκόλλητο.
. Αν δεν ελέγξω ότι τα παιδιά κάθισαν στο σωστό θρανίο, τότε «το μέλλον ενός παιδιού θα καταστραφεί». Αυτά τα θρανία δεν είναι τα ίδια με κείνα που πάνω τους δίνουμε τη ζωή μας κάθε μέρα. Δεν έχουν ζωγραφιές, δεν έχουν «ο Δημήτρης αγαπάει τη Μαρία», έχουν μόνο το αυτοκόλλητο με τον μοναδικό κωδικό του υποψηφίου. Αυτά τα θρανία είναι οι βασιλιάδες των θρανίων…
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πως δε τη ξέρω καλά..το θεμα ειναι οτι την ξερεις και αγχωνεσαι και δεν γραφεις καλα,μην μισεις την ιστορια αλλου στειλε το φταιξιμο
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Next τα αγαπημένα κύματα!
Gate4
Επιφανές μέλος
Πραγματικά το χειρότερο κομμάτι είναι η ογκομέτρισηΧημεία 3ο κεφάλαιο done. Μπορεί να μην μπει ογκομέτρηση? Τη μισώ! Ρυθμιστικά 4 ever!!!
Next τα αγαπημένα κύματα!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξέρω κανέναν που να του αρέσει.Πραγματικά το χειρότερο κομμάτι είναι η ογκομέτριση
Τη βάλανε πέρυσι, την έβαλε η ΟΕΦΕ πέρυσι και φέτος ε τι στο καλό δεν έχει άλλες ασκήσεις το 3ο κεφάλαιο να βάλουν? Εγώ θέλω ρυθμιστικό που να βγαίνει και με ΕΚΙ.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ελπίζω να μη βάλουν φέτος καθόλου δεν με αρέσει :/Δεν ξέρω κανέναν που να του αρέσει.
Τη βάλανε πέρυσι, την έβαλε η ΟΕΦΕ πέρυσι και φέτος ε τι στο καλό δεν έχει άλλες ασκήσεις το 3ο κεφάλαιο να βάλουν? Εγώ θέλω ρυθμιστικό που να βγαίνει και με ΕΚΙ.
Βασικά τα ρυθμιστικά βγαίνουν και με τον τύπο είναι γενικά πιο εύκολα..
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, βέβαια εγώ είμαι ποντια και άμα με βολέψει το λύνω με ΕΚΙ και ας βγαινει με τον τύπο.Ελπίζω να μη βάλουν φέτος καθόλου δεν με αρέσει :/
Βασικά τα ρυθμιστικά βγαίνουν και με τον τύπο είναι γενικά πιο εύκολα..
Είναι όντως εύκολα, αμα έχει όμως και καμια ανάμειξη που τα μισά αντιδρούν μεταξύ τους και τα άλλα μισα όχι και καμια διερεύνηση γίνεται πιο δύσκολη η άσκηση. Δεν είναι ανάγκη να έχει ογκομέτρηση για να είναι δύσκολο!!!
Ακούς επιτροπή?
Gate4
Επιφανές μέλος
Εννοείται και εγώ αν και συνήθως λύνω τα ρυθμιστικά με τον τύπο αν δεν με βολεύει χρησιμοποιώ Ε.Κ.Ι.Ναι, βέβαια εγώ είμαι ποντια και άμα με βολέψει το λύνω με ΕΚΙ και ας βγαινει με τον τύπο.
Είναι όντως εύκολα, αμα έχει όμως και καμια ανάμειξη που τα μισά αντιδρούν μεταξύ τους και τα άλλα μισα όχι και καμια διερεύνηση γίνεται πιο δύσκολη η άσκηση. Δεν είναι ανάγκη να έχει ογκομέτρηση για να είναι δύσκολο!!!
Ακούς επιτροπή?
Που θες να περάσεις εσύ;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Φαρμακευτική --> Αθηνα, Βιολογία/Χημεία/Φυσική --> Κρήτη για την ώρα Δεν φημιζομαι για τη σταθερότητα μου αλλά όλο γύρω από αυτά κινούμαι.Εννοείται και εγώ αν και συνήθως λύνω τα ρυθμιστικά με τον τύπο αν δεν με βολεύει χρησιμοποιώ Ε.Κ.Ι.
Που θες να περάσεις εσύ;
Μπορεί να είμαστε συνάδελφοι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.