*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Είπα και πιο πάνω οτι μας δώσανε βιβλία σε όλα τα μαθήματα που ΔΕΝ δίνουμε, οπότε δεν τα έχω ξαναδεί.Αφού τα βιβλία των μαθημάτων που δίνετε τα έχετε ήδη αγοράσει(οι περισσότεροι), ποιό το νόημα να ξεφύλλιζες αυτά που σου έδωσαν στο σχολείο, μήπως προστέθηκε καμία σελίδα;!![]()

Τα ξεφύλλιζα από περιέργεια, για να δω τι πρόκειται να κάνω.

Εγώ ας πούμε, δεν έχω αγοράσει τη Χημεια και την Εκθεση, οπότε θα ήθελα να μας τα δώσουν νωρίς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μάλιστα, δεν το γνώριζα. Και πότε θα τα πάρετε;Είπα και πιο πάνω οτι μας δώσανε βιβλία σε όλα τα μαθήματα που ΔΕΝ δίνουμε, οπότε δεν τα έχω ξαναδεί.
Τα ξεφύλλιζα από περιέργεια, για να δω τι πρόκειται να κάνω.
Εγώ ας πούμε, δεν έχω αγοράσει τη Χημεια και την Εκθεση, οπότε θα ήθελα να μας τα δώσουν νωρίς.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ελα ντε! Αγνωστο!Μάλιστα, δεν το γνώριζα. Και πότε θα τα πάρετε;

Αφού δώσανε προτεραιότητα στη διανομή των Θρησκευτικών και της Ιστορίας και όχι των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων, τι να περιμένεις!

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Και εγώ το ίδιο έκανα. Σήμερα το απόγευμα άνοιξα την τσάντα να τα βγάλω.Πήρατε βιβλία?
Εγώ πήρα όλα όσα δεν χρειάζομαι!Όλα τα γενικής εκτός την έκθεση, τα μαθηματικά και τη βιολογία και κανένα κατεύθυνσης!
Όπως τα έφερα στην τσάντα χθες στο σπίτι, έτσι είναι ακόμα! Ούτε που τα άγγιξα.
Θυμάμαι άλλες χρονιές που τα ξεφύλλιζα λίγο μόλις μου τα δίνανε. Φέτος? Πλήρης αδιαφορία!
![]()
Πως παει παιδια η προετοιμασια? Δεν πιστευω να κουραστηκατε απο τωρα?
Θυμαμαι περσι τετοια εποχη ελεγα σε συγγενεις και φιλους οτι "τα δυσκολα περασαν"
Τα δύσκολα έπονται.

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Χμ, παράξενο. Συνέβη και σε άλλα σχολεία;Ελα ντε! Αγνωστο!
Αφού δώσανε προτεραιότητα στη διανομή των Θρησκευτικών και της Ιστορίας και των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων, τι να περιμένεις!![]()
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Φέτος όμως εχουν ήδη παραδοθεί στα σχολεία, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα. Δεν νομίζω η περσινή χρονιά να συγκρίνεται με την φετινή. Φέτος τα βιβλία θα δοθούν, πιστεύω, το αν θα γίνουν μαθήματα δεν το γνωρίζω. Το σχολείο μου έχει αποθέματα σε ορισμένα βιβλία.Αφου σας εδωσαν και αυτα παλι καλα...εμας περσι τετοια εποχη αντι για βιβλια μας μοιρασαν cd για ολα τα μαθηματα!!!Τον Νοεμβριο πηραμε τα κανονικα βιβλια....
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ε όχι και κουραστήκαμε!Πως παει παιδια η προετοιμασια? Δεν πιστευω να κουραστηκατε απο τωρα?
Θυμαμαι περσι τετοια εποχη ελεγα σε συγγενεις και φιλους οτι "τα δυσκολα περασαν"

Βασικά εγώ αυτές τις μέρες τεμπελιάζω. Διάβασμα πολύ δεν έχω καθώς έχω ξεκινήσει μόνο φυσική που κάνω ιδιαίτερα οπότε είπα να εκμεταλλευτώ τις τελευταίες ανέμελες μέρες πριν να ανοίξουν για τα καλά τα φροντιστήρια και να αρχίσουμε κανονικά μάθημα στο σχολείο.

Κάνω πατάτα?
Εγω συνεχίζω να τα αγνοώ!Και εγώ το ίδιο έκανα. Σήμερα το απόγευμα άνοιξα την τσάντα να τα βγάλω.
Τα δύσκολα έπονται.![]()

'Οντως, τα δύσκολα έπονται!

Δεν ξέρω! Πάντως και πέρυσι μας δώσανε σχετικά νωρίς όλα τα άκυρα και της κατεύθυνσης αργήσαμε να τα πάρουμε.Χμ, παράξενο. Συνέβη και σε άλλα σχολεία;

Ώρες ώρες απορώ γιατί θεωρούμαστε το καλύτερο σχολείο της πόλης!
Τι να τα κάνω?Αφου σας εδωσαν και αυτα παλι καλα...εμας περσι τετοια εποχη αντι για βιβλια μας μοιρασαν cd για ολα τα μαθηματα!!!![]()

Δεν χωράνε στα ράφια! Για να βάλω αυτά θα πρέπει να πετάξω ή στριμώξω κάτι ωραία μπιχλιμπίδια που έχω.

Να μου δίνανε την κατεύθυνση να πω μπράβο αλλά τώρα...

Και εγώ πήρα cd!

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

σος προς θεωρητικους σελ 50 εχουμε την παραγραφο ο σωκρατης ως ορμητικος?
Ναι!

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω
Nicolettasp
Νεοφερμένο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ΜπραβοΈγραψα Αρχαία Κατ. 91/100 διαγώνισμα και χάρηκαΜακάρι να έχω κάτι αντίστοιχο στις Πανελλήνιες
![]()

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ τώρα μόνο φυσική κάνω τα άλλα τα ξεκινώ την εβδομάδα που πας έρχεται οπότε πάνω κάτω σε τέτοια κατάσταση είμαι και εγώΕ όχι και κουραστήκαμε!
Βασικά εγώ αυτές τις μέρες τεμπελιάζω. Διάβασμα πολύ δεν έχω καθώς έχω ξεκινήσει μόνο φυσική που κάνω ιδιαίτερα οπότε είπα να εκμεταλλευτώ τις τελευταίες ανέμελες μέρες πριν να ανοίξουν για τα καλά τα φροντιστήρια και να αρχίσουμε κανονικά μάθημα στο σχολείο.
Κάνω πατάτα?

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Δύναμη, κουράγιο, διάβασμα και κανά καφεδάκι πού και πού δε βλάπτει. Και να θυμάστε πίσω από μια αποτυχία κρύβεται πάντα μια μεγάλη επιτυχία!!!! Σας το εύχομαι ολόψυχα![]()
Ψέμα, αλλά βοηθά να απαλύνει τον πόνο μερικών. Αν αποτύχεις δεν κερδίζεις τίποτα.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Ισως εννοει οτι ακομα και στην αποτυχια, μπορει να προκυψει κατι καλο (εν τελει)Ψέμα, αλλά βοηθά να απαλύνει τον πόνο μερικών. Αν αποτύχεις δεν κερδίζεις τίποτα.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Aλλα απο την επιτυχια σιγουρα θα προκυψει κατι καλο.Ισως εννοει οτι ακομα και στην αποτυχια, μπορει να προκυψει κατι καλο (εν τελει)
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό το λέω γιατί στις πανελλήνιες πέτυχα φέτος με τη δεύτερη φοράΨέμα, αλλά βοηθά να απαλύνει τον πόνο μερικών. Αν αποτύχεις δεν κερδίζεις τίποτα.
The Arsonist
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό το λέω γιατί στις πανελλήνιες πέτυχα φέτος με τη δεύτερη φορά
Μπραβο!!!! χαρα στο κουραγιο σου..εγω δν 9α αντεχα να εδινα 2η φορα αν δν τα πηγαινα καλα στην 1η..!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.