nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Δε ξερω αν στο πανε, αλλα στο σχολειο ξεκουραζεσαι.Εγω μέχρι στιγμής τα πάω πολύ καλά και απο άποψη αφομοίωσης και απο άποψη βαθμών....απλά φοβάμαι οτι με το σχολείο μες το πρόγραμμα θα χαλάσω και το πρόγραμμα λόγο έξτρα κούρασης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Δε ξερω αν στο πανε, αλλα στο σχολειο ξεκουραζεσαι.![]()
εεεε επειδή θα ξυπνάμε νωρίς και μετά στα καπάκια θα έχω φροτν. και μετά διάβασμα...κλπ κλπ....
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Μια ρουτινα ειναι ολα, θα μπεις γρηγορα σε αυτους τους ρυθμους.εεεε επειδή θα ξυπνάμε νωρίς και μετά στα καπάκια θα έχω φροτν. και μετά διάβασμα...κλπ κλπ....
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή επιτυχία σ' όλουυς ..και στη γενιά του 95 και σ΄όσους αποφάσισαν να ξαναδώσουν ..
Υπομονή ,διάβασμα,πίστη,μέτρο κλπ κλπ ..τα γνωστά,ξέρετε! Μερικές λέξεις που θα βαρεθούμε να τις ακούμε στη διάρκεια αυτής της τελευταίας μας σχολικής χρονιάς αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και το "κλειδί" της επιτυχίας..

Μακάρι όλοι να πετύχουμε τους στόχους μας και του χρόνου τέτοιο καιρό να είμαστε φοιτητές ..!
Δεν μασάμε ωρέ ...Let's gooooo!

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

The Arsonist
Νεοφερμένο μέλος

Η εισαγωγή είναι όντως πολύ κουραστική.![]()
χα!!! τ μ θυμισατε πουλακια μ...την εισαγωγη 8εωρειτε ρε το πιο κουραστικο? κ ομως....στο τελος 9α χαιρεστε να την διαβαζετε!!!!!!!

Βρε παιδιά,είμαι η μόνη που το ηθικό μου είναι πολύ πεσμένο?Ίσως βέβαια γιατί έχω να βγω 10 μέρες από το σπίτι λόγω ξενέρωτης παρέας..Αλλά εκτός αυτού,φοβάμαι ότι θα κουραστώ και θα τα παρατήσω,πολύ το φοβάμαι αυτό..Κάποιος να με ενθαρρύνει?Κανένα tip out of mercy?
![]()
βρε, δεν ειναι ττπ οι πανελληνιες...αμα εχεις προγραμμα κ το τηρεις σωστα, ΔΕΝ 9α εχεις κανενα προβλημα να βγεις κ εξω ενα σαββατοβραδο..οσο το φοβασαι τοσο μενεις πισω...μπορεις, πιστεψε σε σενα κ λιγα λιγα τν φορα, να δεις για ποτε 9α εισαι καλυμμενη πριν το πασχα...αα!! κ κανε επαναληψη ει δυνατον κα9ε σκ...σε σωζει!

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

The Arsonist
Νεοφερμένο μέλος

Εγω με το παραλληλο στεναχωρηθηκα πιο πολυ.![]()
αχαχαχα ελα ρε συ!!!!

The Arsonist
Νεοφερμένο μέλος

δεν ειμαστε?

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ευχαριστω..εσυ?δεν ειμαστε?νομικη περασες ε? συγχαρητηρια!!!
![]()
The Arsonist
Νεοφερμένο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

χαχα, πουλαμε μουρη αμφοτεροι.εγω ...μαλλον ιατρικη λεω!!!![]()

The Arsonist
Νεοφερμένο μέλος

χαχα, πουλαμε μουρη αμφοτεροι.![]()
μα ξεσκιστηκαμε να διαβαζουμε

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

μα ξεσκιστηκαμε να διαβαζουμε![]()

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=HWuWieDsPxs
O τυπος ειναι πολυ καλος!!!

εγω για να μαθω την βιολογια πρωτα κατανοω τι λεει το βιβλιο με πολλαπλες αναγνωσεις και ΑΝ λεμε ΑΝ εχω χρονο βλεπω και τα βιντεο αυτο του καθηγητη!Ειναι πολυ βοηθητικα!

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Για Θετικη Κατευθυνση:
https://www.youtube.com/watch?v=HWuWieDsPxs
O τυπος ειναι πολυ καλος!!!
εγω για να μαθω την βιολογια πρωτα κατανοω τι λεει το βιβλιο με πολλαπλες αναγνωσεις και ΑΝ λεμε ΑΝ εχω χρονο βλεπω και τα βιντεο αυτο του καθηγητη!Ειναι πολυ βοηθητικα!![]()
Ευχαριστούμε!

Θα τον έχω στο νού μου.
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτο το βοηθημα πως σας φαινεται https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=840&LANG=GR
η αυτο https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1321&LANG=GR
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.