DrHouse
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Ή να φοραει η συμμαθητρια απο το μπροστινο θρανιο κανενα στρινγκ,το οποιο εχει ανεβει στον 1ο σπονδυλο,και να μην μπορεις να συγκεντρωθεις.
Θεωρητική problems.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Η να φοραει η μπροστινη στρινγκ να εχει ανεβει στον 1ο σπονδυλο αλλα να ειναι ασχημη, οποτε αναγκαζεσαι να μη σηκωσεις κεφαλι.Ή να φοραει η συμμαθητρια απο το μπροστινο θρανιο κανενα στρινγκ,το οποιο εχει ανεβει στον 1ο σπονδυλο,και να μην μπορεις να συγκεντρωθεις.
Misstzw3
Νεοφερμένος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Κατ εμε δεν προκειται να πεσει καποιο απ τα 3, ωστοσο τον Κεμαλ θα ελεγα να τον διαβασεις, ειναι πολυ ευκολο και θα νιωθεις και πιο σιγουρη.εεε να κανω μια ερωτηση ;; προς τους θεωρητικους... ποσεσ πιθανοτητες υπαρχουν να πεσει κεμαλ καβαφης και αντικλειδια ? :O αξιζει να τα αφιερωσω χρονο; δλδ στατιστικα εχει πεσει λογοτεχνια το ιδιο κειμενο με οεφε ή στις επαναληπτικες συνεχομενη χρονια το ιδιο? :\ ξερει κανεις;
Misstzw3
Νεοφερμένος

Κατ εμε δεν προκειται να πεσει καποιο απ τα 3, ωστοσο τον Κεμαλ θα ελεγα να τον διαβασεις, ειναι πολυ ευκολο και θα νιωθεις και πιο σιγουρη.
ευχαριστώ!

xristina.st.
Νεοφερμένος

τι γίνετε ρε παιδια?μόνο εγω τρώω φρικες?δεν ειναι κατάσταση αυτή φέτος!η ψυχολογία στα πατώματα!τσακωμοί άνευ λόγου και αιτίας με όλους και για τα πάντα!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!
Να τελειώσει το πανηγύρι αυτο να ηρεμήσουμε γιατι δεν αντέχετε άλλο αυτή η ψυχολογική πίεση!
καλή μας δύναμη guys!
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Eγω μετα τις πανελληνιες συνειδητοποιησα πως δε μπορω πλεον να παπαγαλισω...το μυαλο μου κραταει μονο τα χρησιμα και πεταει κατευθειαν τα αχρηστα πλεον.Λογικό είναι , αυτές οι μέρες δεν πρέπει να είναι μόνο διάβασμα , διάβασμα , διάβασμα αλλα και ξεκούραση για να καθαρίσει το μυαλό!Εγώ δεν ξέρω βρε παιδιά τον τελευταίο καιρό το μυαλό μου νιώθω οτι δεν λειτουργεί όπως λειτουργούσε, άλλα λέω άλλα γράφω, αλλα θέλω άλλα κάνω , ό,τι να'ναι!!!!!

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Δεν ξερω για εσας παιδια αλλα τις τελευταιες 4 μερες το εχω ψιλοπαρατησει το διαβασμα με την εννοια οτι εχω βγαλει μονο τα λατινικα,ονειρο,αμαρτημα και ηθικα με εισαγωγη απο αυριο πρεπει να φορτσαρω
Και εγώ 4 μέρες πιο χαλαρά το πήγα.Βέβαια ήμουν άρρωστος αλλά πέρα από αυτό ποιος μπορεί να διαβάσει με τόσο ήλιο και ζέστη?Ευτυχώς σήμερα είχε συννεφιά.
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

ακριβώς το ίδιο έχω πάθει..Πω αυτες οι μερες δεν παλευονται.Υψηλες θερμοκρασιες,κοινως ''σκαω'',βαρεμαρα και πληξη.Ακομη και τα μαθηματα που μου κινουσαν το ενδιαφερον,εγιναν πληκτικα.
![]()
HeRpesG3nitalis
Νεοφερμένος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι μου προτείνετε να διαβάσω τέτοια ώρα??

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Α-Π-Α-Λ-Ε-Υ-Τ-Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

χαλαρωσεΜόλις ακυρώθηκε το μάθημα για αύριο!
Τι μου προτείνετε να διαβάσω τέτοια ώρα??![]()

HeRpesG3nitalis
Νεοφερμένος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκέφτομαι, όμως, ότι απομένουν λίγες μέρες για να ξεκινήσουμε και αγχώνομαι!χαλαρωσε![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 69 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.