JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Αν σε καλύπτουν αυτές οι ώρες μια χαρά. Δεν έχει σημασία αν διάβασες 5 ώρες ή 10 το θέμα είναι να διάβασες σωστάΑπολογισμος της σημερινης μερας:2 ωρες μαθημα,2 ωρες αγνωστο,βιολογια ρυπανση,πολιτικα και κρητικος μου μεινε καμια ωριτσα(βεβαια δεν εκανα 1,2) προς θεωρητικους πως σας φαινεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimmy1
Νεοφερμένος

science_lover
Νεοφερμένος

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα θέματα ήταν "καλά". Το δεύτερο θέμα θεωρώ ότι ήταν το πιο δύσκολο καθώς έπρεπε κάποιος να έχει κατανοήσει σε βάθος τους μιγαδικούς. Το 3ο ήταν αρκετά εύκολο κατά τη γνώμη μου και δεν ήθελε πολύ σκέψη...Όσον αφορά το 4ο έβγαινε...(προσωπικά μου φάνηκε εύκολο...αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαι απόφοιτος) λίγη προσοχή ήθελε μόνο στο τέλος.
Μπορείς να μου τα στειλεις σε μύνημα σε παρακαλώ
Solmyr
Δραστήριο μέλος

με σκοτωνεις
Πλάκα έκανα ρε.Δεν είμαι καν θεωρητική
Εσύ κοίτα να πιστεύεις σε αυτά που κάνεις!Το να ζητάς τη γνώμη του κάθε τυχαίου εδώ μέσα είναι ανώφελο.Μόνο εσύ ξέρεις αν κάλυψες αυτά που ήθελες και αν όντως έκανες ποιοτικό διάβασμα.
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτό ναι,δεκτό,λογικό,δεν είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. αλλά η δική μου η απουσία πήγε χαμένηηεγώ πάλι δεν πήγα να γράψω επειδή δεν είχα βγάλει πολιτεία.

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

trollerΠλάκα έκανα ρε.Δεν είμαι καν θεωρητική
Εσύ κοίτα να πιστεύεις σε αυτά που κάνεις!Το να ζητάς τη γνώμη του κάθε τυχαίου εδώ μέσα είναι ανώφελο.Μόνο εσύ ξέρεις αν κάλυψες αυτά που ήθελες και αν όντως έκανες ποιοτικό διάβασμα.

δεν τα εχω πιασει ακομα απο βδομαδαΒιζυηνός-Παπαδιαμάντης,πόσες ώρες σας πήραν?
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν τα θέλω,τα βαριέμαιΠόσο πολύ θα χαρώ αν πέσουν Ηθικά Νικομάχεια! Ειλικρινά!!!

Πρωταγόρα θέλω εγώ (θα φάω βρίσιμο,το ξέρω) ή πολιτεία το 13...
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν τα θέλω,τα βαριέμαιπολιτικά επίσης δε μου αρέσουν.
Πρωταγόρα θέλω εγώ (θα φάω βρίσιμο,το ξέρω) ή πολιτεία το 13...
τα πολιτικά δεν τα θέλω με τίποτα! όσες επαναλήψεις κι αν τα κάνω μου προκαλούν ένα φόβο. Πρωταγόρας δεν με πειράζει καθόλου (εκτός από την ενότητα 7 που την βαριέμαι). Απλά τα ηθικά τα θεωρώ τα πιο εύκολα...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

α,καλά,την 7 εγώ την πασάλειψα εκεί,την έμαθα γενικά,δεν έχει κάτι τρομερό...ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΦΡΙΧΤΑ!τα πολιτικά δεν τα θέλω με τίποτα! όσες επαναλήψεις κι αν τα κάνω μου προκαλούν ένα φόβο. Πρωταγόρας δεν με πειράζει καθόλου (εκτός από την ενότητα 7 που την βαριέμαι). Απλά τα ηθικά τα θεωρώ τα πιο εύκολα...
πολιτικά ειλικρινά,είναι επίφοβα,όπως το λες... ηθικά είναι επίσης βαρετά για'μένα... και δυσνόητα μπορεί να μην είναι,αλλά θέλουν περισσότερη κρίση,όχι μόνον διάβασμα...στον πρωταγόρα πχ είναι αν διάβασες θέμα..ή τα ξέρεις,ή όχι..ηθικά βάζεις κι εσύ σάλτσες κι ύστερα είναι και θέμα βαθμολογητη και γεια σας (το τραβηξα λιγο το σχοινι

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

α,καλά,την 7 εγώ την πασάλειψα εκεί,την έμαθα γενικά,δεν έχει κάτι τρομερό...ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΦΡΙΧΤΑ!
πολιτικά ειλικρινά,είναι επίφοβα,όπως το λες... ηθικά είναι επίσης βαρετά για'μένα... και δυσνόητα μπορεί να μην είναι,αλλά θέλουν περισσότερη κρίση,όχι μόνον διάβασμα...στον πρωταγόρα πχ είναι αν διάβασες θέμα..ή τα ξέρεις,ή όχι..ηθικά βάζεις κι εσύ σάλτσες κι ύστερα είναι και θέμα βαθμολογητη και γεια σας (το τραβηξα λιγο το σχοινι)
γενικά τα θέματα που λένε για παιδεία δεν μου αρέσουν. Η ενότητα 20 ας πούμε στα πολιτικά... Ο_Ο
Δεν τα μπορώ!
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τα μυαλά της επιτροπής... Ό,τι θέλουν βάζουν πάντα...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ακριβώς (για την επιτροπη).. η 20 δεν αξίζει,έπεσε, αν και την έχω διαβάσει καλά... αλλά ΔΕΝ ΤΗ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΝΕΥΩ!γενικά τα θέματα που λένε για παιδεία δεν μου αρέσουν. Η ενότητα 20 ας πούμε στα πολιτικά... Ο_Ο
Δεν τα μπορώ!
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τα μυαλά της επιτροπής... Ό,τι θέλουν βάζουν πάντα...
πάντως θα χαρώ πολύ αν πέσει πρωταγόρας..ξόδεψα πολύ χρόνο για την εισαγωγή του,γενικώς τον έχω μάθει όλον καλά, θα στενοχωρηθώ αν δεν τον δω...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

οι τελευταιες σελιδες της εισαγωγης του πρωταγορα ειναι χαλιαακριβώς (για την επιτροπη).. η 20 δεν αξίζει,έπεσε, αν και την έχω διαβάσει καλά... αλλά ΔΕΝ ΤΗ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΝΕΥΩ!
πάντως θα χαρώ πολύ αν πέσει πρωταγόρας..ξόδεψα πολύ χρόνο για την εισαγωγή του,γενικώς τον έχω μάθει όλον καλά, θα στενοχωρηθώ αν δεν τον δω...
cha0s
Περιβόητο μέλος

Σε ένα άρθρο για την εφημερίδα του σχολείου σας να αναπτύξετε με επιχειρήματα για ποιους λόγους αξίζει να καλλιεργείται στους νέους το συναίσθημα της τιμής
και πώς η επαφή των νέων με την τραγική ποίηση μπορεί να ενισχύσει το συναίσθημα αυτό.
5 θα έγραφα αν έπεφτε σε 'μενα κάτι τέτοιο. Αντε το 1ο ζητούμενο παλεύεται, για το 2ο δε νομίζω οτι εκείνη τη στιγμή θα μου ερχόταν κάτι...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

το κάναμε στο φροντ αυτό! πωωωωωωωωωωωωωωωω :/Δείτε θέμα έκθεσης στις επαναληπτικές του 2012
Σε ένα άρθρο για την εφημερίδα του σχολείου σας να αναπτύξετε με επιχειρήματα για ποιους λόγους αξίζει να καλλιεργείται στους νέους το συναίσθημα της τιμής
και πώς η επαφή των νέων με την τραγική ποίηση μπορεί να ενισχύσει το συναίσθημα αυτό.
5 θα έγραφα αν έπεφτε σε 'μενα κάτι τέτοιο. Αντε το 1ο ζητούμενο παλεύεται, για το 2ο δε νομίζω οτι εκείνη τη στιγμή θα μου ερχόταν κάτι...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι,σ'αυτό δε διαφωνώ... αλλά,τι να γίνει,στην ύλη είναι...οι τελευταιες σελιδες της εισαγωγης του πρωταγορα ειναι χαλια

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

οι ανθρωποι ειναι πραγματικα μαλακες το 1ο αντε το 2ο τι φουμαρουν ηθελα να ξερα πριν βαλουν τα θεματαΔείτε θέμα έκθεσης στις επαναληπτικές του 2012
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

οι τελευταιες σελιδες της εισαγωγης του πρωταγορα ειναι χαλια
όντως! εν τω μεταξύ στο φροντιστήριο μας είχαν πει ότι δεν χρειάζονται κι έπρεπε να τις μάθω μετά στο σχολείο, αν λέμε τις ίδιες
ακριβώς (για την επιτροπη).. η 20 δεν αξίζει,έπεσε, αν και την έχω διαβάσει καλά... αλλά ΔΕΝ ΤΗ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΤΗ ΧΩΝΕΥΩ!
Το αστείο θα 'ναι να πέσει κάνα άκυρο... Μύθος ας πούμε αλλά όχι η 4η ενότητα, καμιά 2η-3η... Δεν νομίζω να πέσουν τα "Sos"
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.