Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Αυτό που συνειδητοποίησα εγώ είναι ότι και να διαβάζεις όλο το χρόνο αυτός ο τελευταίος μήνας των επαναλήψεων είναι που καθορίζει τα πάντα...Παίδες είμαι ολοκαίνουργια εδώ και αναρωτιέμαι πραγματικά πως είναι να είσαι ένα βήμα πριν τις Πανελλαδικές....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι τα θέματα ανεβαίνουν.στην ιστοσελίδα του οεφε όταν γράψουμε όλα τα μαθήματα.μηπως ξερετε ποτε ανακοινώνονται τα θεματα του οεφε?
Dalian
Περιβόητο μέλος

Αν πάλι τα ξύνατε όλη τη χρονιά, λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει σωτηρία

Αν νιώθετε ότι έχετε τελειοποιήσει 1 κεφάλαιο, προχωρείστε στο επόμενο. Μην κολλάτε σε κάτι που είστε σίγουροι ότι ξέρετε.
Αν δεν έχετε μάθει 1 σημείο εξίσου καλά με τα υπόλοιπα, μην προσπαθείτε να το "στριμώξετε" στον εγκέφαλό σας τις τελευταίες μέρες. Μάταιος κόπος.
Όσοι γενικά ήταν επιμελείς και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα.
Όταν διαβάζετε, κλείστε ο,τιδήποτε που αποσπά την προσοχή.
Χυμοί,φρούτα,σοκολάτες,επιτρέπονται

Χμμ αυτά

DrHouse
Διάσημο μέλος

Ότι διαβάσατε, διαβάσατεΜην ξενυχτάτε, ρυθμίστε τον ύπνο σας, ξεκούραση. Σύντομα όλα θα τελειώσουν
![]()
Δεν ισχυει το ''οτι διαβασετε διαβασετε'',20 μερες,ειναι 20 μερες.και κατα την αποψη μου,μπορει να βγει ακομη και μερος της υλης που δεν εχει βγει ως τωρα,ουτε μια φορα.Κυλαει ο χρονος κανονικα,οπως και πριν 5 μηνες.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ετσι ειναι.Νομίζω ότι τα θέματα ανεβαίνουν.στην ιστοσελίδα του οεφε όταν γράψουμε όλα τα μαθήματα.

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

manosss95
Νεοφερμένος

Gate4
Επιφανές μέλος

Συμφωνώ. Όλο και κάτι σώζεται έστω και τελευταία στιγμή. Προσωπικά θα αξιοποιήσω και το τελευταίο λεπτό που θα έχω για να διαβάσω. Νταξυ ίσως είναι λίγο χαζό αυτό που λέω αλλά αυτό θα κάνω...Δεν ισχυει το ''οτι διαβασετε διαβασετε'',20 μερες,ειναι 20 μερες.και κατα την αποψη μου,μπορει να βγει ακομη και μερος της υλης που δεν εχει βγει ως τωρα,ουτε μια φορα.Κυλαει ο χρονος κανονικα,οπως και πριν 5 μηνες.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι...και ρε γαμωτο ο παυλοπ ηταν σοσ! καλυτερα να μην υπηρχε ο οεφε να μην μπαιναμε ουτε ασυνειδητα στη διαδικασια των σος!
cha0s
Περιβόητο μέλος

Τις 15 σελίδες ανάλυση ? αντί να καψουν όνειρο στο κυμα ή προσφυγικούς με τις 70+ σελίδες το καθένα, έβαλαν αυτό.
Κρίμα γαμωτο κ ήθελα πολύ να πέσει στο τέλος..
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Καλα εκαναν ρε. Διαβασμα λιγοτερο σας εξασφαλισαν. Αν εβαζαν τους συνοικισμους η το ονειρο στο κυμα στην ουσια δε θα τα εκαιγαν, γιατι ειναι μεγαλα και πεζα. Τωρα εχετε στην ουσια 2 κειμενα λιγοτερα, Καβαφη και Παυλοπουλο.Πάνε καλά???? Παυλοπουλο????
Τις 15 σελίδες ανάλυση ? αντί να καψουν όνειρο στο κυμα ή προσφυγικούς με τις 70+ σελίδες το καθένα, έβαλαν αυτό.
Κρίμα γαμωτο κ ήθελα πολύ να πέσει στο τέλος..

Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ε κομπλε ειναι αυτο.Κρητικο να δείτε που θα βάλουν τον ηχο...

gregory nub
Διάσημο μέλος

Τα περισσότερα γενικής, -εξαιρώντας την ιστορία- σε 20 μέρες μαθαίνονται τέλεια και πας και σκίζεις.Αν φορτσάρατε όλη τη χρονιά, ελαττώστε ταχύτητα/κρατηθείτε στα ίδια(αν αντέχετε).
Αν πάλι τα ξύνατε όλη τη χρονιά, λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει σωτηρίαΤίποτα δεν μαθαίνεται τελευταία στιγμή.
Just saying.

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν πάει έτσι.Αν φορτσάρατε όλη τη χρονιά, ελαττώστε ταχύτητα/κρατηθείτε στα ίδια(αν αντέχετε).
Αν πάλι τα ξύνατε όλη τη χρονιά, λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει σωτηρίαΤίποτα δεν μαθαίνεται τελευταία στιγμή.

Πέρυσι, όλη τη χρονιά για διάφορους λόγους (χαζούς και όχι), είχα παραμελήσει το επιλογής, δεν πήγαινα και φροντιστήριο, κι εν τέλει διάβασα μόνο 10 μέρες πριν τις Πανελλήνιες, κι έτσι έγραψα ένα ταπεινό 15 στη Βιολογία. Αν δεν το έκανα αυτό, έστω και τελευταία στιγμή, οι υπόλοιποι βαθμοί μου θα πήγαιναν χαμένοι, και θα έχανα τη σχολή μου. Όλα είναι θέμα συνείδησης και θέλησης. Αν κάποιος είναι αρκετά καλός σε όλα, και τού έχει μείνει ένα μάθημα, υπάρχει ακόμη ο χρόνος να το τελειώσει, ή και να το αρχίσει, ας πούμε. Ας μην απογοητεύουμε και προδικάζουμε με υποθέσεις.

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα αποσπάσματα 4+5 από τον Κρητικό τα απεχθάνομαι!Κρητικο να δείτε που θα βάλουν τον ηχο...
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.