kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

τι εννοεις μια μερα;;απο ενα 3ωρο μου πηρε το καθενα περιπου(αναγνωστακης-εγγονοπουλος μαζι αυτα)Σας παίρνουν ώρα να τα κάνετε επανάληψη;
Εγώ έβγαλα σε μία μέρα Ιωάννου και ποιήματα (τα μικρά) και μου φάνηκε περίεργο.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής

Μία ώρα χοντρικά το καθένα, δηλ. πες 7ωρο συνολικά.τι εννοεις μια μερα;;απο ενα 3ωρο μου πηρε το καθενα περιπου(αναγνωστακης-εγγονοπουλος μαζι αυτα)
Μέσα σε ένα 3ωρο τι κάνεις για το καθένα; Τι σου τρώει χρόνο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

επειδη τα βαριεμαι γρηγορα παιρνω ας πουμε την πολυδουρη την διαβαζω περναει καμια ωρα μετα την αφηνω,και μετα θα το κανω αλλες 2 φορεςΜία ώρα χοντρικά το καθένα, δηλ. πες 7ωρο συνολικά.
Μέσα σε ένα 3ωρο τι κάνεις για το καθένα; Τι σου τρώει χρόνο;![]()
DrHouse
Διάσημο μέλος

Μία ώρα χοντρικά το καθένα, δηλ. πες 7ωρο συνολικά.
Κοιτα,μην υποτιμας τα ποιηματα.Εχουν μικρο μεγεθος,αλλα εντοπιζεται απο τους μαθητες,δυσκολια στο να εντοπισουν τα γνωρισματα σε αυτα.Πχ στον εγγο-αναγνω και παυλο,που ισχυει ο υπερρεαλισμος(+ τα ατομικα τους γνωρισματα) καποιους μπερδευει να τα βρουνε στους στιχους και να τα αναπτυξουν επαρκως.Επισης,τα παραλληλα κειμενα στα ποιηματα ειναι ενα hard κομματι τους.Οταν και το παραλληλο ειναι ποιημα,τοτε καλεισαι να βρεις ομοιοτητες περιεχομενου,και κυριολεκτικα πρεπει να ξεζουμισεις καθε στιχο,για να βγαλεις νοημα.Αυτο βεβαια ειναι το αγαπημενο μου σημειο

Ας μην τα καταδικαζουμε

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω παντως πονταρω φετος σε αναγνωστακη-εγγονοπουλο,εκτος αυτου αποτελουν μακραν το καλυτερο διδακτικο υλικο που εχουμε στα κειμεναΚοιτα,μην υποτιμας τα ποιηματα.Εχουν μικρο μεγεθος,αλλα εντοπιζεται απο τους μαθητες,δυσκολια στο να εντοπισουν τα γνωρισματα σε αυτα.Πχ στον εγγο-αναγνω και παυλο,που ισχυει ο υπερρεαλισμος(+ τα ατομικα τους γνωρισματα) καποιους μπερδευει να τα βρουνε στους στιχους και να τα αναπτυξουν επαρκως.Επισης,τα παραλληλα κειμενα στα ποιηματα ειναι ενα hard κομματι τους.Οταν και το παραλληλο ειναι ποιημα,τοτε καλεισαι να βρεις ομοιοτητες περιεχομενου,και κυριολεκτικα πρεπει να ξεζουμισεις καθε στιχο,για να βγαλεις νοημα.Αυτο βεβαια ειναι το αγαπημενο μου σημειο
Ας μην τα καταδικαζουμε![]()
Libertus
Συντονιστής

Δεν αντιλέγω και ούτε εγώ τα υποτιμώ. Απλά όντως τόσο χρόνο χρειάστηκα προκειμένου να τα βγάλω, εκτός εάν κάνω κάτι λάθος.Κοιτα,μην υποτιμας τα ποιηματα.Εχουν μικρο μεγεθος,αλλα εντοπιζεται απο τους μαθητες,δυσκολια στο να εντοπισουν τα γνωρισματα σε αυτα.Πχ στον εγγο-αναγνω και παυλο,που ισχυει ο υπερρεαλισμος(+ τα ατομικα τους γνωρισματα) καποιους μπερδευει να τα βρουνε στους στιχους και να τα αναπτυξουν επαρκως.Επισης,τα παραλληλα κειμενα στα ποιηματα ειναι ενα hard κομματι τους.Οταν και το παραλληλο ειναι ποιημα,τοτε καλεισαι να βρεις ομοιοτητες περιεχομενου,και κυριολεκτικα πρεπει να ξεζουμισεις καθε στιχο,για να βγαλεις νοημα.Αυτο βεβαια ειναι το αγαπημενο μου σημειο
Ας μην τα καταδικαζουμε![]()
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

μην μετρας με βαση τον χρονο αλλιως μαθαινει ο καθενας,εγω ιστορια το β κεφαλαιο το βγαζω ας πουμε σε 1 περιπου και κατι και η αλλη στο φροντιστηριο σε 5,δεν σημαινει κατιΔεν αντιλέγω και ούτε εγώ τα υποτιμώ. Απλά όντως τόσο χρόνο χρειάστηκα προκειμένου να τα βγάλω, εκτός εάν κάνω κάτι λάθος.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

13 ώρες για 10 σελίδες;Εγώ έχω βαλει αυριο 9 το πρωι με 10 το βραδυ το 5ο κεφ. ιστοριας![]()

DrHouse
Διάσημο μέλος

εγω παντως πονταρω φετος σε αναγνωστακη-εγγονοπουλο,εκτος αυτου αποτελουν μακραν το καλυτερο διδακτικο υλικο που εχουμε στα κειμενα
Και εγω.Και σε παυλο.
Το πιο ηλιθιο επιχειρημα που εχω ακουσει,ειναι οτι δεν θα μπουν επειδη ειναι ''αριστεροι''.Ας πει σε αυτους,καποιος,οτι οι περισσοτεροι κριτικοι(ακαδημαικοι) της λογοτεχνιας,αλλα και οι ιδιοι οι ποιητες,ειχαν φιλελευθερες και ''αριστερες'' ιδεες.Πχ ο Μαρωνιτης,που εχει γραψει εξαισιες πηγες στα κειμενα,και τον εχουμε στον Παυλο,στον εγγο και στον Αναγνω, τον συνελλαβαν στην χουντα και τον βασανισαν,και αλλοι,οπως ο Λινος Πολιτης κτλπ.
Μακαρι να πεσουν,οντως αποτελουν το καλυτερο διδακτικο υλικο.
Δεν αντιλέγω και ούτε εγώ τα υποτιμώ. Απλά όντως τόσο χρόνο χρειάστηκα προκειμένου να τα βγάλω, εκτός εάν κάνω κάτι λάθος.
Μπα.Απλως εμενα με πωρωνουν,και επιτηδες τρωω χρονο σε αυτα,επειδη την βρισκω

Gate4
Επιφανές μέλος

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Σας παίρνουν ώρα να τα κάνετε επανάληψη;
Εγώ έβγαλα σε μία μέρα Ιωάννου και ποιήματα (τα μικρά) και μου φάνηκε περίεργο.![]()

Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Μια χαρα εισαι.Δε νομιζω οτι χρειαζονται και παραπανω...ισως ο Αναγνωστακης και ο Εγγονοπουλος θελουν λιγο παραπανω αν διαβαζεις και κανα παραλληλο, αλλα τα υπολοιπα ποιηματα και ο Ιωαννου δε θελουν πανω απο μια ωρα το καθενα μη τρελαθουμε..Μία ώρα χοντρικά το καθένα, δηλ. πες 7ωρο συνολικά.
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Μια χαρα εισαι.Δε νομιζω οτι χρειαζονται και παραπανω...ισως ο Αναγνωστακης και ο Εγγονοπουλος θελουν λιγο παραπανω αν διαβαζεις και κανα παραλληλο, αλλα τα υπολοιπα ποιηματα και ο Ιωαννου δε θελουν πανω απο μια ωρα το καθενα μη τρελαθουμε..
Η αλήθεια είναι ότι, κάθε φορά που διαβάζω μέχρι εξαντλήσεως, δεν αποδίδω καθόλου (ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι κουράζομαι). Αντίθετα, όταν κάνω επανάληψη με χαλαρούς ρυθμούς, τα πάω καλύτερα απ'ότι αναμένω. Αλλά στη δεύτερη περίπτωση νιώθω τύψεις και αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα.

~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Νιώθεις μειονεκτικά απέναντι σε όσους κάνουν φροντιστήριο, αυτό είναι όλο.Η αλήθεια είναι ότι, κάθε φορά που διαβάζω μέχρι εξαντλήσεως, δεν αποδίδω καθόλου (ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι κουράζομαι). Αντίθετα, όταν κάνω επανάληψη με χαλαρούς ρυθμούς, τα πάω καλύτερα απ'ότι αναμένω. Αλλά στη δεύτερη περίπτωση νιώθω τύψεις και αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα.![]()
Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Αν δεν είσαι, τότε είναι λογικό να μην καταφέρεις πολλά και είναι κρίμα. Έχει πολλές δυνατότητες!!

cha0s
Περιβόητο μέλος

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με τη λογοτεχνία τι κάνετε;
Την Κυριακή γράφω τα ποιήματα και τον Ιωάννου. Το διάβασμα θα είναι Παρασκευή βράδυ μετά τις 8, Σάββατο βράδυ μετά τις 8 και Κυριακή μέχρι το απόγευμα. Θα βγάλω και Κρητικό όσο προλάβω.
Ποντιακό έχω για την Παρασκευή και τέλος, στις εξετάσεις ξανά.
Αρχαία γράφω Μεγάλη Τετάρτη Αριστοτέλη και Τρίτη μετά το Πάσχα Πλάτωνα.
Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή έχω βιολογία, για να γράψω Μεγάλο Σάββατο πρωί.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

εξαρταται ποσο τα χεις δουλεψει,εμενα ας πουμε αυτα θα μου επερναν ενα 3ωρο στο ατομο ειναιΈβαλα μια μέρα για κρητικο και κεμαλ μαζι ν κανω. Λιγο είναι?
υ.γ. την παρασκευη τελευταια μερα στο σχολειο,απεριγραπτο συναισθημα
Itach1
Διάσημο μέλος

Έχεις και ενδοσχολικές.εξαρταται ποσο τα χεις δουλεψει,εμενα ας πουμε αυτα θα μου επερναν ενα 3ωρο στο ατομο ειναι
υ.γ. την παρασκευη τελευταια μερα στο σχολειο,απεριγραπτο συναισθημα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.