Libertus
Συντονιστής
Βγάζε 1-2 σελίδες τη μέρα, για να μην πέσουν μαζί, και όλα καλά θα πάνε!Νταξει θα τις βγαλω(ελπιζω)αλλα ειμαι γενικα αγχωδης και τα βλεπω τα πραγματα λιγο τραγικα,δραματικα κλπ
Και δε χρειάζονται όλα με τα λόγια του βιβλίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoulas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thanks! νιωθω ηδη καλυτερα χαχαχ Απλως δεν ειμαι και ο πιο χαλαρος τυποςΗρέμησε βρε παιδί μου, δεν είναι τίποτα η εξέλιξη, 9 σελιδούλες. Και τα πρώτα δε χρειάζεται να τα μάθεις τελείως απ' έξω, το θέμα είναι να τα κατανοήσεις και μετά βγαίνουν μόνα τους.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα ρε καταρχην οι πρωτες 2 σελιδες,η εισαγωγη δεν λεει τιποτα φυγαν αυτες αν κατσεις ενα στρογγυλεμενο 5ωρο θα την βγαλειςAχχχ!Αγωθηκα πολυ τωρα την κυριακη γραφω βιολογια...και πρεπει να τελειωσω την ''Εξελιξη'' δεν 8α προλαβωωω....τι θα κανω?? και τα πρωτα δεν μαθαινονται απεξω ειναι λιγο βλακειες...
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Thanks! νιωθω ηδη καλυτερα χαχαχ Απλως δεν ειμαι και ο πιο χαλαρος τυπος
Σε νιώθω.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ολο το κεφαλαιο σε πενταωρο?? λιγο δεν ειναι??...αν και προσφατα το εχω διαβασει anyway θα προλαβουμεελα ρε καταρχην οι πρωτες 2 σελιδες,η εισαγωγη δεν λεει τιποτα φυγαν αυτες αν κατσεις ενα στρογγυλεμενο 5ωρο θα την βγαλεις
Aσχετο σας εχουν πει τιποτα για καρτελκια κλπ γιατι λειπω απο το σχολειο
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
ρε παιδια μειωσανε πολυ τις θεσεις στα μαθηματικα πατρα και αθηνα απο γυρω στισ 250 στισ 150 εφτασε, κανενας εδω μεσα που να ξερει τι σημαινει αυτο για τις βασεις;δηλαδη μπορει να ανεβουν και 1000 μορια ας πουμε;
Δεν είναι δυνατόν να κάνεις προβλέψεις μιας και δεν ξέρεις πόσα άτομα θα τη δηλώσουν και πόσα μόρια θα έχει βγάλει ο καθένας τους. Έχεις ένα στόχο, παλεύεις για αυτόν και στο τέλος ελπίζεις να βγεις νικητής. Δεν ακούς ούτε προβλέψεις, ούτε τίποτα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να αγχώνεσαι περισσότερο.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι σχολη θες??Σε νιώθω.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
αν το καταλαβες την πρωτη φορα νομιζω θα μπορεσεις να το βγαλειςολο το κεφαλαιο σε πενταωρο?? λιγο δεν ειναι??...αν και προσφατα το εχω διαβασει anyway θα προλαβουμε
φιλε επειδη ακριβως το ιδιο επαθα και εγω με την νομικη οπως και πολλοι αλλοι η λογικη ειναι μια μειωση των θεσεων σημαινει αυτοματα ή αυξηση των βασεων ή δυσκολα θεματα ωστε να διατηρηθουν οι βασεις σε κοντινα επιπεδα με περσυρε παιδια μειωσανε πολυ τις θεσεις στα μαθηματικα πατρα και αθηνα απο γυρω στισ 250 στισ 150 εφτασε, κανενας εδω μεσα που να ξερει τι σημαινει αυτο για τις βασεις;δηλαδη μπορει να ανεβουν και 1000 μορια ας πουμε;
παντως καλο ειναι να μην αναλωνομαστε σε τετοιες συζητησεις τωρα καθως δεν εχουν να προσφερουν τιποτα ας κανουμε την προσπαθεια μας ενας μηνας εμεινε
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Ψυχολογία. Εσύ;Τι σχολη θες??
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ααα ωραια σχολη καλη επιτυχια σου ευχομαι!...εγω Επικοιωνια και ΜΜΕΨυχολογία. Εσύ;
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Ααα ωραια σχολη καλη επιτυχια σου ευχομαι!...εγω Επικοιωνια και ΜΜΕ
Καλή τύχη και σε εσένα.
DrHouse
Διάσημο μέλος
ρε παιδια μειωσανε πολυ τις θεσεις στα μαθηματικα πατρα και αθηνα απο γυρω στισ 250 στισ 150 εφτασε, κανενας εδω μεσα που να ξερει τι σημαινει αυτο για τις βασεις;δηλαδη μπορει να ανεβουν και 1000 μορια ας πουμε;
ΔΕΝ βγηκε η οριστικη εγκυκλιος που να αναφερει ποσους θα δεχθει καθε τμημα φετος.
Αναμενουμε τις επομενες βδομαδες,για αριθμο εισακτεων,σε καθε σχολη.
Αρα,δεν μειωσαν τιποτα,μην σκας
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε να δειτε τις προτεινομενες θεσεις του 1ου πεδιου..εκει θα καταλαβετε τι εστι ( βερικοκο-> ) μειωση...
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
μην ακουω παραπονα για μειωσεις σε 2ο , 4ο και 5ο πεδιο...γινομαι εξαλλη!
αντε να δειτε τις προτεινομενες θεσεις του 1ου πεδιου..εκει θα καταλαβετε τι εστι ( βερικοκο-> ) μειωση...
Μιλάμε για εισακτέους έτσι?
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
ω ναιΜιλάμε για εισακτέους έτσι?
DrHouse
Διάσημο μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.