JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

το καψε,ηταν και ωραιο
Κατα την γνώμη μου δεν υπήρχε περίπτωση να έμπαινε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω παντως βλεπω πολυ εθελοντισμο για εναν ανεξηγητο λογοΚατα την γνώμη μου δεν υπήρχε περίπτωση να έμπαινε.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Μας είπαν στο φροντ ότι παίζουν πολύ εθελοντισμός/ μμε/ τουρισμός-οικονομική ανάπτυξη.εγω παντως βλεπω πολυ εθελοντισμο για εναν ανεξηγητο λογο
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Στις 18 είναι παγκόσμια ημέρα των Μουσείων.
Gate4
Επιφανές μέλος

Για καλό το είπες τώρα αυτό;Μνημεία-Μουσεία-Αγάλματα δεν παίζουν;![]()

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Για καλό το είπες τώρα αυτό;![]()
Όπως το πάρει κανείς.

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ξενερωτο ασε που εμας μας εβαλαν απ αυτη τη θεματικη(πολιτισμος-τεχνη..)Μνημεία-Μουσεία-Αγάλματα δεν παίζουν;![]()
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Ε δεν είναι και τόσο ωραίοΌπως το πάρει κανείς.![]()

μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

ΣφαγήΘεμα εκθεσης: Πως κρινετε την σταση της γερμανιας απεναντι στην καταβαραθρωση της οικονομιας στην ευρωπη και ποιες θα ειναι οι συνεπειες της καταστασης στο γεωκοινωνικοοικονομικοπολιτικο γιγνεσθαι του αυριο με ιδιαιτερη αναφορα στο μειζον θεμα της ενεργειας και του μεσανατολικου.

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τωρα φυσικος ανθρωπος εισαι , αν πας δηλαδη στο πανεπιστημιο που θα εχεις τετραπλασια τι θα εισαι εξωγηινος??παμε ρε παιδια 40 μερες για να αρχισουμε 60 παρα κατι για να τελειωσουμε και μετα επιτελους φυσικοι ανθρωποι

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεμα ηταν η συγκριση του επαρχιακου και του αστικου τροπου ζωης.
Gate4
Επιφανές μέλος

Ούτε κανΘεμα εκθεσης: Πως κρινετε την σταση της γερμανιας απεναντι στην καταβαραθρωση της οικονομιας στην ευρωπη και ποιες θα ειναι οι συνεπειες της καταστασης στο γεωκοινωνικοοικονομικοπολιτικο γιγνεσθαι του αυριο με ιδιαιτερη αναφορα στο μειζον θεμα της ενεργειας και του μεσανατολικου.

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό δεν είναι θέμα έκθεσης..θέμα σφαγής είναι,όπως αναφέρθηκε..Θεμα εκθεσης: Πως κρινετε την σταση της γερμανιας απεναντι στην καταβαραθρωση της οικονομιας στην ευρωπη και ποιες θα ειναι οι συνεπειες της καταστασης στο γεωκοινωνικοοικονομικοπολιτικο γιγνεσθαι του αυριο με ιδιαιτερη αναφορα στο μειζον θεμα της ενεργειας και του μεσανατολικου.

~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θεμα εκθεσης: Πως κρινετε την σταση της γερμανιας απεναντι στην καταβαραθρωση της οικονομιας στην ευρωπη και ποιες θα ειναι οι συνεπειες της καταστασης στο γεωκοινωνικοοικονομικοπολιτικο γιγνεσθαι του αυριο με ιδιαιτερη αναφορα στο μειζον θεμα της ενεργειας και του μεσανατολικου.

Εγώ θα προτιμούσα θέμα με βία και ρατσισμό, αλλά έχω ακούσει και από άλλα παιδιά για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον.
Δεν έχω καμία όρεξη να γράψω για οικονομικά θέματα και παιδεία ή τέχνη τα θεωρώ βαρετά

Gate4
Επιφανές μέλος

Ουφ το είπα

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Ψόφος στη θεωρία του λαμάρκ =.=
Ουφ το είπα![]()
Λαμαρκ! Τι μου θυμισες τώρα!!!
Ντομπζανσκυ κ ιστορίες για αγριους...

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψόφος στη θεωρία του λαμάρκ =.=
Ουφ το είπα![]()
Ει ! κουβεντες για τον αγαπητο λαμαρκ !
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.