Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Μακαρι αλλα δυσκολο κοβουν και θεσεις θα δουμε,το αγνωστο με ποναει και λιγο χαχαΑν τα χεις βγαλει καλα αυτες τις φορες προβλεπω να ειμαστε συμφοιτητες με τα 1000...εγω 2 φορες την ειχα βγαλει την ιστορια και η δευτερη ηταν σε φαση τρεχω και δε φτανω.![]()
Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by farwhat the fuck![]()
Φαντάζομαι πας φροντιστήριο ε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου.Ναι αλλα για ιστορια ειδικα δεν εχω προβλημα το καλυτερα μαθημα by far
Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε.

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαιΕντάξει πάντως respect. Δε ξέρω πόσες φορές την βγάζουν άλλοι που πάνε φροντιστήριο αλλά πέντε φορές είναι για 'μένα αξιοθαύμαστο. Εμείς που δε πάμε να δούμε τι θα κάνουμε και είμαστε τώρα σε φάση τρεχάτε ποδαράκια μου.
Αλλά εντάξει δε τρέχει τίποτα, δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες, θα πάμε πανελλήνιες και θα τους πάρουμε τα σώβρακα άμα λάχει να πούμε.![]()
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς.ελα ρε σ,ιστορια δεν χρειαζεται φροντιστηριο τοσο κατα την γνωμη μου ενα προγραμμα να βγαζεις 15 σελιδες ανα 2 μερες μια χαρα εισαι
Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικά

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολειαΚοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς.
Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικάκαι έτσι.
Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία?σιγουρα δινει αλλα το θεμα επαφιεται στην προσωπικη προσπαθεια του καθενος ειδικα για την ιστορια μπορεις να αρχισεις οποτε θες οχι οποτε ανοιξουν τα σχολεια
Solmyr
Δραστήριο μέλος

ιστορια εχω βγαλει γυρω στις 5 φορες
Σαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία?
Το άγχωσες το παιδί.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαραΣαφώς. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε 'συ. Όλα αυτά τα κατεβατά στην ιστορία τα ξέρεις παπαγαλία?
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Κοίτα να δεις, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι στο φροντιστήριο ξεκινάτε νωρίτερα (αυτή την εντύπωση έχω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) δηλαδή καλύπτετε ύλη πολύ πιο σύντομα απ' ότι στο σχολείο και με πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς.
Σαφώς και η προσωπική προσπάθεια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αλλά το φροντιστήριο έχω την εντύπωση δίνει ένα πολύ μεγάλο έξτρα πλεονέκτημα. Να μη μιλήσω για άλλα μαθήματα όπως λατινικάκαι έτσι.
Μην αγχώνεσαι. Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες δε συνάπτεται απαραίτητα ούτε με τις 25486465 επαναλήψεις, ούτε με τις 65465461 ώρες διαβάσματος. Σημασία έχει να καταβάλλεις την όποια προσπάθεια ουσιαστικά και συστηματικά, να είσαι παραγωγικός και να αφοσιώνεσαι σ' αυτό με το οποίο καταπιάνεσαι κάθε φορά. Κι εγώ έχω βγάλει, λόγου χάρη, τέσσερις φορές τη Βιολογία, αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη (καθόλου, όμως!

Συμπέρασμα: Κινήσου με βάση τις δυνάμεις, τα ενδεχόμενα κενά και τον ατομικό προγραμματισμό σου. Μην αξιολογείς την πορεία σου εν συγκρίσει με τους άλλους, γιατί πολύ απλά δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα.

Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φίλε, την ύλη όπως υπολογίζω θα μπορούσα να την βγάλω και δυο φορές, αλλά το να την αποστηθίσω όλη δε θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Αν το επιχειρούσα το πιο πιθανό θα ήταν να συμβεί αυτό...δυστυχως ναι,αν και στην αρχη φαινοταν αθλος τωρα ολα οκ την υλη την βγαζω σε 12ωρο χαλαρα
Χαρά στο κουράγιο σου και στο κουράγιο όλων που παπαγαλίζουν, τι να πω...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Αν εχεις προβλημα στο αγνωστο παντως κατσε διαβασε συντακτικο και λεξιλογιο πολυ καλα, γραμματικη φανταζομαι θα ξερεις και πανελληνιες ρωτανε πολυ απλα... απλα δωσε βαση γιατι αφου θες νομικη τα αρχαια θα καθορισουν κατα πασα πιθανοτητα την πολη που θα περασεις...το ιδιο ακριβως ελεγα και εγω αλλα με τις επαναληψεις θα την μαθεις ετσι και μην νομιζεις οτι θα πεθανεις στο διαβασμα για να τ κανεις εγω διαβαζω 4 ωρες και εχω 3 ωρες φροντιστηριο(τωρα θα προστεθουν αλλα 4-5 το πρωι που δεν θα εχει σχολειο)
Gate4
Επιφανές μέλος

Έβγαλα και πρόγραμμα

crusader
Νεοφερμένος

παιδια πιστευω για θεωρητικη κατευθυνση να προσεξουμε :
Λατινικα το 37 και ενα μετα το 40 (βαζουν παντα)
Αρχαια ο Πρωταγορας η τα πολιτικα
Λογοτεχνια να προσεξουμε Κρητικο,Πολυδουρη,Εγγονοπουλο κ Αναγνωστακη,Αντικλειδια κ Προσφυγικους συνοικισμους
Ιστορια το 2 κ το 3 κεφαλαιο
Εκθεση ενα θεμα γενικα για την Βια
Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή.
anastaizia
Νεοφερμένος

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι;Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή.

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

crusader
Νεοφερμένος

Είσαι από την επιτροπή θεμάτων, έτσι;![]()
.Ακριβώς μέσα έχει πέσει στα αναμενόμενα θέματα για την Θεωρητική Κατεύθυνση ο φίλος,με μια μικρή επισήμανση ότι εικάζεται πως θα τεθεί από το πέμπτο κεφάλαιο της Ιστορίας πηγή.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

θα είθελα να κάνω μια ερώτηση ..!!! υπαρχει μηπος καποιο ατομο το οποιο θα μπορουσε να μου δωσει καποια sos για αοθ και αοδε ...και γενικα μια βοηθεια...???
Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ερώτηση σου είναι πάρα πολύ γενική. Όπως έχουμε πει πάμπολλες φορές στα αντίστοιχα θέματα, σε αυτά τα 2 μαθήματα δεν υπάρχουν SOS, μιας και όλη η ύλη είναι SOS. Όσον αφορά το "και γενικά μια βοήθεια" που ζητάς, μπορείς να ποστάρεις κάποιες συγκεκριμένες απορίες για να σου απαντηθούν.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.