katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μετα τον δεκεμβρη 8α σας φυγει χααχαχα...δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά ΚΑΙ ΓΩ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μπερδεύτηκα.

gregory nub
Διάσημο μέλος

Άντε άντε ... Περιμένουμε και εμείς να πάρουμε τις θέσεις σας ... Έχω κάψα να διαβάσω και δεν μπορώ!

Libertus
Συντονιστής

Γενικά το όριο των απουσιών είναι 114. Μπορεί να γίνει 164, εάν έχεις Μ.Ο. πάνω από 15 και φέρεις χαρτί από νοσοκομείο, το οποίο πρέπει να εγκριθεί ομόφωνα από το σύλλογο διδασκόντων. Αυτό σημαίνει πως, εάν καθηγητής διαφωνήσει, μένεις στην ίδια τάξη και για το λόγο αυτό εμάς μας είπαν να μην το ρισκάρουμε. Από εκεί και πέρα, εσύ επιλέγεις. Το ότι δικαιολογούμε απουσίες 10 ημερών και τις υπόλοιπες με χαρτί γιατρού ισχύει.Μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά τι ισχύει με τις απουσίες? Άλλοι καθηγητές μας λένε να μην υπερβούμε τις 114, άλλοι οτι εφόσον εχουμε ΜΟ πάνω από 15 έχουμε 164 και άλλοι ότι οι γονείς μπορούνε να δικαιολογήσουν 10 μερες και με χαρτί γιατρού δικαιολογούμε όσες άλλες απουσίες θέλουμε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ωραια, οι απουσίες 10 ημερών είναι περίπου 65. Μένουν οι 50 αδικαιολογητες. Μετα με το χαρτι γιατρού καταναλώνονται οι 50 ή απλά προστίθενται και άλλες απουσίες? Αμα είναι έτσι, και χωρίς χαρτι νοσοκομείου για τις 50 επιπλέον έχουμε περιθώριο για άπειρες απουσίες με την προυπόθεση να βρούμε πολλά δικαιολογητικά.Γενικά το όριο των απουσιών είναι 114. Μπορεί να γίνει 164, εάν έχεις Μ.Ο. πάνω από 15 και φέρεις χαρτί από νοσοκομείο, το οποίο πρέπει να εγκριθεί ομόφωνα από το σύλλογο διδασκόντων. Αυτό σημαίνει πως, εάν καθηγητής διαφωνήσει, μένεις στην ίδια τάξη και για το λόγο αυτό εμάς μας είπαν να μην το ρισκάρουμε. Από εκεί και πέρα, εσύ επιλέγεις. Το ότι δικαιολογούμε απουσίες 10 ημερών και τις υπόλοιπες με χαρτί γιατρού ισχύει.

Libertus
Συντονιστής

Με το χαρτί γιατρού δικαιολογείς όσες θες, αρκεί να μην ξεπερνούν τις 114. Δηλαδή, μπορείς να έχεις 114 δικαιολογημένες και 0 αδικαιολόγητες.Εάν πάλι δεν τις δικαιολογήσεις όλες, τότε οι αδικαιολόγητες δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 50. Και πάλι, όμως, δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 114.Ωραια, οι απουσίες 10 ημερών είναι περίπου 65. Μένουν οι 50 αδικαιολογητες. Μετα με το χαρτι γιατρού καταναλώνονται οι 50 ή απλά προστίθενται και άλλες απουσίες? Αμα είναι έτσι, και χωρίς χαρτι νοσοκομείου για τις 50 επιπλέον έχουμε περιθώριο για άπειρες απουσίες με την προυπόθεση να βρούμε πολλά δικαιολογητικά.Αυτο δεν καταλαβαίνω.
![]()
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω καταλαβα, σε ευχαριστώ.Με το χαρτί γιατρού δικαιολογείς όσες θες, αρκεί να μην ξεπερνούν τις 114. Δηλαδή, μπορείς να έχεις 114 δικαιολογημένες και 0 αδικαιολόγητες.Εάν πάλι δεν τις δικαιολογήσεις όλες, τότε οι αδικαιολόγητες δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 50. Και πάλι, όμως, δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 114.

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

M.A
Νεοφερμένος

Πότε βάζουμε κωδικούς για το μηχανογραφικό;
Νμζ μεσα στον απριλιο βγαινουν οι κωδικοι αλλα δν ειμαι και απολυτα σιγουρος,,,θα σ πουν σχολειο κουυλλ

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχα σπάνια ακούω κάτι τέτοιο![]()
Από παιδάκια της β' λυκείου; Μπα, όλα έχουν τουλάχιστον περιέργεια...μετά έρχεται η Γ' Λυκείου και ξαφνικά τους φεύγει όλη η "κάψα".
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Νμζ μεσα στον απριλιο βγαινουν οι κωδικοι αλλα δν ειμαι και απολυτα σιγουρος,,,θα σ πουν σχολειο κουυλλ![]()
Ξαναδίνω πανελλήνιες και δεν πάω σχολείο. Γι' αυτό όταν σας πουν από το σχολείο για τους κωδικούς ας ενημερώσει κάποιος αυτό το θέμα.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Στα προτεινόμενα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου, κυρίως γνωστό και λογοτεχνία τι σας βάζουν;
merci !
(Γιατί μου έχει κολλήσει οτι θα πέσει Πολυδούρη

Θα το γράψουμε εδώ οι περισσότεροι, αλλά να κοιτάς και στο minedu, δε χάνεις τίποταΞαναδίνω πανελλήνιες και δεν πάω σχολείο. Γι' αυτό όταν σας πουν από το σχολείο για τους κωδικούς ας ενημερώσει κάποιος αυτό το θέμα.

theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξερω γιατι αλλα τωρα τελευταια και εγω την ιδια αισθηση εχω και αρχιζω να ανησυχω...(Γιατί μου έχει κολλήσει οτι θα πέσει Πολυδούρη![]()

Libertus
Συντονιστής

Gate4
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Άντε να προσαρμοστείς μετά την εκδρομή![]()

Με την ευκαιρία, πιστεύω ότι πήγατε εκδρομή την κατάλληλη εποχή. Πριν μερικά χρόνια όλες οι πενθήμερες εκδρομές της Γ λυκείου γίνονταν την άνοιξη, λίγο πριν το Πάσχα. Θεωρώ ότι ήταν η σωστή στιγμή, καθώς αποτελούσαν ένα τελευταίο διάλειμμα πριν την τελική ευθεία των επαναλήψεων, ήταν ο αποχαιρετισμός των συμμαθητών και σηματοδοτούσαν το πέρασμα από τη μαθητική ζωή στον κόσμο των ενηλίκων. Οι εκδρομές άρχισαν να γίνονται το χειμώνα όταν τα ταξιδιωτικά γραφεία τα χάλασαν με τους ξενοδόχους της Ρόδου και της Κρήτης, βρήκαν πιο καλές για αυτούς τιμές στη βόρεια Ελλάδα και έπεισαν τους μαθητές να προτιμούν το Δεκέμβριο. Αυτό (κατά τη γνώμη μου πάντα) στέρησε τις εκδρομές της Γ λυκείου από κάτι από τη μαγεία τους και τις έκανε πιο ξενέρωτες.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Από παιδάκια της β' λυκείου; Μπα, όλα έχουν τουλάχιστον περιέργεια...μετά έρχεται η Γ' Λυκείου και ξαφνικά τους φεύγει όλη η "κάψα".
Μην με χαλάς τώρα

Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψήνομαι να πέσει Πολυδούρη.![]()
Ναι, ναι Πολυδούρης θα πέσει.

maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, ναι Πολυδούρης θα πέσει.
Τι είναι ο Πολυδούρης;
Είναι Η Πολυδούρη και είναι ποιήτρια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.