Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για το γνωστό μιλάς, έτσι? Θα σε συμβούλευα πάνω απ'όλα να γράφεις τα σχόλια σχολικού και μετά τα γεμίσματα σου με μέτρο. Σου μιλάει άνθρωπος που είχε μάθει άπειρες λεπτομέρειες απ'έξω και στο τέλος δε θυμόμουν καλά τα σχόλια σχολικούΤελικά, όλα καλά, αλλά οι διορθωτές έχουν μπροστά τους τα σχόλια σχολικού και, όχι, την τάδε μικρή λεπτομέρεια ή το εξτρά φροντιστηριακό σχόλιο!
Του σχολικού σίγουρα τα βάζω, απλά βάζω άλλα 300. Φοβάμαι οτι αν δεν το κάνω θα μου την βγάλουν ελλιπή :-\
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
InSheerPleasure
Νεοφερμένος

Του σχολικού σίγουρα τα βάζω, απλά βάζω άλλα 300. Φοβάμαι οτι αν δεν το κάνω θα μου την βγάλουν ελλιπή :-\
Ναι ξέρω τι λες. Εγώ φοβόμουν ακριβώς το αντίθετο! Ότι θα κουράσω τον διορθωτή από τα γεμίσματα

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι ξέρω τι λες. Εγώ φοβόμουν ακριβώς το αντίθετο! Ότι θα κουράσω τον διορθωτή από τα γεμίσματαΠάντως τα περσινά θέματα φώναζαν σχόλια σχολικού και νομίζω πως αυτά ήθελαν, όλα τα άλλα ήταν για να σιγουρέψεις το βαθμό
![]()
Διαβάζω από βοήθημα του Σαββάλα που γενικά είναι λίγο αναλυτικό... και μαλλον όντως ξεφεύγω
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

εχει κανεις ολοκληρωμενη ιδεα για το τι παιζεται με αυτες τις +50 απουσιες?
Θέλει χαρτί απο νοσοκομείο + να το εγκρίνουν οι καθηγητές. Δηλαδή μπορεί να πάρεις το χαρτί αλλά αν δε συμφωνήσει το σχολείο δε σου τις δίνουν.

Αλλά τις περισσότερες φορές τα σχολεία τις δίνουν (με την προϋπόθεση να έχεις το χαρτί νοσοκομείου)

Ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει βοηθημα στα αρχαια του εκδοτικου ομιλου συγγραφεων καθηγητων αν ειναι καλο και απανταει στις απαντησεις του κεε.
ευχαριστω!
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ μπορώ να πω ότι προς το παρόν είμαι καλά.. Για ποσό ακόμα θα δείξειΠαιδιά πως είστε ψυχολογικά; Μου φαίνεται πως αρχίζω να πέφτω λιγάκι..

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Το χειρότερο με αυτήν τη ψυχολογική πτώση είναι ότι αρχίζεις και ρίχνεις τον πήχυ κι αυτό δεν είναι καλό... Τουλάχιστον εγώ αυτό παθαίνω. Πάντα έχουμε στην άκρη του μυαλού μας την πιθανότητα να μην τα καταφέρουμε, αλλά καλύτερα να την αφήνουμε στην άκρη. Γιατί αν όχι... τότε όντως μας πιάνει κατάθλιψη!
Κατά τη γνώμη μου για να πετύχει κάποιος στις εξετάσεις πρέπει πρώτα να είναι έτοιμος για την <<αποτυχία>>.Και για να μπορέσει κάποιος να το πετύχει αυτό πρέπει να κάνει μέγιστη προσπάθεια ώστε αν τυχόν αποτύχει να τα έχει ο ίδιος καλά με τον εαυτό του.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130305_telikh_protash_athhna.pdf έχει τις προτεινόμενες θέσεις.τους εισακτεους για 2013 που μπορουμε να τους δουμε?
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατά τη γνώμη μου για να πετύχει κάποιος στις εξετάσεις πρέπει πρώτα να είναι έτοιμος για την <<αποτυχία>>.Και για να μπορέσει κάποιος να το πετύχει αυτό πρέπει να κάνει μέγιστη προσπάθεια ώστε αν τυχόν αποτύχει να τα έχει ο ίδιος καλά με τον εαυτό του.
Σίγουρα δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη την επιτυχία, αλλά το να προσπαθεί για να τα εχει καλά με τον εαυτό του αν αποτύχει δεν ξέρω κατά πόσο ισχυρό κίνητρο είναι σε σχέση με τον οραματισμό της ζωής του αν επιτύχει. Νομίζω, ομως. έχει να κάνει με τον άνθρωπο
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Το τελικό σχέδιο Αθηνά είναι στις τελευταίες σελίδες εσύ μάλλον κοιτάς την υφιστάμενη κατάσταση.μάλιστα! αυτό ομως δε δειχνει ποσοι μπηκαν περσι? το λεω γτ βλεπω ας πουμε τις ξενογλωσσες φιλολογιες σε μορφη μη ενοποιημενη / συγχωνευμενη...
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

εχεις δικιο! και δεν ειμαι και ξανθια...Το τελικό σχέδιο Αθηνά είναι στις τελευταίες σελίδες εσύ μάλλον κοιτάς την υφιστάμενη κατάσταση.

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Σίγουρα δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη την επιτυχία, αλλά το να προσπαθεί για να τα εχει καλά με τον εαυτό του αν αποτύχει δεν ξέρω κατά πόσο ισχυρό κίνητρο είναι σε σχέση με τον οραματισμό της ζωής του αν επιτύχει. Νομίζω, ομως. έχει να κάνει με τον άνθρωπο
Την προσπάθεια δεν την κάνεις για να μπορέσεις να αποδεχτείς την αποτυχία αλλά για να πετύχεις το στόχο σου.Απλά λέω πως αυτός που διάβαζε πολύ μέσα στη χρονιά και έκανε ότι μπορούσε ακόμα και αν δε γράψει δεν έγινε τίποτα γιατί πολύ απλά έκανε ότι μπορούσε.Αυτός ο μαθητής θα μπορέσει να συνεχίσει πιο δυναμικά στη ζωή του και όχι ο άλλος που δεν έγραψε επειδή δεν διάβασε.Για αυτό το λόγο λέω πως ο διαβασμένος μαθητής πρέπει να είναι έτοιμος και για την <<αποτυχία>>(να τονίσω ότι η αποτυχία είναι σχετική με τους στόχους του κάθε ατόμου).
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την προσπάθεια δεν την κάνεις για να μπορέσεις να αποδεχτείς την αποτυχία αλλά για να πετύχεις το στόχο σου.Απλά λέω πως αυτός που διάβαζε πολύ μέσα στη χρονιά και έκανε ότι μπορούσε ακόμα και αν δε γράψει δεν έγινε τίποτα γιατί πολύ απλά έκανε ότι μπορούσε.Αυτός ο μαθητής θα μπορέσει να συνεχίσει πιο δυναμικά στη ζωή του και όχι ο άλλος που δεν έγραψε επειδή δεν διάβασε.Για αυτό το λόγο λέω πως ο διαβασμένος μαθητής πρέπει να είναι έτοιμος και για την <<αποτυχία>>(να τονίσω ότι η αποτυχία είναι σχετική με τους στόχους του κάθε ατόμου).
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.