qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ok ladies and gentlemen
I am...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

lifeinlaugh
Νεοφερμένος

cha0s
Περιβόητο μέλος

nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα δηλωσω μονο αυτο αλλα δεν ξερω τι να δηλωσω μετα..Δηλαδη στο μυαλο μου μου αρεσουν ολες οι γκαμες χωρις κατι να μ αρεσει περισσοτερο ή λιγοτερο απ τα υπολοιπαΜόνο κτηνιατρική θα δηλώσεις;
Δηλαδη καπως ετσι
κτηνιατρικη απθ>κτηνιατρικη καρδι>βιολογικα=μηχανολογοι μηχανικοι=χημικοι μηχανικοι=μαθηματικο=φυσικο=διαιτολογια=γεωπονικο κλπ κλπ κλπ
Guest 712911
Επισκέπτης

παιδια σιγουρα για το 10 τις εκατο δεν δηλωνουμε απο 18 φεβρουαριου μεχρι αρχες μαρτιου?μπορει να μου δωσει καποιος σε λινκ την εγκυκλιο?
https://www.minedu.gov.gr/index.php/...n-sxeseon/deltia-typoy/9370-15-02-13-dt1.html
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Eίναι αρκετά αμφίβολο παιδιά.τελικα πριν τις εξετασεις το μηχανογραφικο ή οχι ??...γτ αγχωθηκα τωρα![]()
Εδώ ούτε κάν έχουμε μάθει τι θα γίνει με το "Αθηνά" και πώς θα είναι οι σχολές. Τον Μάρτη θα γίνουν αυτά.
Εγώ αν ήμουν στη θέση σας θα έψαχνα κάποιες σχολές που με ενδιαφέρουν καλού - κακού,
αλλά δεν πιστεύω ότι πρέπει να αγχωθείτε γιατί δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο,κατά την γνώμη μου.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος

El_Greko
Νεοφερμένος

έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιεκ με τπτ ειναι μουφα και ασε που δεν εχω και λεφτααΤο καλοκαιρι πριν ξεκινησουν τα μαθηματα της 3ης λυκειου επρεπε να κατσεις να διαβασεις λατινικα και αρχαια.Για να μαθεις μεταφραση λατινικα και αρχαια που ειναι 40+ κειμενα,δεν επαρκει ο χρονος κατα την διαρκεια του χειμωνα(βασικα αν στρωθεις επαρκει).Ειναι και η ιστορια κατευθυνσης που αυτη πραγματικα ειναι σκετο μαρτυριο αν θες να γραψεις καλο βαθμο.Βιολογια εκθεση και κειμενα εινα παιχνιδακι.Ριξε βαρος τουλαχιστον μονο στις μεταφρασεις ωστε να παρεις εναν σιγουρο βαθμο απο εκει.Μην καθυστερησεις διαβαζοντας αναλυσεις στα αρχαια.Δεν εχει νοημα.Αν ξερεις την μεταφραση,θα απαντησεις στα ερωτηματα των αρχαιων(οχι σε ολα βεβαια,αλλα απο το τιποτα..)Ιστορια βαζουν απο ολο το βιβλιο.Οποτε πρεπει να το περασεις οπωσδηποτε μερικες φορες.Εγω το διαβασα τουλαχιστον 20 φορες...Βιολογια με λιγο διαβασμα γραφεις εναν αξιοπρεπη βαθμο.Με γυρω στις 7 ωρες συγκεντρωμενου διαβασματος για να μαθω ολες τις λεπτομεριες, εγραψα 19.2.Εκθεση μαθε τα επικοινωνιακα πλαισια(SOS,τι sos δλδ,αν δεν ξερεις αυτο δεν γραφεις σωστα εκθεση και θα παρεις τον πουλο)και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(SUPeR SoS)πως να κανεις περιληψη.Νεοελληνικα κειμενα μια-δυο φορες να διαβασεις τις αναλυσεις απο το καθε κειμενο,ενα 14 το γραφεις.Μην απογοητευεσαι.Και κυριως σταματα να γκρινιαζεις.Διαβαζε και στην τουαλετα.Μονο με προσπαθεια και πεισμα μπορεις να τα καταφερεις.Η ηττοπαθεια θα σε τσακισει.Διαβασε οτι μπορεις,οσο μπορεις,εξυπνα,και καποια μορια θα τα βγαλεις.Αλλιως μπορεις να δωσεις και του χρονου!Η να πας σε καποιο Ιεκ..
τεσπα ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους , οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων. Από φέτος οι υποψήφιοι θα καταθέτουν τον μηχανογραφικό τους δελτίο νωρίτερα πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις (πιθανότατα εντός Μαρτίου) και πριν δουν τις βαθμολογίες τους, όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, που συμπλήρωναν το μηχανογραφικό εντός του Ιουλίου.
Σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας η συγκεκριμένη αλλαγή θα δώσει τη δυνατότητα πλέον οι βάσεις εισαγωγής να γνωστοποιούνται πιο νωρίς και όχι όπως παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Τη συγκεκριμένη ρύθμιση άλλωστε ανακοίνωσε τελεσίδικα και ο υφυπουργός παιδείας Ιωάννης Πανάρετος σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Χρειάζεται να γίνει αυτό, κυρίως για τους ίδιους τους υποψήφιους και θα σας πω δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι με τον χρόνο που κατατίθεται το μηχανογραφικό τώρα καθυστερούν τα αποτελέσματα, και ο προγραμματισμός των ίδιων των οικογενειών πηγαίνει πίσω, γιατί όλοι περιμένουν τέλος Αυγούστου να μάθουν σε ποιο Τμήμα, έχουν εισαχθεί. Από το άλλο μέρος έχουμε δει ότι δεν έχει βοηθηθεί ο υποψήφιος με τη σημερινή κατάσταση. Με δεδομένο ότι ο υποψήφιος μπορεί να επιλέξει στην ιεράρχηση των επιλογών του τα Τμήματα εκείνα που επιθυμεί περισσότερο, και με δεδομένο ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας διαγωνισμός, το πώς και το πού θα μπει θα εξαρτηθεί από την απόδοσή του. Επομένως, είναι καλύτερο για εκείνον να επιλέγει τα Τμήματα με την αξιολογική σειρά που επιθυμεί να σπουδάσει.»
Πάντως σε αυτή τη ρύθμιση αντιδρούν αρκετοί μαθητές και γονείς, καθώς θεωρούν ότι βλέποντας τους βαθμούς ήξεραν σε ποιες σχολές έχουν περισσότερες πιθανότητες να εισαχθούν , αλλά και ότι ειδικά φέτος με την οικονομική κρίση, μπορούσαν να επιλέξουν σχολές κοντά στον τόπο διαμονής τους.
ΠΗΓΗ:
https://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/Eidiseis/mhxanografiko-prin-tis-panelladikes.1292381.html
λιποθυμώ αυτη την στιγμή

Gregorithl
Νεοφερμένος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Τραγικά λανθασμένη λογική. Αμα είναι ετσι μην πας καθολουν να γραψεις γιατί είναι δεδομένο ότι θα αποτύχεις. Δεν εχει νόημα να παρακολουθεις στο σχολείο και να ανοίγεις το βιβλιο αν νομίζεις ότι πάρα πολλοί άλλοι υποψήφιοι αυτό που πας να κατανοήσεις το παίζουν ήδη στα δάχτυλα.παιδια εχω απογοητευτει πληρως ..δεν παω φροντ και εχω μεινει πολυ πισω στην υλη βλεπω τα αλλα παιδια να χουν τελειωσει και να χουν 3εκινησει επαναληψεις και γω δεν εχω μαθει απολυτως τπτ ..ελεγα μεχρι τον μαρτη να την εχω βγαλει αλλα δεν το βλπεπω με τιποτα .ιστορια ειναι δεν ειναι 1 σελιδα πουυ 3ερω απε3ω παπαγαλια ..αρχαια μονο πρωταγορα εχω διαβασει πολυ καλα και λατινικα αστα να πανε που υποτιθεται ηταν και ευκολα..δενε χω καμια απολυτως ορε3η και διαθεση να διαβαζω εντατικα δηλ ολη την ωρα για 10.000-14.000 μορια ..εσεις τι λετε α3ιζει?αφου το 3ερω οτι δεν θα τα καταφερω τι να προσπαθησω και να απογοητευτω και στο τελος??

DrHouse
Διάσημο μέλος

έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος

σκεφτομαουν να παω να του πω αυτουνου που μας κανει ιστορια να μου δινει ανα κεφαλαιο καθε εβδοαμδα ενα διαγωνισμα να το περνω στο σπιτι να το λυνω αφου πρωτα το χω μαθει τελεια και του το δινω να το διορθωνει αλλα ντρεπομαι γτ δεν μας εχει πει τπτ δηλ ''οποιος θελει ασ μ ζητησει βοηθεια'' ουτε καποιο παιδι εχει παει να ζητησειΤραγικά λανθασμένη λογική. Αμα είναι ετσι μην πας καθολουν να γραψεις γιατί είναι δεδομένο ότι θα αποτύχεις. Δεν εχει νόημα να παρακολουθεις στο σχολείο και να ανοίγεις το βιβλιο αν νομίζεις ότι πάρα πολλοί άλλοι υποψήφιοι αυτό που πας να κατανοήσεις το παίζουν ήδη στα δάχτυλα.Δεν είμαι στην κατεύθυνση σου αλλά πιστέυω ότι υπάρχει αρκετός χρόνος να σώσεις την κατάσταση. Προλαβαίνεις να μάθεις -όχι απαραίτητα παπαγαλία- την ιστορία, τη βιολογία, μεταφράσεις, εισαγωγές και αναλύσεις κειμένων έτσι ώστε να πιάσεις αρκετά μόρια. Μην το αφήσεις να σε παίρνει από κάτω και μην διστάσεις να ζητήσεις σημειώσεις και βοήθεια από καθηγητές και καλούς φιλους.
![]()

Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

σκεφτομαουν να παω να του πω αυτουνου που μας κανει ιστορια να μου δινει ανα κεφαλαιο καθε εβδοαμδα ενα διαγωνισμα να το περνω στο σπιτι να το λυνω αφου πρωτα το χω μαθει τελεια και του το δινω να το διορθωνει αλλα ντρεπομαι γτ δεν μας εχει πει τπτ δηλ ''οποιος θελει ασ μ ζητησει βοηθεια'' ουτε καποιο παιδι εχει παει να ζητησει![]()
όποιος ντρεπεται πολλά στη ζωη στερεύεται, λεει η γιαγιά μου

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.