Aliona
Εκκολαπτόμενο μέλος

31 μαρτιου παμε,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα παω...
εε δεν θα πεθανουμε κι ολας για τις σκατοπανελληνιες! δεν θα χασουμε και τον εαυτο μας![]()
έτσι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Εμείς θα πάμε 10 Μαρτίου.. ντάξυ είναι ανάλογα δλδ αν διαβάζεις όλη τη χρονιά δεν θα σε σώσουν 7 μέρεςπλησιαζει η εκδρομη και πρεπει να κανω καμια επαναληψη πριν ωστε να μην χανω και την φορμα
εσεις πηγατε εκδρομη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος

Εμείς θα πάμε 10 Μαρτίου.. ντάξυ είναι ανάλογα δλδ αν διαβάζεις όλη τη χρονιά δεν θα σε σώσουν 7 μέρεςαν πάλι δεν προλαβίνεις δεν πας
![]()
προφανως...και δεν νομιζω κανεις απο την ταξη μου να παρει βιβλια για 5 μερες που θα παμε κωσταντινουπολη..
Αλλα ποτε δεν ξερεις με τους ψευτοεπιμελεις μαθητες που υπαρχουν, ο οποιοι τελευταια μερα θα ανοιξουν βιβλιο

Solmyr
Δραστήριο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ πάλι που θα πάω εκδρομή στην Κέρκυρα αποφάσισα να πάρω μαζί μου τη βιολογία ώστε να διαβάσω στην διαδρομή.Δεν πρόκειται να κάνω καλή δουλειά αλλά όσο να ναι θα μπορέσω να ξαναπεράσω κάποια κεφάλαια.
Παιδιά μιας και πήγα εκδρομή να σας πω μερικά πράγματα.
Δεν υπάρχει λόγος να πάρετε βιβλία μαζί σας, για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ανοίξετε.
Στο λεοφωρείο γίνεται χαμός, αν ανοίξεις βιβλίο το πιθανότερο είναι να φας δούλεμα, στο ξενοδοχείο δεν μένετε για πάνω απο 2 ώρες την ημέρα παρά τα βράδια που μόνο που δεν θα διαβάζετε.
Αυτά σχετικά με τα βιβλία. Είναι 7 ημέρες. Εκμεταλευτείτε το για ξεκουραστείτε ψυχικά. Ξεχάστε τα μαθήματα για 7 ημέρες. Έτσι όταν γυρίσετε θα γυρίσετε με όρεξη να διαβάσετε. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα.
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Παιδιά μιας και πήγα εκδρομή να σας πω μερικά πράγματα.
Δεν υπάρχει λόγος να πάρετε βιβλία μαζί σας, για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ανοίξετε.
Στο λεοφωρείο γίνεται χαμός, αν ανοίξεις βιβλίο το πιθανότερο είναι να φας δούλεμα, στο ξενοδοχείο δεν μένετε για πάνω απο 2 ώρες την ημέρα παρά τα βράδια που μόνο που δεν θα διαβάζετε.
Αυτά σχετικά με τα βιβλία. Είναι 7 ημέρες. Εκμεταλευτείτε το για ξεκουραστείτε ψυχικά. Ξεχάστε τα μαθήματα για 7 ημέρες. Έτσι όταν γυρίσετε θα γυρίσετε με όρεξη να διαβάσετε. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα.
Συμφωνώ αλλά εγώ θα πάρω 1 βιβλίο.Επίσης δε νομίζω να πέσει δούλεμα αλλά και να πέσει who cares.Και δεν σκόπευα να το ανοίξω κάπου αλλού.Μόνο στη διαδρομή με τη συντροφιά της μουσικής μου.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Συμφωνώ αλλά εγώ θα πάρω 1 βιβλίο.Επίσης δε νομίζω να πέσει δούλεμα αλλά και να πέσει who cares.Και δεν σκόπευα να το ανοίξω κάπου αλλού.Μόνο στη διαδρομή με τη συντροφιά της μουσικής μου.
Στο πούλμαν μεσα θα γίνεται τέτοιος χαβαλές,που δεν υπαρχει περιπτωση να το ανοίξεις το βιβλιο ,στάνταρ!
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Στο πούλμαν μεσα θα γίνεται τέτοιος χαβαλές,που δεν υπαρχει περιπτωση να το ανοίξεις το βιβλιο ,στάνταρ!
Όσο περίεργο και να σας φαίνεται εγώ προτιμώ κατά τη διάρκεια της εκδρομής να κάθομαι ήσυχα να ασχολούμαι με κάτι που θέλω και να ακούω μουσική της επιλογής μου.Δε λέω σίγουρα θα γίνει και χαβαλές και σίγουρα θα παίξω κανένα από τα γνωστά παιχνίδια αλλά όχι και για ώρες.
Gate4
Επιφανές μέλος

Τώρα σοβαρά θα πας εκδρομή και θα πάρεις βιβλίο μαζί σου;Όσο περίεργο και να σας φαίνεται εγώ προτιμώ κατά τη διάρκεια της εκδρομής να κάθομαι ήσυχα να ασχολούμαι με κάτι που θέλω και να ακούω μουσική της επιλογής μου.Δε λέω σίγουρα θα γίνει και χαβαλές και σίγουρα θα παίξω κανένα από τα γνωστά παιχνίδια αλλά όχι και για ώρες.

είπαμε ρε συ 3η λυκείου αλλά χαλάρωσε λίγο

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Τώρα σοβαρά θα πας εκδρομή και θα πάρεις βιβλίο μαζί σου;
είπαμε ρε συ 3η λυκείου αλλά χαλάρωσε λίγο![]()
ρε παιδιά εντάξει έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένος.Το βιβλίο θα το φέρω για 2 ώρες πήγαινε και 2 ώρες στην επιστροφή.Δεν πρόκειται να κυκλοφορώ με αυτό συνέχεια.Και πέρυσι που δεν ήμουν γ λυκείου πάλι είχα πάρει βιβλίο αλλά ήταν λογοτεχνικό.Και με αυτό βέβαια πολύ λίγο ασχολήθηκα.Anyway ο καθένας με τις επιλογές του
Gate4
Επιφανές μέλος

Ναι ρε παιδί μου ότι και να ναι δεν γίνεται να διαβάσεις σε τέτοια φάση. Και βασικά με τι μυαλό;ρε παιδιά εντάξει έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένος.Το βιβλίο θα το φέρω για 2 ώρες πήγαινε και 2 ώρες στην επιστροφή.Δεν πρόκειται να κυκλοφορώ με αυτό συνέχεια.Και πέρυσι που δεν ήμουν γ λυκείου πάλι είχα πάρει βιβλίο αλλά ήταν λογοτεχνικό.Και με αυτό βέβαια πολύ λίγο ασχολήθηκα.Anyway ο καθένας με τις επιλογές του
πχ και για μένα η βιολογία με κάνει η ζωή ωραία φέτος αλλά δεν θα την κουβαλήσω στην εκδρομή(και να ασχοληθώ δηλαδή το μυαλό μου θα είναι σε άλλη γη, σε άλλα μέρη)

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

ρε παιδιά εντάξει έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένος.Το βιβλίο θα το φέρω για 2 ώρες πήγαινε και 2 ώρες στην επιστροφή.Δεν πρόκειται να κυκλοφορώ με αυτό συνέχεια.Και πέρυσι που δεν ήμουν γ λυκείου πάλι είχα πάρει βιβλίο αλλά ήταν λογοτεχνικό.Και με αυτό βέβαια πολύ λίγο ασχολήθηκα.Anyway ο καθένας με τις επιλογές του
Πάντως το διάβασμα της βιολογιας εκείνες τις 4 ώρες του πήγαινε- έλα δεν ειναι εκείνες που θα καθορίσουν το τι θα γράψεις!
Trust me!
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Πάντως το διάβασμα της βιολογιας εκείνες τις 4 ώρες του πήγαινε- έλα δεν ειναι εκείνες που θα καθορίσουν το τι θα γράψεις!
Trust me!
obviously...
Dalian
Περιβόητο μέλος

ξέρω ότι έχεις θέσει noble goals και όλα τα σχετικά, αλλά bitch plz bro, αν νομίζεις πως θα σε βοηθήσει, ετοιμάσου να απογοητευτείς οικτρά

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Εγώ πάλι που θα πάω εκδρομή στην Κέρκυρα αποφάσισα να πάρω μαζί μου τη βιολογία ώστε να διαβάσω στην διαδρομή.Δεν πρόκειται να κάνω καλή δουλειά αλλά όσο να ναι θα μπορέσω να ξαναπεράσω κάποια κεφάλαια.
Αν θες συγκεκριμένα μέρη, πες να δώσω info, το νησί μας έχει απ'όλα.

Επίσης, ηρεμήστε ρε παιδιά, στην εκδρομή της β' λυκείου είχα τελειώσει το Έγκλημα και Τιμωρία, τι αυτό, τι να διάβαζα τα σχόλια των αρχαίων, αν σ'αρέσει αυτό που διαβάζεις..

lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Kαλυτερα παρε καποιο εξωσχολικο...με την 5ημερη ξεχνιεσαι απ αυτο που που αφηνεις πισω. Εγω ειχα παρει περσι σε μια εκδρομη ενα βιβλιο για το σατανισμο.ρε παιδιά εντάξει έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένος.Το βιβλίο θα το φέρω για 2 ώρες πήγαινε και 2 ώρες στην επιστροφή.Δεν πρόκειται να κυκλοφορώ με αυτό συνέχεια.Και πέρυσι που δεν ήμουν γ λυκείου πάλι είχα πάρει βιβλίο αλλά ήταν λογοτεχνικό.Και με αυτό βέβαια πολύ λίγο ασχολήθηκα.Anyway ο καθένας με τις επιλογές του

GivAS
Νεοφερμένος

Mercury
Επιφανές μέλος

Μηπως ξερετε που μπορω να βρω λυσεις βιολογιας κατευθυνσης προηγουμενων ετων;(και επαναλληπτικων).
Ή στο iSchool(Πάνω πάνω έχει μία ενότητα "Πανελλαδικές") ή κάνεις μία σχετική αναζήτηση στον κύριο γούγλη...
panosarkan
Νεοφερμένος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.