Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

προσωπικα δεν νιωθω την αναγκη να δωσω και αλλα χρηματα για βοηθημαΘετικόπουλα στη βιολογία κατ χρησιμοποιείτε κάποιο βοήθημα? Και αν ναι ποιο?![]()

κι εμεις οργανικη μπηκαμε και θα μας δινει και ενα διαγωνισμα την φορα στο προηγουμενο κεφαλαιο γιατι ολο κολλαμε στις ασκησειςOk ευχαριστώ!
Εγώ μόλις μπήκα οργανική.![]()
![]()
δε σειμ!Σε εμένα συμβαίνει το αντίθετο. Στο σχολείο γράφω κοντά ή παραπάνω απ'ότι γράφω στο φροντιστήριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Ξερει κανενας απο τους θεωρητικους,καποιο βιβλιο πανω στον Υπερρεαλισμο της Λογοτεχνιας?
Γιατί απλά δεν διαβάζεις αυτά που γράφουν τα βοηθήματα και οι σημειώσεις του φροντιστηρίου σου? :/
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι η εβδομαδα που με εχει παρει απο ..''κάτω''.......

DrHouse
Διάσημο μέλος

Γιατί απλά δεν διαβάζεις αυτά που γράφουν τα βοηθήματα και οι σημειώσεις του φροντιστηρίου σου? :/
Γιατι ο Υπερρεαλισμος στην ποιηση γαμαει,και θελω να μαθω και αλλα

Σε κατατοπισα?
Αυτη η εβδομαδα δεν ειναι καθολου καλη απο αποψη ψυχολογιας.
Ειναι η εβδομαδα που με εχει παρει απο ..''κάτω''.......
Ελα να σε παρω απο ''πανω'' εγω να νιωσεις καλυτερα

antonisd95
Δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι ο Υπερρεαλισμος στην ποιηση γαμαει,και θελω να μαθω και αλλα
Σε κατατοπισα?
Ελα να σε παρω απο ''πανω'' εγω να νιωσεις καλυτερα

η παλιοβροχη φταιει...
Solmyr
Δραστήριο μέλος

![]()
η παλιοβροχη φταιει...
Δε σου αρέσει η βροχη?

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

το ιδιο αισθανομαι και γω...δεν αντεχω αλλη πιεση απο σχολειο και φροντ. αντε να τελειωσουμε να ησυχασουμεΑυτη η εβδομαδα δεν ειναι καθολου καλη απο αποψη ψυχολογιας.
Ειναι η εβδομαδα που με εχει παρει απο ..''κάτω''.......![]()

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Μερικές φορές η σύνθεση με εκνευρίζει και χάνω μόρια από βλακείες.
Guest 781029
Επισκέπτης

cha0s
Περιβόητο μέλος

Φέτος την ίδια πηγή(εννοώ την ίδια απάντηση) την πήγα σε μια άλλη καθηγήτρια και μ έβαλε 19/25. Αυτό συμβαίνει και στη λογοτεχνία και στην ιστορία, και λίγο στις ερμηνευτικές στο γνωστό.
Κάτι άλλο:
Τη μελαγχολία του Καβάφη θα την διαβάσετε;
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε ναι...απλώς σίγουρα δε θα δώσω τόσο βάση όσο στα υπόλοιπα μιας και είναι απίθανο να πέσειΚάτι άλλο:
Τη μελαγχολία του Καβάφη θα την διαβάσετε;
antonisd95
Δραστήριο μέλος

Ε ναι...απλώς σίγουρα δε θα δώσω τόσο βάση όσο στα υπόλοιπα μιας και είναι απίθανο να πέσει
Το μόνα απίθανα κομμάτια να πέσουν, είναι τα εκτός ύλης.Βέβαια είναι τόσο στόκοι που μέχρι και στα εκτός ύλης κρατώ τις επιφυλάξεις μου.
Guest 781029
Επισκέπτης

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Από παπαδιαμάντη πως το βλέπετε?
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ το βλέπω...με άλλο μάτι.
Guest 781029
Επισκέπτης

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ το βλέπω...με άλλο μάτι.
Με τι μάτι δηλαδή ?

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Με τι μάτι δηλαδή ?![]()
Καστανό.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.