JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Not me.....the lady...εγω εδώ στα ίδια με βλέπω....Θεσσαλονίκη και δε συμμαζεύεται...αλλά ,άλλο στο πατρικό άλλο σε δικό σου...
![]()
Μια απ'τα ίδια θα είμαστε λοιπόν. Μην ανυσηχείς κάπως θα την βγάλουμε και εμείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Μια απ'τα ίδια θα είμαστε λοιπόν. Μην ανυσηχείς κάπως θα την βγάλουμε και εμείς.![]()
Δε βαριέσαι....ας τελειώσει το φετινό καλά και μετά όλα γίνονται....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marianapsl
Νεοφερμένο μέλος

el_vi_ra
Νεοφερμένο μέλος

gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Φοιτητική ζωή σε άλλη πόλη....Αλλο πράγμα!!
Ο γνωστός"Νεοέλληνας".
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Είχα την υποψία ότι χάνω 600 μόρια, έγινε βεβαιότητα. Μου το επιβεβαίωσε ο Dias χθες και το σχολείο σήμερα.
Πείτε μου! Στέκει αυτό; Επειδή δεν έδωσα πέρυσι να χάνω τους βαθμούς των τετραμήνων και να στηρίζομαι μόνο στα γραπτά μου;
Ε άι στο διάολο.

Johnny15
Επιφανές μέλος

Τι το κακό έχει να θέλεις να φοιτήσεις σε άλλη πόλη? Ξέρεις είναι μια διαφορετική εμπειρία. Φαντάζομαι. Εγώ βέβαια δεν είμαι ο κατάλληλος να το επιβεβαιώσω καθώς δεν πέρασα και πουθενά μακριά.Ο γνωστός"Νεοέλληνας".
Δ
Είχα την υποψία ότι χάνω 600 μόρια, έγινε βεβαιότητα. Μου το επιβεβαίωσε ο Dias χθες και το σχολείο σήμερα.
Πείτε μου! Στέκει αυτό; Επειδή δεν έδωσα πέρυσι να χάνω τους βαθμούς των τετραμήνων και να στηρίζομαι μόνο στα γραπτά μου;

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μετράει ο βαθμός των τετραμήνων?
![]()
Όχι, δεν μετράνε... 600 μόρια...

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Τι το κακό έχει να θέλεις να φοιτήσεις σε άλλη πόλη? Ξέρεις είναι μια διαφορετική εμπειρία. Φαντάζομαι. Εγώ βέβαια δεν είμαι ο κατάλληλος να το επιβεβαιώσω καθώς δεν πέρασα και πουθενά μακριά.
Τίποτα το κακό.
Και εγώ σε άλλη πόλη θέλω. (και να μην ήθελα δηλαδή...αναγκαστικά)
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω γενικα τρωω,τσιμπολογαω,μασουλαω...
Φαι ρε παιδι μου!
Φαι ,φαι και παλι φαι...
Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι μου κανουν ακομα τα περσινα ρουχα μου....
Ημουν 53 κιλα και πηγα να ζυγιστω και ελεγε 27 κιλα!
Ναι, ε, όχι. Κάνετε και βιολογία τρομάρα σας, είναι αδύνατον να φτάσεις στο μέσο βάρος ενός κοριτσιού τρίτης δημοτικού τώρα, εκτός αν σου αφαιρέσανε τίποτα ζωτικά όργανα (βλ. εγκέφαλος). Και πάλι, θα τα είχες κακαρώσει πολύ πριν έφτανες σε ένα τέτοιο βάρος τόσο γρήγορα.
Οπότε ή ήταν typo ή πρέπει να αλλάξεις ζυγαριά.

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ναι, ε, όχι. Κάνετε και βιολογία τρομάρα σας, είναι αδύνατον να φτάσεις στο μέσο βάρος ενός κοριτσιού τρίτης δημοτικού τώρα, εκτός αν σου αφαιρέσανε τίποτα ζωτικά όργανα (βλ. εγκέφαλος). Και πάλι, θα τα είχες κακαρώσει πολύ πριν έφτανες σε ένα τέτοιο βάρος τόσο γρήγορα.
Οπότε ή ήταν typo ή πρέπει να αλλάξεις ζυγαριά.![]()
μήπως εννοούσε 72?

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

-ή τρωω σαν τρελη και αδυνατιζω"

antonisd95
Δραστήριο μέλος

μήπως εννοούσε 72?![]()
Τότε δεν θα βγαζε νόημα το "Τωρα αυτο δυο πραγματα σημαινει
-ή τρωω σαν τρελη και αδυνατιζω"![]()
Πως φαίνεται το μαθηματικό μυαλό ρε πούστη μου...
ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένο μέλος

Μην το θεωρείς δεδομένο ότι όλοι πάνε. Εμείς είχαμε κανονίσει για Θεσσαλονικη, φέραμε δηλώσεις και προκαταβολή αυτή την εβδομάδα και όπως το δώσαμε το 50αρικο έτσι μας το γύρισαν το επόμενο διάλειμμα γιατί δεν ήταν τμήμα που να έφεραν πάνω από 10 άτομα δήλωση και ούτε πρόκειται.Υγεία, καλά είναι και τα Χανιά.
![]()
Σε ποιο σχολειο πας?
εννοω , σε ποια πολη
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδια να κανω μια -εκτος θεματος-ερωτηση?
Με το ..φαι πως τα πατε?![]()
Αυτό είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία...
Απλώς δεν θέλω να το σκέφτομαι...
Με το που τελειώσουν οι πανελλαδικές... Αποτοξίνωση!
καλημερα υπαρχει καποιος που να ξερει για καλο θεωρητικο φροντιστηριο στον πειραια?
Έχω πάει σε δύο στον Πειραιά... Ένα που, ίσως να θεωρείται το τοπ κι έχει αποκλειστικά θεωρητική (μία εβδομάδα άντεξα!) κι ένα άλλο που φημίζεται περισσότερο για θετική, αλλά έχει πάρα πολύ καλούς καθηγητές! Με το αφεντικό θα έχεις κάποια θεματάκια...
Nicolettasp
Νεοφερμένο μέλος

Giannis721
Νεοφερμένο μέλος

Ρε παίδες είμαι η μόνη που βαρέθηκε και θέλει asap καλοκαίρι 2013;
Nομίζω όλοι στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε!!

Nicolettasp
Νεοφερμένο μέλος

Nομίζω όλοι στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε!!![]()
Κeep calm and wait!

Johnny15
Επιφανές μέλος

Ρε παίδες είμαι η μόνη που βαρέθηκε και θέλει asap καλοκαίρι 2013;
Το καλοκαίρι θα έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο που θα νιώθεις άβολα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.