JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

ψαχνω εδω και καιρο ενα βιβλιο μαθηματικων με μιγαδικους!! ειναι του octavian N stanasila και του γιωργου μιχαηλιδη!!!
εχει το παρακατω εξωφυλλο και δεν το βρισκω πουθενα.Οποιος το εχει και μπορει να μου το πουλησει σε τιμη εως 25 ευρω η μπορει να το βρει ας με ενημερωσει!!
View attachment 50373
Βρήκα μόνο αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95
Δραστήριο μέλος

ψαχνω εδω και καιρο ενα βιβλιο μαθηματικων με μιγαδικους!! ειναι του octavian N stanasila και του γιωργου μιχαηλιδη!!!
εχει το παρακατω εξωφυλλο και δεν το βρισκω πουθενα.Οποιος το εχει και μπορει να μου το πουλησει σε τιμη εως 25 ευρω η μπορει να το βρει ας με ενημερωσει!!
View attachment 50373
Είναι τόσο καλό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος

magician2000
Νεοφερμένο μέλος

antonisd95
Δραστήριο μέλος

δεν ειναι αυτο!! και το παρηγγειλα απο το συγκεκριμενο βιβλιοπωλειο και λεει δεν ειναι διαθεσιμο..Και ειναι απλα πολυ δυσκολο βιβλιο αφου το εχει γραψει ρουμανος...οι ρουμανοι ειναι αστερια στους μιγαδικους
Είναι σίγουρα στην ύλη της γ λυκείου;
Αν είναι, τότε μετά θα περάσω μία βόλτα από το βιβλιοπωλείο .

Guest 292010
Επισκέπτης

Μόνοι σας δυσκολεύετε τη ζωή σας. Ω πω πω.
antonisd95
Δραστήριο μέλος

Πάτε αγοράζετε μαλακίες βιβλία. ΔΥΣΚΟΛΑ-ΠΑΛΟΥΚΙΑ-ΡΩΣΩΝ-ΡΟΜΑΝΟΤΟΥΡΚΩΝ-ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Παλεύετε με ασκήσεις που δεν λύνονται με τις ικανότητες που έχετε αποκτήσει σε 1 χρόνο και στις Πανελλήνιες που σας βάζουν φυσιολογικές ασκήσεις που απαιτούν κατανόηση της θεωρίας του βιβλίου δεν τις λύνετε γιατί εσείς ασχολούσασταν με τις ασκήσεις του Τεσλα.
Μόνοι σας δυσκολεύετε τη ζωή σας. Ω πω πω.
Θεωρώ πως δεν θα έχω την ίδια τύχη να μου βάλουν στο τέλος τόσο ξεφτιλισμένες ασκήσεις, όπως βάζουν κάθε χρόνο.
Guest 292010
Επισκέπτης

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Όποιος στο φέρει πρώτος κερδίζει.

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι μονο για βιολογια. ακομα και βασικες ασκησεις σε μιγαδικους και ταλαντωσεις.
ναι εχεις δικιο σε αυτο...μιλωντας για βιολογια ομως, αν τα ξερεις αρκετα καλα, δεν νομιζω να παιρνει και μια εβδομαδα ενα κεφαλαιο
απο τα 6 μαθηματα μονο στα 3 ας πουμε οτι παμε παραλληλα....εκτος αν η επαναληψη συμβαδιζει με το σχολειο![]()
επανάληψη εννοείται. Την ύλη γενικά την έχω τελειώσει σε όλα τα μαθήματα εκτός βιολογίας γενικής.
Αλλά για παράδειγμα, εγώ, για να βγάλω όλη την ύλη της ιστορίας μέχρι τώρα, διάβαζα 2 κεφάλαια την ημέρα. Μετά το να έχεις 2 κεφάλαια την εβδομάδα που βγαίνουν στο σχολείο, δεν σου είναι τίποτα, οπότε μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για να το τελειοποιήσεις και να γυρνάς παράλληλα συνεχώς πίσω.

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδια στα κειμενα Ν.Λ ειναι οντως ευκολα στο τελος οπως λενε ; (κατευθυνσης) :/
Εγώ σε παρακαλώ θέλω να μου πεις ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι είναι εύκολο μάθημα η Λογοτεχνία...

Θεωρώ ότι είναι από τα δυσκολότερα της κατεύθυνσής μας και πολύ επικίνδυνο, ιδιαίτερα ως προς τις ερωτήσεις και την διατύπωση.
magician2000
Νεοφερμένο μέλος

antonisd95
Δραστήριο μέλος

ειναι πολυ σπανιο βιβλιο...Εχω ηδη παει σε βιβλιοπωλεια με isbn και λοιπα..!! Και θα συμφωνησω εν μερει με τη δυσκολια που εχουν στο τελος οι πανελληνιες!Απλα δεν κανω μαθημα μονο για πανελληνιες η γνωση ειναι καλο πραγμα...!!
Πάντως στις σελίδες που το βρήκα, είδα ότι κυκλοφορεί.
Θα περάσω και εγώ από το βιβλιοπωλείο και θα σου πω.
magician2000
Νεοφερμένο μέλος

alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

σε εμας δεν ειναι οπως τα κεφαλαια της ιστοριας(ετσι οπως το καταλαβαινω). ενα κεφαλαιο ας πουμε το κανουμε 1-2 μηνες περιπου.επανάληψη εννοείται. Την ύλη γενικά την έχω τελειώσει σε όλα τα μαθήματα εκτός βιολογίας γενικής.
Αλλά για παράδειγμα, εγώ, για να βγάλω όλη την ύλη της ιστορίας μέχρι τώρα, διάβαζα 2 κεφάλαια την ημέρα. Μετά το να έχεις 2 κεφάλαια την εβδομάδα που βγαίνουν στο σχολείο, δεν σου είναι τίποτα, οπότε μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για να το τελειοποιήσεις και να γυρνάς παράλληλα συνεχώς πίσω.![]()
ετσι γενικα και αοριστα δυσκολα...αν πηγαινεις χρονια χρονια ισως ειναι πιο ευκολοπρος θετικοπουλα>>> ξερει κανεις που μπορω να βρω να τις λυσεις των επαναληπτικων εξετασεων βιολογιας κατευθυνσης?????
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

προς θετικοπουλα>>> ξερει κανεις που μπορω να βρω να τις λυσεις των επαναληπτικων εξετασεων βιολογιας κατευθυνσης?????
Του 2012 εδώ. Και εδώ μπορεί να δεις ανά χρονιά. (Πάτα πάνω στις ημερομηνίες)

alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.