Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

η ιδεα να διαλεγω ενα κεφαλαιο απο ενα μαθημα και να το κανω μια εβδομαδα(λιγο καθε βραδυ) επαναληψη σας φαινεται αποδοτικη ή εξουθενωτικη?
Κατεύθυνση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι συγγνωμηΚατεύθυνση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95
Δραστήριο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

η ιδεα να διαλεγω ενα κεφαλαιο απο ενα μαθημα και να το κανω μια εβδομαδα(λιγο καθε βραδυ) επαναληψη σας φαινεται αποδοτικη ή εξουθενωτικη?
Αποδοτική δεν θα την έλεγα. Να σου πω γιατί:
- Βιολογία:
Αν πεις κάθε βδομάδα θα βγάζω και 1 κεφάλαιο θα σου πάρει 2 μήνες για να την κάνεις επανάληψη όλη εάν είχες βγάλει την ύλη. Εδώ θα θεωρούσα αποδοτικό το να βγάζεις κάθε βδομάδα 2 κεφάλαια.
Όλα τα λέω υποθετοντας ότι με το "λιγο καθε βραδυ" εννοείς 1-1,5 ώρα.
Disclaimer: Όλα αυτά τα έιπα με βάση τα δικά μου δεδομένα, έτσι; Μην πέσεται να με φάτε αν δεν συμφωνέιται!

Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος

αποδοτική...
Αν κι εγώ προτιμώ (θεωρητική) μόλις τελειώνω μια ενότητα αποτελούμενη από τόσο κεφάλαια, να την κάνω επανάληψη και μαζί και τις προηγούμενες ενότητες. Κι έτσι κάνω κάθε φορά, οπότε ακόμα κι όταν τελειώσω την ύλη να μου είναι φρέσκα όλα τα πίσω.
Αυτό είναι καλή ιδέα για το αν πηγαίνεις παράλληλα με το σχολείο που σου δίνουν χρόνο
Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα βιβλίο για την αρχαία ελληνική θεματογραφία για πρόσθετη εξάσκηση. Το έχει κάνει κάποιος;
Σκέφτομαι κάποιο από αυτά:
https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1212&LANG=GR
https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=873&LANG=GR
ένα του Σαββάλα έχω, Σακελλαριάδης με 50 και πλήρη συντακτική ανάλυση. Είναι αρκετά καλό.
Αυτό δεν το ξέρω, φαίνεται όμως να έχει πολλές πληροφορίες και σαφώς περισσότερα θέματα, μήπως όμως σε αγχώσουν όλα αυτά τα κείμενα, γιατί δεν έχει μόνο σημασία να κάνεις πολλά, αλλά να τα κάνεις και καλά... Δεν ξέρω :/
cha0s
Περιβόητο μέλος

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα βιβλίο για την αρχαία ελληνική θεματογραφία για πρόσθετη εξάσκηση. Το έχει κάνει κάποιος;
Σκέφτομαι κάποιο από αυτά:
https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1212&LANG=GR
https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=873&LANG=GR
εγω αυτό έχω
Γενικά όποιο και να πάρεις θα σε βοηθήσει.Αφιέρωνε 1 ώρα (μπορεί και λιγότερο) σε ενα άγνωστο κάθε βράδυ, και θα σε βοηθήσει αρκετά.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι μονο για βιολογια. ακομα και βασικες ασκησεις σε μιγαδικους και ταλαντωσεις.Προφανώς θα μιλάς για βιολογία.Θα ήταν καλό αν το διάβασμά σου ήταν σωστό.Μην διαβάζεις απλά για να διαβάζεις.
ναι εχεις δικιο σε αυτο...μιλωντας για βιολογια ομως, αν τα ξερεις αρκετα καλα, δεν νομιζω να παιρνει και μια εβδομαδα ενα κεφαλαιοΑποδοτική δεν θα την έλεγα. Να σου πω γιατί:
- Βιολογία:
Αν πεις κάθε βδομάδα θα βγάζω και 1 κεφάλαιο θα σου πάρει 2 μήνες για να την κάνεις επανάληψη όλη εάν είχες βγάλει την ύλη. Εδώ θα θεωρούσα αποδοτικό το να βγάζεις κάθε βδομάδα 2 κεφάλαια.
Όλα τα λέω υποθετοντας ότι με το "λιγο καθε βραδυ" εννοείς 1-1,5 ώρα.
Disclaimer: Όλα αυτά τα έιπα με βάση τα δικά μου δεδομένα, έτσι; Μην πέσεται να με φάτε αν δεν συμφωνέιται!![]()

απο τα 6 μαθηματα μονο στα 3 ας πουμε οτι παμε παραλληλα....εκτος αν η επαναληψη συμβαδιζει με το σχολειοαποδοτική...
Αν κι εγώ προτιμώ (θεωρητική) μόλις τελειώνω μια ενότητα αποτελούμενη από τόσο κεφάλαια, να την κάνω επανάληψη και μαζί και τις προηγούμενες ενότητες. Κι έτσι κάνω κάθε φορά, οπότε ακόμα κι όταν τελειώσω την ύλη να μου είναι φρέσκα όλα τα πίσω.
Αυτό είναι καλή ιδέα για το αν πηγαίνεις παράλληλα με το σχολείο που σου δίνουν χρόνο

Vicky13
Δραστήριο μέλος

Κάνεις λάθος.
Δεν ξέρω σε τι κατεύθυνση είσαι, αλλά πολλοί νομίζετε ότι το ΑΟΔΕ είναι μόνο παπαγαλία.
Ναι, το αοδέ είναι παπαγαλία, αλλά θέλει να έχεις και ένα επιπλέον προτέρημα.Να μην αμφισβητείς και να δέχεσαι στο πιάτο ό,τι σου λένε (γι'αυτό το έχουν ακόμα στα σχολεία).Αν το έχεις αυτό, τότε μπορείς άνετα να γράψεις ένα 100.
Δεν έχω βγάλει ούτε την μισή ύλη και έχω βρει αμέτρητες αντιφάσεις, τις οποίες προσωπικά ντρέπομαι να τις γράψω σε χαρτί.![]()
Μην λέμε βλακείες..Τεχνολογική είμαι...Παπαγαλία καθαρή ούτε κρίση ούτε τίποτα..Αν ήταν να αμφισβητείς θα το έγραφες με τα δικά σου λόγια και όχι όπως ακριβώς το λέει το βιβλίο...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατα την ταπεινή μου γνώμη. Φαντάζομαι επαναληπτικά διαγωνίσματα για τα κεφάλαια που έχετε διδαχθεί στο φροντιστήριο έχεις γράψει. Επι παραδείγματι θα μπορούσες να πείς πως π.χ. αυτή την εβδομάδα θα διαβάσεις τόσα κεφάλαια απο το τάδε μάθημα και το Σ/Κ ή όποια άλλη μέρα βρείς κενό . θα βρείς κάποιο διαγώνισμα απο το διαδίκτυο ή απο βοήθημα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.η ιδεα να διαλεγω ενα κεφαλαιο απο ενα μαθημα και να το κανω μια εβδομαδα(λιγο καθε βραδυ) επαναληψη σας φαινεται αποδοτικη ή εξουθενωτικη?

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

ένα του Σαββάλα έχω, Σακελλαριάδης με 50 και πλήρη συντακτική ανάλυση. Είναι αρκετά καλό.
Αυτό δεν το ξέρω, φαίνεται όμως να έχει πολλές πληροφορίες και σαφώς περισσότερα θέματα, μήπως όμως σε αγχώσουν όλα αυτά τα κείμενα, γιατί δεν έχει μόνο σημασία να κάνεις πολλά, αλλά να τα κάνεις και καλά... Δεν ξέρω :/
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το ψάξω

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι κατι τετοιο σκεφτομουνΔεν το θεωρώ ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατα την ταπεινή μου γνώμη. Φαντάζομαι επαναληπτικά διαγωνίσματα για τα κεφάλαια που έχετε διδαχθεί στο φροντιστήριο έχεις γράψει. Επι παραδείγματι θα μπορούσες να πείς πως π.χ. αυτή την εβδομάδα θα διαβάσεις τόσα κεφάλαια απο το τάδε μάθημα και το Σ/Κ ή όποια άλλη μέρα βρείς κενό . θα βρείς κάποιο διαγώνισμα απο το διαδίκτυο ή απο βοήθημα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.![]()

GaryBerushi
Νεοφερμένο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Στην ευκολία των θεμάτων αναφέρεσαι ή στην ευκολία κατανόησης του περιεχομένου τους;Παιδια στα κειμενα Ν.Λ ειναι οντως ευκολα στο τελος οπως λενε ; (κατευθυνσης) :/

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

magician2000
Νεοφερμένο μέλος

εχει το παρακατω εξωφυλλο και δεν το βρισκω πουθενα.Οποιος το εχει και μπορει να μου το πουλησει σε τιμη εως 25 ευρω η μπορει να το βρει ας με ενημερωσει!!
View attachment 50373
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.