isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

στη βιολογια μας το εχουν επισημανει και εμας , κανενα προβλημα δεν υφίσταται στο να γραψεις παραπανω αρκει να ειναι σωστα βεβαια ειδαλλως ισχυει η αρνητικη βαθμολογηση!δε νομίζω οτι βαθμολογούν στη βιολογία έτσι. Ετσι μας είχαν πει σχολείο τουλάχιστον. Αν γραψεις κάτι παραπάνω και είναι σωστό (και πιο πριν έχεις γράψει αυτά που ήθελε η ερώτηση), τότε δε σου κόβουν τίποτα.
Σε άλλα μαθήματα (ιστορία) ισχύει αυτό, αλλά στη βιολογία νομίζω όχι![]()
και σε ιστορια ισχυει αυτο που λεει ο φιλος σταυρος , οπως και σε λογοτεχνια βεβαια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Bιολογία κατεύθυνσης σήμερα στο 5o κεφάλαιο. Τέλεια έγραψα (15 σελίδες απαντήσεις).
Α, όσες είναι και το ίδιο το κεφάλαιο 5 δηλαδή.

Άμα έλεγα τίποτα για quality & quantity θα ήμουν μάλλον εκτός τόπου και χρόνου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all

ρε παιδια μη λετε βλακειες αν γινεται.διαβαζουν και αλλα παιδια τα οποια στο τελος θα αρχιζουν να γραφουν ο,τι ξερουν.η απαντηση που δινετε (guess what?) θα πρεπει να απανταει ΜΟΝΟ στην ερωτηση.αν γραψετε οτι αλλο σας κατεβει επειδη προφανως δε ξερετε τι πρεπει να απαντησετε οι βαθμολογητες θα βαθμολογησουν αρνητικα επειδη καταλαβαινουν οτι δε μπορειτε να κατανοησετε αυτα που διαβαζετε.
Ενα παραδειγμα που μπορω να σας δωσω(το οποιο μου ειπε η βιολογος που διορθωνε πιο παλια) ειναι το εξης: μια ερωτηση ζητουσε ποια rna παραγονται σε ολους του οργανισμους(κατι τετοιο) και ενα παιδι στην απαντηση εκτος απο το σωστο ειπε οτι υπαρχει και το snRNA το οποιο ειναι μονο στους ευκαρυωτικους οργανισμους.ε λοιπον οι οδηγιες που ελαβαν οι βαθμολογητες ειναι το βαθμολογησουν αρνητικα.that is all
Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος!
Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα?
Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ...
gregory nub
Διάσημο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Οι απόψεις διίστανται λοιπόν...Δεν ξέρω, για να μην παραπληροφορούμε, θα ξαναρωτήσω αύριο και θα σας πω![]()
δε χρειαζεται να μπεις στο κοπο.αυτο που ειπα ισχυει.ο,τι και να σου πει ο καθηγητης σου δε θα αλλαξει τιποτα.ειναι και το λογικο άλλωστε
τα χριστουγεννα πολυ ωραια θα ειναι.θα γινουν πολλες επαναληψεις και σε συνδυασμο με την ατμόσφαιρα που θα επικρατει θα ειναι απολαυση

Gate4
Επιφανές μέλος

Και εγώ μια από τα ίδια..Δεν συζηταμε κατι αλλο ?
Αυτη η συζητηση καταντα ενας γραφικος φαυλος κυκλος!
Ποσοι απο εμας περιμενουν τα Χριστουγενα?
Εγω απο την μια τα περιμενω για το ολο πνευμα αλλα απ την αλλη δεν τα θελω γιατι θα σημαινει οτι εχει περασει ο μισος χρονος ...

xristos_mpor
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Ούτε κανβασικα καλο δεν ειναι που θα εχει περασει ο μισος χρονος?![]()

Το μόνο καλό με τα χριστούγεννα είναι ότι θα κάνω μελομακάρονα

gregory nub
Διάσημο μέλος

xristos_mpor
Νεοφερμένο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω παιδια φοβαμαι να την πλησιασω την ζυγαρια..

Δεν πρεπει να εχω παχυνει ετσι οπως με βλεπω αλλα... η σοκολατα κατεβαινει αμασιτη..
Ενα μπισκοτακι απο εδω,ενα σοκολατακι απο εκει,ενα κεικ της μαμας,μια σοκολατοπιτα αναμεσα στο μαθημα,ενα μπισκοτο της γιαγιας...
Ζω ενα δραμα

Και εχω τους δικους μου να μου λενε..
Τρως?Δεν τρως! Φαε!
Gate4
Επιφανές μέλος

Έτσι και καταλάβω ότι έχω πάρει έστω και ένα κιλό κόβω το φαί

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ θυμάμαι τη μάνα μου να μαγειρεύει και να μην προλαβαίνει, 2 κατσαρόλες φαϊ κάθε μέρα!!!... έξαλλη η κατάστασή της. Ευτυχώς για μένα δεν έτρωγα (και ούτε τρώω) γλυκά και διάφορα σνακς.
xristos_mpor
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

πωω ουτε καν θελω να σκεφτομαι το πασχα φετος!!![]()
Η αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»...

πλάκα κάνω, μη μασάς

Διακοπές σε λένε μετά![]()
Η αλήθεια είναι ότι τις διακοπές με την έννοια που τις ξέρατε μέχρι τώρα, να τις ξεχάσετε.
Και δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα αλλά και μετά... όλο το καλοκαίρι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Gate4
Επιφανές μέλος

άστα αυτάΗ αλήθεια είναι πως φέτος το Πάσχα θα καταλάβετε τι σημαίνει «πάθη του Ιησού»...
πλάκα κάνω, μη μασάς![]()

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

άστα αυτάΧάλια θα περάσουμε είναι σίγουρο αυτό.. Αλλά αν περάσουμε στη σχολή που θέλουμε το καλοκαίρι θα είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!
![]()
Όντως θα είναι υπέροχο το καλοκαίρι, αν είστε σίγουροι ότι έχετε πιάσει πολύ πιο πάνω από τα μόρια της περσινής βάσης.
Γιαυτό στοχεύετε ψηλά...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.