Itach1
Διάσημο μέλος
Ναι σίγουρα, θυμάμαι μια γνωστή μου είχε σαν όνειρο την αρχιτεκτονική τελικά δεν έπιασε τα μόρια και η δεύτερη επιλογή της ήταν μαθηματικό.Για να ανήκεις στους 3 (από τους 10) για να πάρεις πτυχίο, θα πρέπει στο μηχανογραφικό να κάνεις επιλογή με βάση τις πληροφορίες από μη ειδικούς.
Τελικά κάποιοι την έπεισαν να δηλώσει σέμφε.
Αποτέλεσμα; Μετά τα Χριστουγεννα ξανάπιασε το ΑΟΔΕ στα χέρια της.
Και φαντάσου το κορίτσι ήταν από Θεσ/νικη.
Αλλά τι να λέμε το ΕΜΠ μετράει παντού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατι ομως ακουσα οτι θα ανεβουν οι βασεις οποτε.......
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ
με την καμια δεν περναω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
νηπιαγωγων ή βρεφονηπιοκομιας!!
κατι ομως ακουσα οτι θα ανεβουν οι βασεις οποτε.......
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ
με την καμια δεν περναω!!
από πού το άκουσες; πήγες σε μέντιουμ; σε χαρτορίχτρες;
Υ.Γ. Ρε zougraf και όλως τυχαίως, μαθηματικό ε; χαχα Α ρε μπαγασάκο, τι παραδείγματα μας φέρνεις..
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
θυμισε μου τι ειναι το σεμφε?Όχι, ιατρική αλλά μόνο στην Αθήνα (δεν έχουμε και ιδιαίτερα μεγάλη οικονομική δυνατότητα για άλλη πόλη, αλλά έτσι κι αλλώς, κι εγώ θέλω να μείνω στην Αθήνα γιατί μ'αρέσει πολύ ). Ε και επειδή στην φυσική έκανα μια τεράστια βλακεία, τώρα ότι και να γράψω στα υπόλοιπα δεν περνάω, οπότε ίσως δηλώσω το βιολογικό γιατί μ'αρέσει πολύ η Βιολογία (αν και την ιατρική την προτιμώ πολύ περισσότερο ) ή σεμφε, γιατί μ'αρέσουν και η Φυσική και τα Μαθηματικά (άλλο που δεν τα διάβαζα φέτος). Θα δείξει κιόλας για το αν θα ξαναδώσω όμως, γιατί μπορεί τελικά εκεί που θα πάω να μου αρέσει καλύτερα από Ιατρική
καλη επιτυχια οτι και να γινει και οτι κι αν επιλεξεις
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
αα ναι! και παλι καθηγητης βγαινεις?ΣΕΜΦΕ= Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών.
από πού το άκουσες; πήγες σε μέντιουμ; σε χαρτορίχτρες;
Υ.Γ. Ρε zougraf και όλως τυχαίως, μαθηματικό ε; χαχα Α ρε μπαγασάκο, τι παραδείγματα μας φέρνεις..
μια συμμαθητρια μου ειπε οτι το διαβασε καπου στο ιντερνετ. τωρα αν ισχυει ή οχι δεν ξερω....
ας ελπισουμε πως δεν ισχυει
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
πειτε τπτ καλο για να ξερω
επειδη ειμαι πολυτεκνος λετε να εχω ελπιδες για μαθηματικο??
artemaki
Διάσημο μέλος
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι να μην πας Μαθηματικο δεν κανει.
γιατι?
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
αα ναι! και παλι καθηγητης βγαινεις?
όχι μόνο, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις μετά, ανάλογα με το μεταπτυχιακό σου θα δείξει
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
όχι μόνο, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις μετά, ανάλογα με το μεταπτυχιακό σου θα δείξει
δεν ειναι ομως τοσο απλο το μεταπτυχιακο
χρονια θελει
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
δεν ειναι ομως τοσο απλο το μεταπτυχιακο
χρονια θελει
σίγουρα
aceBill
Νεοφερμένος
Παιδια αν γνωριζεται μπορειτε να μου πειτε ποσα ατομα περιπου δηλωσαν αστυνομια απο το σχολιο σας γιατι εμεις δηλωσαμε μονο 2 ατομα απο το δικο μας και ειμαστε 150 ατομα(περσυ για παραδειγμα ειχαν δηλωσει τουλαχιστον 15 ατομα).
Φίλε μου, εμείς είμαστε γύρω στα 70 παιδιά εκ των οποίων 2-3 δήλωσαν αστυνομία...
Guest 125423
Επισκέπτης
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
ImEirini! Φυσική και Μαθηματικά δεν διδάσκονται μόνο στην ΣΕΜΦΕ. Δες σε σχετικά θέματα στο Φόρουμ. Υπάρχει μια λανθασμένη άποψη επ' αυτού.
Ναι το γνωρίζω, απλά έχω ακούσει πολλά καλά λόγια γι'αυτή την σχολή. Θα το ψάξω περισσότερο πάντως. Ευχαριστώ
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατσε να δουμε τι θα βαλουν αυριο και μαθηματικα....Πολυτεχνεια παντως δεν τα κοβω να πεφτουν ρε γαμωτο...
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Τι σου κάνει ένα ΕΜΠ έέέέ;
Oύτε καν ρε, δεν έχω τέτοιο κόλλημα, απλά μάλλον δεν το έχω ψάξει αρκετά
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.