SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Καλούληδες. Σε σύγκριση με τους καθηγητές της Νομικής, αυτό λέγεται.Τι εννοείς λέγοντας ότι είναι "ανθρωπάκοι" ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Πρώτος στόχος είναι ΑΣΟΕΕ.
1.Οικονομικής Επιστήμης ή Δ.Ε.Ο.Σ.
2.Πληροφορική ΑΣΟΕΕ
3.Μαθηματικό
Αυτές τις σχολές θέλω :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ύστερα οι άλλες δύο νομικές και μετά αγγλική φιλολογία όπως το βλέπω.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
μια απο τα ιδια εκτος τν νομικη αθηνα και τις φιλολογιες προτιμω ιστορικοMε τα τωρινά μυαλά :
Nομική Αθήνας
Νομική ΑΠΘ
Νομική Κομοτηνής
Ψυχολογίες
Φιλολογίες (Ελληνικές και Αγγλικές-ΦΠΨ και Ιστορικό ΔΕ ΘΕΛΩΩΩ)
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Kαι γαμώ τις σχολές. Εάν δεν είχα πρόβλημα με τα μάτια θα δήλωνα πρώτα Ικάρων Μηχανικοί (ΣΜΑ) και μετά τους ιπτάμενους.ΙΚΑΡΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ
Nicolettasp
Νεοφερμένος
μια απο τα ιδια εκτος τν νομικη αθηνα και τις φιλολογιες προτιμω ιστορικο
Για να δουμε τι σκατα θα γραψουμε παιδιααααα! ! !
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Όπως το λες σκατάαα...Του χρόνου το βλέπω να μας γονατίζουν..Για να δουμε τι σκατα θα γραψουμε παιδιααααα! ! !
Nicolettasp
Νεοφερμένος
Όπως το λες σκατάαα...Του χρόνου το βλέπω να μας γονατίζουν..
Ποιο λογο εχουν να το κανουν; Ουτως η αλλως,δυσκολα θεματα->χαμηλες βασεις.Οσοι ειναι να περασουν περνανε.Το θεμα ενα ειναι:θα ανταπεξελθουμε εμεις στις δυσκολες συνθηκες αυτης της χρονιας;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μέχρι του χρόνου μπορεί να μην υπάρχει ο κόσμος.Ποιο λογο εχουν να το κανουν; Ουτως η αλλως,δυσκολα θεματα->χαμηλες βασεις.Οσοι ειναι να περασουν περνανε.Το θεμα ενα ειναι:θα ανταπεξελθουμε εμεις στις δυσκολες συνθηκες αυτης της χρονιας;
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Η δεύτερη επιλογή με προβληματίζει, καθώς η νομική είναι δύσκολος στόχος, κι αν τη χάσω, η επόμενη επιλογή θέλω να μου αρέσει εξίσου. Το θέμα είναι ότι αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο Πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοίκησης του ΕΚΠΑ και του Επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης του ιδίου ιδρύματος.
Στο πρώτο με προβληματίζουν τα μειωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, στο δεύτερο, το ενδεχόμενο μη εξελιξιμότητας των σπουδών μου σε περίπτωση μακράς ανεργίας. Επίσης, δεν ξέρω πώς υπολογίζεται το ειδικό μάθημα που απαιτείται.
Μιλάω με προγράμματα σπουδών, δεν ξέρω, ούτε και έχω ακούσει τί συμβαίνει ποιοτικά στα τμήματα καθ' εαυτά.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σημαντικο ρολο παιζει η ψυχολογια! Ξερεις ποσα παιδια μετα την φετινη φυσικη δεν ηθελαν να δωσουν μαθηματικα γιατι πιστευαν πως ηταν ηδη εκτος σχολης?Ποιο λογο εχουν να το κανουν; Ουτως η αλλως,δυσκολα θεματα->χαμηλες βασεις.Οσοι ειναι να περασουν περνανε.Το θεμα ενα ειναι:θα ανταπεξελθουμε εμεις στις δυσκολες συνθηκες αυτης της χρονιας;
Πρεπει να σκεφτεστε πως το ενα μαθημα ειναι ανεξαρτητο απο το αλλο και αν δεν γραψετε καλα στο ενα να τσαντιστειτε και να γραψετε καλα στο επομενο (εγω αυτο εκανα μετα την φυσικη)
christina123
Δραστήριο μέλος
ενας απο αυτους ημουνα και εγωΣημαντικο ρολο παιζει η ψυχολογια! Ξερεις ποσα παιδια μετα την φετινη φυσικη δεν ηθελαν να δωσουν μαθηματικα γιατι πιστευαν πως ηταν ηδη εκτος σχολης?
Πρεπει να σκεφτεστε πως το ενα μαθημα ειναι ανεξαρτητο απο το αλλο και αν δεν γραψετε καλα στο ενα να τσαντιστειτε και να γραψετε καλα στο επομενο (εγω αυτο εκανα μετα την φυσικη)
και οχι μονο το πιστευα αλλα τελικα ηταν και αληθεια.
και στα μαθηματικα αν και το 15,6 ειναι καλουτσικος βαθμος θα μπορουσα να γραψω και αλλο...πολυ πιο πανω
γι αυτο ακουστε τη χαρα!η ψυχολογια ειναι σημαντικο πραγμα!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα καλα θα πανε αρκει να μην ζουμε με ψευδαισθησεις και να δωσουμε το καλυτερο μας εαυτο
Muxu Su
Διάσημο μέλος
και αν δεν γιατί shit happens,
Πολιτικών Μηχανικων
Guest 712911
Επισκέπτης
Ένας χρόνος είναι!! Θα τα καταφέρουμε!!! =) Καλή επιτυχία σε όλους!!! ^_^
Nicolettasp
Νεοφερμένος
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014
Χριστινα_95
Νεοφερμένος
Αλλες σχολες ομως δεν εχω σκεφτει ακομα...
Καλη επιτυχια σε ολους μας!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.