γάντι μου ταιριαζει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Πες τα ρε! Που ξέρουμε πως θα είναι η αγορά εργασίας όταν τελειώσουμε τις σπουδές μας;Παίδες μη σκέφτεστε προς το παρόν με τα υπάρχοντα δεδομένα της αγοράς, διότι η χώρα μας βρίσκεται σε διεφθαρμένη ύφεση (ανέκαθεν ήταν απλά τώρα πάγωσαν και οι διορισμοί). Οπότε καλή καρδιά, κανένα παγωμένο μπυρόνι παρηγοριάς και γνωριμίας ..και επιλέγετε αυτό που εσείς θέλετε.
Μπουγατσοκοπτική με λέιζερ, δώσε πόνοζαμπονοκοπτική με λέηζερ οπως με κοβω.
γάντι μου ταιριαζει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
ΤΕΙ κατασκευής σαγιονάρας Παντελίδηάντε και κααμιά ηλιοθεράπεια Μυκόνου
nPb
Επιφανές μέλος
Πες τα ρε! Που ξέρουμε πως θα είναι η αγορά εργασίας όταν τελειώσουμε τις σπουδές μας;
Βασικά είναι λιγάκι αστείο να μιλάει ένας 17χρονος για την αγορά εργασίας όταν δεν έχει ιδέα για το περιεχόμενο της επιστήμης του. Εδώ ο πρωτοετής φοιτητής και δεν έχει ιδέα. Ο Μπιλ Γκέητς είχε πει: «Όταν επιλέξεις για σπουδές εκείνες που έχει ανάγκη η αγορά, η αγορά θα έχει αλλάξει απαιτήσεις». Δηλ., σπουδάζουμε εκείνο που μας αρέσει. Κριτήρια: ερωτικής προτίμησης..
Gate4
Επιφανές μέλος
Θέλω να πω ότι δεν ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα τότεγια αυτό δεν γίνεται να λέμε πριν καν μπούμε σε μία σχολή να πούμε "αν πας σε εκείνο το τμήμα θα βρεις δουλεία ενώ άν πας σε ένα άλλο όχι"Βασικά είναι λιγάκι αστείο να μιλάει ένας 17χρονος για την αγορά εργασίας όταν δεν έχει ιδέα για το περιεχόμενο της επιστήμης του. Εδώ ο πρωτοετής φοιτητής και δεν έχει ιδέα. Ο Μπιλ Γκέητς είχε πει: «Όταν επιλέξεις για σπουδές εκείνες που έχει ανάγκη η αγορά, η αγορά θα έχει αλλάξει απαιτήσεις». Δηλ., σπουδάζουμε εκείνο που μας αρέσει. Κριτήρια: ερωτικής προτίμησης..
Ανωτέρα σχολή επιστημών Pro Evolution Soccer (νταξ το κάψαμε)TEI τυλιχτης πιτογύρου ή αλλιως construction manager of souvlaki
Βασικά είναι λιγάκι αστείο να μιλάει ένας 17χρονος για την αγορά εργασίας όταν δεν έχει ιδέα για το περιεχόμενο της επιστήμης του. Εδώ ο πρωτοετής φοιτητής και δεν έχει ιδέα. Ο Μπιλ Γκέητς είχε πει: «Όταν επιλέξεις για σπουδές εκείνες που έχει ανάγκη η αγορά, η αγορά θα έχει αλλάξει απαιτήσεις». Δηλ., σπουδάζουμε εκείνο που μας αρέσει. Κριτήρια: ερωτικής προτίμησης..
εχμ,
δεν ειναι μονο αυτο..
πολλοι πάνε μόνο για μόδα.
π.χ πλέον όποιος είναι η.μ.μ.υ θεωρείται μάγκαζ
nPb
Επιφανές μέλος
(ειδικά κριτήρια εισαγωγής: ξένη γλώσσα, μουσική οικονομόπουλο/παντελίδη/βολάνη, τατουάζ κατά προτίμηση κάτω από τη μέση, σκουλαρίκι στο φρύδι, βερμούδα σαν το σώβρακο του παππού, σώμα σε φέτες)
ΤΕΙ Αποτρίχωσης 1-ετούς φοιτήτριας επαρχιακού Τμήματος
(ειδικά κριτήρια εισαγωγής: ξένη γλώσσα, μουσική οικονομόπουλο/παντελίδη/βολάνη, τατουάζ κατά προτίμηση κάτω από τη μέση, σκουλαρίκι στο φρύδι, βερμούδα σαν το σώβρακο του παππού, σώμα σε φέτες)
νταξ,θα με δεχθουν άνετα
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι σχολια γραφετε ρε????
ορθα επιχείρηματα
katerinoooz
Νεοφερμένος
Με όλο το συμπάθειο....από το φετινό έκτρωμα των πανελληνίων το αοδέ ξηγήθηκε πιο καλά απ όλα τα μαθήματα....(και η βιολογία για όσους την επέλεξαν)
Απλά δεν το διάβαζα και ξέρω ότι έπρεπε!
Maria Bluemind
Νεοφερμένος
Ευτυχως εχω ακομα 2 χρονακια να το σκεφτω..
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αν και έγραψες σε λάθος θέμα δεν πειράζειΛογοθεραπεια! αλλα οπως και σε ολες τις υπολοιπες προτιμησεις μου, ετσι και για την λογοθεραπεια μου λενε οτι δεν θα εχω δουλεια...
Ευτυχως εχω ακομα 2 χρονακια να το σκεφτω..
JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
ΤΕΙ Αποτρίχωσης 1-ετούς φοιτήτριας επαρχιακού Τμήματος
Πας ιατρικη μετα ειδικότητα στην δερματολογια μετα κάνει εξειδίκευση στην κοσμετολογια κ κανείς αποτριχωσεις. Δεν υπάρχει τέτοιο ΤΕΙ ίσως αισθητικής εννοείς
Maria Bluemind
Νεοφερμένος
αν και έγραψες σε λάθος θέμα δεν πειράζει
Oops.. δεν ειδα καθολου για τις Πανελληνιες.. αφηρημενη οπως παντα..
MixLazarKal
Νεοφερμένος
Ελάτε Κρήτη για Βιολογία!
Ενδιαφέρομαι πολύ για βιολογικό. Βασικά ήθελα Ιατρική αλλά όπως τα έχω υπολογίσει ειμαι γυρω στο 17800-18060 που δεν πιανω ιατρικη .. σκεφτομαι για βιολογικο .. με τα μεχρι σημερα δεδομενα στισ βασεις και δεδομενου οτι θα πεσουν πιανω ολα τα βιολογικα και δε ξερω σε ποιο να παω.. σκεφτομαι περισσοτερο την ποιοτητα της παιδιας που προσφερουν κ οχι την πολη (περισσοτερο προς μοριακη βιολογια προτιμω)
Σκοπευει κανεις για Ιατρικη Ηρακλειου?
εγω αλλα δε νομιζω να την πιανω ειμαι γυρω στο 17800-18060 (με προχειρους υπολογισμους παντα)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.