αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Δίνου φωτοτυπίες-φυλλάδια με σημειώσεις δικές τους ή άλλων και φωτοτυπίες ασκήσεις από διάφορα βοηθήματα όμως έχουμε πάρει και βοηθήματα σε όλα.να σας ρωτησω εσας που κανετε φροντιστηρια/ιδιαιτερα...οι φρονιστες σας δεν σας δινουν δικα τους βοηθηματα ?
Οι έξυπνοι έκριναν ότι τόσες ωρες χρειάζεται κάθε μάθημα. Δεν λογαριάζουν όμως πόσο εύκολα χάνονται οι ώρες σε μονόωρα μαθήματα...λιγο περιεργη κατανομη ωρων στα γενικης παιδεια θα ελεγα
για τα μαθηματα που μπορει να δωσεις πανελληνιες το λεω. κοινωνιολογια, αγγλικα και επιλογη 2 ωρες, αλλα φυσικη και βιολογια 1?και επισης, δεν θα επρεπε και τα 4 γενικης παιδειας πανελλαδικως εξεταζομενα μαθηματα να διδασκονται ιδιες ωρες(2)?
Καλό κουράγιο! 1ο κεφάλαιο?Tην Δευτερα γραφω Διαγωνισμα Βιολογιας και με εχει πιασει μια οξεια βαρεμαρααααααααααααααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
εμάς το σχολείο πέρσι είχε 2 μήνες κατάληψη σχεδον κρίμα για τα παιδιά που δεν πήγαιναν φροντιστήριο :/
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
ααααα τοσο καλα.
εμάς το σχολείο πέρσι είχε 2 μήνες κατάληψη σχεδον κρίμα για τα παιδιά που δεν πήγαιναν φροντιστήριο :/
Πράγματι. Στην δική μας κατάληψη(διάρκεια:3 ημέρες) υπέγραψαν και αρκετά παιδιά που δεν έκαναν φροντιστήριο
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα ειναι!Τα υπολοιπα αυριο!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα πιο πολυ ειναι 'αδικο' για αυτους που δεν κανουν φροντ!!ααααα τοσο καλα.
μπραααβο Αδαμαντια!!Ενταξει,εβγαλα το 75%..
Καλα ειναι!Τα υπολοιπα αυριο!
η ωρα που γυρισα σπιτι ειναι απλα...ασχολιαστη!!
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Για βιολογία θέλω μόνο για ασκήσεις για να μπορώ να συνηθίσω στις ασκήσεις και να μην τις αφήσω για το τέλος. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό, δεν θέλω να αφήσω πουθενά κενά. Σχετικά με τη θεωρία ναι, συμφωνώ πως το βιβλίο θα μπορέσει να με καλύψει αλλα για τις ασκήσεις δεν είμαι τόσο σίγουρη Για την ιστορία αυτό το βοήθημα είναι καλό; https://www.booksandthecity.gr/frontend/biblionet_book.php?bookid=129940
καλό είναι το κάνω στο φροντιστήριο
Νίκος 1995
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Την παλευουμε!Παιδια απο θετικη πως σας φαινονται?? που ειστε στην υλη?
μαθηματικα: τελος μιγαδικοι, συναρτησεις μεχρι συνθεση (μπορει και λιγο παρακατω)
φυσικη: τελος ταλαντωσεις
χημεια: τελος 1ο κεφ.
βιολογια: τελος 1ο κεφ., αρχη 2ου
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μια χαρά! Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές μου αρέσουν όλα εκτός τα μαθηματικά κατ στα οποία το μόνο κομμάτι που συμπάθησα ήταν η σύνθεση.Παιδια απο θετικη πως σας φαινονται?? που ειστε στην υλη?
Εκθεση έχω κάνει τρόπους πειθούς-συλλογιστική πορεία απο θεωρία και από θέματα εκπαίδευση, βια-τρομοκρατία και εργασία.
Μαθηματικά γπ είμαι στη διάμεσο από στατιστική και στα όρια από συναρτήσεις (παράλληλα τα κάνω)
Μαθηματικά κατ τελειώνω τους μιγαδικούς και κάνω ασκήσεις στη σύνθεση συναρτήσεων (και αυτα παραλληλα τα κάνω)
Φυσική σε λίγο θα γράψω διαγώνισμα στις ταλαντώσεις μέχρι τισ κρούσεις και στο επόμενο μπαίνω ηλεκτρικές
Χημεία είμαστε στον περιοδικό πίνανα (κεφ 5 από το σαλτερη)
Βιολογία επανάληψη και ασκήσεις στο 1ο κεφάλαιο. Στο επόμενο μπαίνουμε στο 2ο.
Αυτά!
Πριν λίγο σκεφτόμουν τι λέγαμε το χειμώνα για τα καλοκαιρινά. Λέγαμε ότι θα πηγαίνουμε στο μάθημα με μαγιό, μετα εισιτήρια και κατευθείαν θάλασσα. Το βράδυ διάβασμα. Και αυτό λέει θα ήταν το καθημερινό πρόγραμμα... Συμπληρώνονται αισίως 4 εβδομάδες μαθημάτων ( άλλες 2 μείνανε ) και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν λέω, θάλασσα πάω αλλά σπάνια παρεοκατάσταση. Δεν γίνεται να συμπίπτουν οι ώρες πάντα... Φέτος έχω βγει πολύ λιγότερες φορές από τα άλλα καλοκαίρια.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
εμεις εκθεση δεν εχουμε κανει θεμα. εχουμε τελειωσει σχεδον την θεωρια και γραφουμε τεστ την τριτη!Μια χαρά! Μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές μου αρέσουν όλα εκτός τα μαθηματικά κατ στα οποία το μόνο κομμάτι που συμπάθησα ήταν η σύνθεση.
Εκθεση έχω κάνει τρόπους πειθούς-συλλογιστική πορεία απο θεωρία και από θέματα εκπαίδευση, βια-τρομοκρατία και εργασία.
Μαθηματικά γπ είμαι στη διάμεσο από στατιστική και στα όρια από συναρτήσεις (παράλληλα τα κάνω)
Μαθηματικά κατ τελειώνω τους μιγαδικούς και κάνω ασκήσεις στη σύνθεση συναρτήσεων (και αυτα παραλληλα τα κάνω)
Φυσική σε λίγο θα γράψω διαγώνισμα στις ταλαντώσεις μέχρι τισ κρούσεις και στο επόμενο μπαίνω ηλεκτρικές
Χημεία είμαστε στον περιοδικό πίνανα (κεφ 5 από το σαλτερη)
Βιολογία επανάληψη και ασκήσεις στο 1ο κεφάλαιο. Στο επόμενο μπαίνουμε στο 2ο.
Αυτά!
Πριν λίγο σκεφτόμουν τι λέγαμε το χειμώνα για τα καλοκαιρινά. Λέγαμε ότι θα πηγαίνουμε στο μάθημα με μαγιό, μετα εισιτήρια και κατευθείαν θάλασσα. Το βράδυ διάβασμα. Και αυτό λέει θα ήταν το καθημερινό πρόγραμμα... Συμπληρώνονται αισίως 4 εβδομάδες μαθημάτων ( άλλες 2 μείνανε ) και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν λέω, θάλασσα πάω αλλά σπάνια παρεοκατάσταση. Δεν γίνεται να συμπίπτουν οι ώρες πάντα... Φέτος έχω βγει πολύ λιγότερες φορές από τα άλλα καλοκαίρια.
εγω ποτε δεν γουσταρα να καθομαι μες τις ωρες σε μια παραλια ουτε να ειμαι καθε βραδυ βολτα, οποτε δεν εχω ζοριστει ιδιαιτερα σε αυτο το κομματι αλλα 'εννοειται' πως και σπιτι που καθομαι δεν τρελενομαι στο διαβασμα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Α καλό και έτσι! Μετά συνεχόμενα θέματα και πολλές ασκήσεις κάθε είδους! Μια χαρά!εμεις εκθεση δεν εχουμε κανει θεμα. εχουμε τελειωσει σχεδον την θεωρια και γραφουμε τεστ την τριτη!
Καλά ούτε εγώ είμαι τόσο του έξω, απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αλλλα λέγαμε άλλα γίνονται. Συν το ότι υπάρχει μια διάσπαση παρέας χωρίς λόγο και εγώ κλασσικά έχω βρεθεί στη μέση και δεν ξέρω ποιόν να υποστηρίξω.εγω ποτε δεν γουσταρα να καθομαι μες τις ωρες σε μια παραλια ουτε να ειμαι καθε βραδυ βολτα, οποτε δεν εχω ζοριστει ιδιαιτερα σε αυτο το κομματι αλλα 'εννοειται' πως και σπιτι που καθομαι δεν τρελενομαι στο διαβασμα
Τεσπα, ας πάω να γράψω το διαγώνισμα μου τώρα...
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μηπως ξερει καποιος θεωρητικος ποια κειμενα ειναι εκτος υλης (συμφωνα με την περσινη γτ η δικια μας δεν εχει βγει)στα λατινικα ??
Απ'όσο θυμάμαι, εκτός ύλης είναι τα: 21,26,33,35,39,50.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι η λογικη ειναι να εχουμε τελειωσει την θεωρια στα θερινα ωστε ολη την χρονια να γραφουμε διαγωνισματα χωρις να λεμε 'αυτο δεν το εχουμε κανει'. μας το ειχαν προτινει και απο το σχολειοΑ καλό και έτσι! Μετά συνεχόμενα θέματα και πολλές ασκήσεις κάθε είδους! Μια χαρά!
Καλά ούτε εγώ είμαι τόσο του έξω, απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αλλλα λέγαμε άλλα γίνονται. Συν το ότι υπάρχει μια διάσπαση παρέας χωρίς λόγο και εγώ κλασσικά έχω βρεθεί στη μέση και δεν ξέρω ποιόν να υποστηρίξω.
Τεσπα, ας πάω να γράψω το διαγώνισμα μου τώρα...
οι φιλοι πρεπει να καταλαβαινουν. αν οχι, μην ασχολεισαι καλο θα ηταν αυτην την χρονια να εχεις φιλους με κοινους στοχους που να σε καταλαβαινουν
η υλη εχει βγει! https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/ejetastea-ylh-panellhnies.htmlΜηπως ξερει καποιος θεωρητικος ποια κειμενα ειναι εκτος υλης (συμφωνα με την περσινη γτ η δικια μας δεν εχει βγει)στα λατινικα ??
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι η λογικη ειναι να εχουμε τελειωσει την θεωρια στα θερινα ωστε ολη την χρονια να γραφουμε διαγωνισματα χωρις να λεμε 'αυτο δεν το εχουμε κανει'. μας το ειχαν προτινει και απο το σχολειο
οι φιλοι πρεπει να καταλαβαινουν. αν οχι, μην ασχολεισαι καλο θα ηταν αυτην την χρονια να εχεις φιλους με κοινους στοχους που να σε καταλαβαινουν
η υλη εχει βγει! https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/ejetastea-ylh-panellhnies.html
Α ωραια δεν το ξερα ....ευχαριστω πλ !!
οκ ευχαριστω πλΑπ'όσο θυμάμαι, εκτός ύλης είναι τα: 21,26,33,35,39,50.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
τιποτα βαριουνται πολυ για να κατσουν να αλλαξουν και την υλη! (τουλαχιστον στην θετικη.)Α ωραια δεν το ξερα ....ευχαριστω πλ !!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.