*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μια χαρά! Αλλες 5 στα διαγωνίσματα, και κάμποσες στο σχολείο αναλόγα με τη διάθεση του καθηγητή.εμάς μας είπαν στο ότι θα γράψουμε 35 ξεχωριστά από τα διαγωνίσματα, καλά είναι;
Σήμερα είχα για πρώτη φορά χημεία και βιολογία.
Από άποψη θέματος κανένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά μπορώ να πω ότι έπιασα πιο καλά τη βιολογία.
Ο χημικός μου μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ακριβώς όπως θέλω εγώ τον καθηγητή. Αλλά είμαστε 7 άτομα εκεί μέσα... Οπότε ίσως αλλάξω τμήμα.
Η βιολόγος πάλι το αντίθετο. Είναι λίγο ξινή, λίγο παράξενη, λίγο αντιπαθητικότατη. Είμαστε 3 άτομα στη βιολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι για τη βιολογία φτιάξανε 3 τμήματα ενώ για τη χημεία 2...
Τεσπα, θα δείξει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
(εκτός κι αν είδα λάθος, πάει καιρός άλλωστε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοούν αυτά που είναι πίσω στο βιβλίο της λογοτεχνίας.....πέρυσι και φέτος δεν έβαλαν τίποτα απο εκεί....ποτέ μου δεν μπορεσα να τις μάθω παπαγαλία....Ρε παιδιά, αυτές οι δύσκολες εισαγωγές στη λογοτεχνία, που λέτε όλοι ότι πρέπει να τις παπαγαλίσουμε, πού είναι και δεν τις βρίσκω; Τα βιογραφικά στοιχεία / ιστορικό πλαίσιο / μπλαμπλα εννοείτε;
(εκτός κι αν είδα λάθος, πάει καιρός άλλωστε)
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θα σου πω που το γραφω το ιδιωτικο.Θα πω ομως στους μελλοντικους υποψηφιους να μην ακουνε ψωνια σαν και εσενα.Οι πανελληνιες θελουν πολυ διαβασμα.Θελουν κοπο, αυπνιες και αλλα πολλα.Εννοειται οτι δεν θα χαλασουμε την υγεια μας κιολας,αλλα η αληθεια πρεπει να λεγεται.Αν και έβγαλα 19.513 από θεωρητική δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα πολύ. Ίσως επειδή είχα τις βάσεις από νωρίς καθώς ήμουν από τη πρώτη Γυμνασίου σε ιδιωτικό.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
nedi
Νεοφερμένος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Εκεί οι κριτικές δεν είναι;Εννοούν αυτά που είναι πίσω στο βιβλίο της λογοτεχνίας.....πέρυσι και φέτος δεν έβαλαν τίποτα απο εκεί....ποτέ μου δεν μπορεσα να τις μάθω παπαγαλία....
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοείς κριτικές;;Εκεί οι κριτικές δεν είναι;
vasilisL2
Νεοφερμένος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Eγω στην αρχη εγραφα μια ανα 15 μερες και μετα τα Χριστουγεννα καθε βδομαδα (ειδικα αν ειχα χρονο)μιας και βλέπω ότι μαζευτήκατε αρκετοί που έχετε ήδη δώσει, πόσες εκθέσεις περιπου γράφει κάποιος στη προετοιμασία? εννοώ όλο το χρόνο, όχι μονο στα καλοκαιρινά.
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ μόλις μας είπε ότι θα ξεκινήσουμε με στερεό παραξενεύτικα..Λιγο κουλο αλλα ειχα κ εγω ενα συμμαθητη που ξεκινησε με στερεο μετα ταλαντωσεις κ τελευταια κυματα...
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχα το πρώτο.Βρήκα ένα βοήθημα για τη Βιολογία Γ.Π. εκδόσεις Ελληνοεκδοτική..
https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1211&LANG=GR
Κι ένα εκδόσεις Σαββάλα: https://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1690079&prid=944318&deid=0
Ποιο πιστεύετε πως είναι καλύτερο?
Από δομή,είναι χωρισμένο σε μικρές μικρές ενότητες και έχει ερωτήσεις και διαγώνισμα στο τέλος της κάθε. Μ'άρεσε.
Ο Τζαβάρας πάλι αδιάφορος μου πέρασε κατά την αγορά. Το είχα και στην κατεύθυνση,τίποτα το σπουδαίο.
Εννοείται,διαβάζεις θεωρία από Μπάρλα και λες ''μα γιατί μερικοί δεν αρκούνται; τι παραπάνω πιά να θέλουν από 2 σελίδες θεωρία; ''η ελληνοεκδοτικη γενικα εχει πληρεστατα βοηθηματα
Στην Β αρκετές.μιας και βλέπω ότι μαζευτήκατε αρκετοί που έχετε ήδη δώσει, πόσες εκθέσεις περιπου γράφει κάποιος στη προετοιμασία? εννοώ όλο το χρόνο, όχι μονο στα καλοκαιρινά.
Στην Γ βαριόμουν το φροντ,το παράτησα κατά τον οκτώβρη. Πρέπει να ήταν 3 ή 4 μαζί με αυτή των πανελληνίων.
Αποτέλεσμα 15 με 22 μονάδες απόκλιση.
Το φροντ της περιοχής μου πέρυσι έτσι ξεκίνησε. Για φέτος δεν γνωρίζω.Είναι κάνείς που στο φροντηστήριο (Φυσ Κατ) αντί να αρχίσουν με ταλαντώσεις άρχισαν με στερεό ή είμαι ο μόνος;
Απλά,ίσως φοβούνται να μην προλάβουν να βγάλουν την ύλη,οπότε κάνουν τα σημαντικότερα εξ'αρχής και σε βάθος.
Εδώ πχ,τα μηχανικά κύματα τα έβγαλαν σε 2 ώρες,επειδή δεν προλάβαιναν. Γαμώ την κωλοφαρδία τους,που δεν έπεσαν.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστέυω μας ξεκίνησε από στερεό επειδή ειναι το πιο περίπλοκο και δύσκολο στην κατανόηση οπότε μας προετοιμάζει για την συνέχεια..Με ποια λογικη σας ξεκινα απο στερεο;Η γνωμη μου ειναι οτι το στερεο πρεπει να διδασκεται τελευταιο,γιατι ειναι και πιο δυσκολο οποτε θα το εχετε πιο φρεσκο για τις εξετασεις,αλλα μπορει και ευκολα να συνδυαστει με ταλαντωσεις και κρουσεις.Ειναι λιγο ακυρο να σας ξεκινα απο το καλοκαιρι στα βαθια.
Ετσι ακριβώς αυτή την άποψη έχω και εγώ..Οκ ειναι περιεργο αλλα καποιοι καθηγητες επιλεγουν να το κανουν πρωτα επειδη θεωρειται το πιο δυσκολο κεφαλαιο κ ετσι οι μαθητες εχουν περισσοτερο χρονο να το "χωνεψουν"...νοητικα παντα...
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
και εγώ αλλά και όσους γνωρίζω ξεκινούν κανονικά από τις ταλαντώσεις......είναι λίγο-εως και πολύ-αυτό..άσε κιόλας που θεωρώ οτι επειδή οι ταλαντώσεις ειναι εύκολες σε σχέση με τα υπόλοιπα κεφάλαια, το να κανεις αρχικά ταλαντώσεις σε βοηθά να εξοικιωθείς-χωνέψεις την νοοτροπία της φυσικής και σε προετοιμάζουν για τα επόμενα κεφάλαια...Είναι κάνείς που στο φροντηστήριο (Φυσ Κατ) αντί να αρχίσουν με ταλαντώσεις άρχισαν με στερεό ή είμαι ο μόνος;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.