Lefteris1995
Νεοφερμένος
Κάτι άκουσα για Μπάρλα Μαθηματικά
Μαθιουδάκη Φυσική
Σαλτερή στη Χημεία
Πειστικός Λόγος για Έκθεση
...για βιολογίες δεν έχω μάθει τίποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά εσείς που έχετε αρχίσει και προετοιμασία, ποια βοηθήματα να πάρω για φυσική , μαθηματικά και βιολογία κατεύθυνσης και γενικής;
Μαθιουδάκη Φυσική
Σαλτερή στη Χημεία
μαθηματικα φυσικη χημεια ειχα αυτα που λες ,πολυ καλα ολοκληρωμενα εθεση δεν ειχα και βιολογια κατ ειχα εκδοσεις σαβαλλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefteris1995
Νεοφερμένος
ToN
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
βιολογια γενικης δε χρειαζεσαι βοηθημαΠαιδιά εσείς που έχετε αρχίσει και προετοιμασία, ποια βοηθήματα να πάρω για φυσική , μαθηματικά και βιολογία κατεύθυνσης και γενικής;
Μαθιουδάκη Φυσική
Σαλτερή στη Χημεία
artemaki
Διάσημο μέλος
Lefteris1995
Νεοφερμένος
βιολογια γενικης δε χρειαζεσαι βοηθημα
Έχεις ένα δίκαιο!
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Lefteris1995
Νεοφερμένος
Τι υλη βγαινει στα θερινα; Κυριως Μαθηματικα, Φυσικη με ενδιαφερει.
Νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι πολύ σχετικό...
Αναλόγως το επίπεδό σου , το αν έχεις κενά και βεβαίως τη... θέληση!
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην αγχώνεστε ...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Τι υλη βγαινει στα θερινα; Κυριως Μαθηματικα, Φυσικη με ενδιαφερει.
Για Μαθηματικά δεν μπορώ να σε πω ακριβώς αλλά Φυσική αν είσε σε καλό τμήμα μπορεί να προλάβεται το κεφάλαιο των Ταλαντώσεων.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Mονο την απλη αρμονικη ταλαντωση θα προλαβουν,αντε και λιγο ηλεκτρικες.Αποκλειεται να βγει ολο το κεφαλαιο των ταλαντωσεων.Στα μαθηματικα θα βγαλετε σχεδον ολους τους μιγαδες,και μπορει να φτασετε αν κανετε ταυτοχρονα και συναρτησεις μεχρι την 1-1Για Μαθηματικά δεν μπορώ να σε πω ακριβώς αλλά Φυσική αν είσε σε καλό τμήμα μπορεί να προλάβεται το κεφάλαιο των Ταλαντώσεων.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
και το και φαντασου οτι το πρωτο συγκριτικα με τα αλλα θεωρειται λιγο πιο δυσκολο! προσεξε βασικα απο το 2ο κεφαλαιο τους βιογεωχημικους κυκλους και τη ρυπανση, ειναι τα μονα δυσκολα σε ολη την υλη! αντε και την ποικιλοτητα, αλλα επεσε σ εμας δε νομιζω να σας τη βαλουνΠαιδιά βιολογία γενικής έχω αρχίζει ήδη μόνη μου και έχω φτάσει στα μισά του 1ου κεφαλαίου! Είναι πανεύκολη..!
Μην αγχώνεστε ...
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Παιδιά βιολογία γενικής έχω αρχίζει ήδη μόνη μου και έχω φτάσει στα μισά του 1ου κεφαλαίου! Είναι πανεύκολη..!
Μην αγχώνεστε ...
το 1 κεφαλαιο ειναι καπως φυσιολογικο!!! το 2 απο τους βιογεωχημικους κυκλους και μετα ειναι αστα να πανε
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
χαχαχαχα χαιρομαι που εχουμε ιδιες εκτιμησεις! πραγματικα ενιωθα πολυ ηλιθιος οταν διαβαζα τους κυκλουςτο 1 κεφαλαιο ειναι καπως φυσιολογικο!!! το 2 απο τους βιογεωχημικους κυκλους και μετα ειναι αστα να πανε
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
και το και φαντασου οτι το πρωτο συγκριτικα με τα αλλα θεωρειται λιγο πιο δυσκολο! προσεξε βασικα απο το 2ο κεφαλαιο τους βιογεωχημικους κυκλους και τη ρυπανση, ειναι τα μονα δυσκολα σε ολη την υλη! αντε και την ποικιλοτητα, αλλα επεσε σ εμας δε νομιζω να σας τη βαλουν
Εντάξει παιδιά ... ..ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις ...το 1 κεφαλαιο ειναι καπως φυσιολογικο!!! το 2 απο τους βιογεωχημικους κυκλους και μετα ειναι αστα να πανε
Εγώ ..θα διαβάσω μόνη και ότι προλάβω ..Κι εγώ μάλλον βιολογία θα επιλέξω. Ιστορία κατεύθυνσης θα αρχίσει κανείς να διαβάζει μόνος του από το καλοκαίρι?
Libertus
Συντονιστής
Καλό είναι να βγει αρκετή ύλη στην ιστορία τώρα το καλοκαίρι, επειδή θέλει διάβασμα και από Σεπτέμβρη θα είσαι πιο πιεσμένη.Πιστεύω ότι είναι και μάθημα που πρέπει να επαναλάβεις την ύλη πολλές φορές.Κι εγώ μάλλον βιολογία θα επιλέξω. Ιστορία κατεύθυνσης θα αρχίσει κανείς να διαβάζει μόνος του από το καλοκαίρι?
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθ Κατ:4 ώρες +2,5 ώρες ιδιαίτερο(Περιστασιακά)
Φυσ Κατ:5 ώρες
ΑΕΣΠΠ:2 ώρες +1,5 ώρα ιδιαίτερο(Περιστασιακά)
Φυσ Γεν:Σεπτέμβρη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.