katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέτοια λέγε μου να μου ανεβαίνει το ηθικό!Είναι δύσκολο μάθημα η λογοτεχνία απρόβλεπτο....!!! Αλλά αν έχεις καλή έκφραση και λεξιλογίο έχεις και μεγαλύτερες πιθανότητες να γράψεις καλά..!!νομίζω ότι είστε η χρονιά του παπαδιαμάντη...
Και πραγματικά και εγώ τη λογοτεχνία τη φοβάμαι περισσότερο απ'όλα τα μαθήματα ..! Έχει καταστρέψει κόσμοοο..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ειναι νωρις ακομα για να τους λεμε για τον Φεβρουαριο...παιδια εξοδους σε καποια φαση το φεβρουαρη σταματατε να κανετε, γιατι απλα δεν προλαβενετε! και σας το λες εγω που εκανα ιδιαιτερα σε ολα, δηλαδη 3 φορες λιγοτερες ωρες απο αυτους που εκαναν φροντηστηριο...και ακομη και αν δειτε οτι εχετε τελειωσει, μην βγειτε, ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Τέτοια λέγε μου να μου ανεβαίνει το ηθικό!
Μη νομιζεις τα πεζα ειναι πιο πολυπλοκα απο τα ποιηματα οσον αφορα το σχολιασμο...δηλαδη μπορεις πιο ευκολα να πεσεις σε παγιδες...και ο Παπαδιαμαντης δεν ειναι και κανενα ευκολο
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
θα συμφωνησω οτι ο παπαδιαμαντης ειναι δυσκολος! αλλα δε θα συμφωνησω στο οτι θα πεσει... φετος ακουγοτανε παρα πολυ αναγνωστακης θεωρω πως μπορει να πεσει του χρονουΜη νομιζεις τα πεζα ειναι πιο πολυπλοκα απο τα ποιηματα οσον αφορα το σχολιασμο...δηλαδη μπορεις πιο ευκολα να πεσεις σε παγιδες...και ο Παπαδιαμαντης δεν ειναι και κανενα ευκολο
chrisxant
Νεοφερμένος
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος
Xαχαχα...μπορεί! Πάντως εγώ που διάβασα το κείμενο μου άρεσε πολύ ..Μη νομιζεις τα πεζα ειναι πιο πολυπλοκα απο τα ποιηματα οσον αφορα το σχολιασμο...δηλαδη μπορεις πιο ευκολα να πεσεις σε παγιδες...και ο Παπαδιαμαντης δεν ειναι και κανενα ευκολο
θα συμφωνησω οτι ο παπαδιαμαντης ειναι δυσκολος! αλλα δε θα συμφωνησω στο οτι θα πεσει... φετος ακουγοτανε παρα πολυ αναγνωστακης θεωρω πως μπορει να πεσει του χρονου
Αναγνωστάκης ε ;;
Gate4
Επιφανές μέλος
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
καλε ουτε 9 μηνες ειναι...και θα περασει τοσο γρηγορα που ουτε θα το καταλαβετε!Εμεις απο δευτερα με ιστορια κατ. 1 ωριτσα και λατινικα κατ. και 2...Καλη δυναμη σε ολους ενας χρονος ειναι θα περασει δεν θα πεθανουμε κιολας αλλα να προσπαθησουμε για το καλυτερο
Natassa.SP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως βάλτε τα δυνατά σας, θα το χαρείτε τόσο πολύ στο τέλος, μην αφήνετε κενά. Είναι εύκολα όταν ξεκίνησα έλεγα οκ από 1 επανάληψη θα κάνω και τελικά έφτασα να κάνω 5 επαναλήψεις για κάθε μάθημα. Άντε ξεκινάτε!!!!
Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκινάμε τη Δευτέρα με 3 ώρες μαθηματικά. Άντε και καλό μας κουράγιο
Εμείς Δευτέρα με 2 ώρες φυσική. Επισης καλό κουράγιο και καλό κουράγιο σε όλους μας!!!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
καλημέρα παιδιά! θα ήθελα να σας ρωτησω , επειδη δεν σκοπευω να παω φροντηστηριο και επειδη θελω να αρχισω διαβασμα σε λιγες ημέρες, ποια ειναι η διδακτέα ύλη στα μαθηματα θεωρητικης κατευθυνσης! σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατι δεν εχω απο πουθενα αλλου καθοδηγηση!!! καλη σας ημερα!
μπορεις να τη βρεις εδω : https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/ejetastea-ylh-panellhnies.html
Ελισσάβετ21
Νεοφερμένος
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα!!! Από το Σεπτέμβριο θα ακολουθήσω τη θετική, ενώ δεν σκοπεύω να κάνω θερινά μαθήματα...Πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκινήσω την αποστήθιση στις βιολογίες από τώρα, και αν ναι, να στηριχτώ μόνο στο σχολικό ή και σε κάποια βοηθήματα; Ευχαριστώ!!
Τη βιολογία θα τη διαβάζεις μόνο από το σχολικό και δε θα μένεις στην παπαγαλία...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Θεωρια διαβαζεις μονο απο το σχολικο βιβλιο! Ασκησεις απο κανενα βοηθημα...
Αληθεια που στοχευεις?
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Εφοσον μαθετε τη θεωρεια τοτε παρτε καποιο βοηθημα,για να εξασκηθειτε στις συνδυαστικες ερωτησεις,και σε ασκησεις.
Το καλοκαιρι να μαθετε νερο το 1ο κεφαλαιο της βιολογιας κατ.,και αν εχετε ορεξη προσπαθηστε να κατανοησετε κυριως και οχι να παπαγαλισετε 2ο ,που ειναι απο τα πιο δυσκολα στην υλη.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
skleanthi
Νεοφερμένος
christina123
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.