Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
355 εννοεις?? ή 3550 τον χρονο? μπερδευτηκα:$Καλά μωρε πας καλά. Κάνεις ένα δροσερό ντους μη σου πω και κρύο και πας ξανα για ύπνο τι μου έπιασες το διάβασμα απο τις 7:30 ώρα.
Σήμερα τελευταίο μάθημα στα Θερινά τώρα απο τις 20 Αυγούστου ξανά. Έκανα και την εγγραφή. Θα μας βγεί 3550 για 16 ώρες την εβδομάδα, που πιστεύω είναι μια πολύ καλή τιμή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
355 εννοεις?? ή 3550 τον χρονο? μπερδευτηκα:$
Για όλο τον χρόνο ρε σύ. Είπαμε δεν είμαστε Ονάσιδες. Τις δόσεις δεν τις κανονίσαμε ακόμη αλλά είτε 9 είτε 10 θα είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζα οτι μιλαγες για μηνα και μπερδευτηκεςΓια όλο τον χρόνο ρε σύ. Είπαμε δεν είμαστε Ονάσιδες. Τις δόσεις δεν τις κανονίσαμε ακόμη αλλά είτε 9 είτε 10 θα είναι.
μια χαρα ειναι καλεε! ποσα παιδια θα ειστε?(ή δεν παιζει ρολο?)
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
νομιζα οτι μιλαγες για μηνα και μπερδευτηκες
μια χαρα ειναι καλεε! ποσα παιδια θα ειστε?(ή δεν παιζει ρολο?)
Δεν παίζει ρόλο μπορεί να είσε απο 5μελές μέχρι και 10μελές αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον αριθμό αρκεί να γίνεται καλή δουλειά.
BeThere.
Νεοφερμένος
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
γνωστο και αγνωστο μαζι 3 ωρες?ειναι λιγες..... για αγνωστο μονο οι 3ωρες ειναι οκ τοσες κανουν οι πρισσοτεροι οπως και γω ενω γνωστο 2ωρεςγεια σας! είμαι καινούργια εδώ μιας και είναι το πρώτο μήνυμα που γράφω.θα πάω και εγώ τρίτη λυκείου και έχω να ρωτήσω είναι λίγο 3 ώρες αρχαία?
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλαζει η τιμη εννοω...(συνηθως) εννοειται να γινεται δουλεια εχει σημασια!Δεν παίζει ρόλο μπορεί να είσε απο 5μελές μέχρι και 10μελές αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον αριθμό αρκεί να γίνεται καλή δουλειά.
τα tips τα βρισκεις εσυ βασικα...απλα τωρα που ειναι καλοκαιρι προσπαθησε να βρεις το προγραμμα που βολευει εσενα. προσπαθησε εσυ να βρεις το πιο αποδοτικο....Παιδιά πείτε τα tips σας για μεθοδικό διάβασμα και την οργάνωση σας.
γνωστο και αγνωστο μαζι 3 ωρες?ειναι λιγες..... για αγνωστο μονο οι 3ωρες ειναι οκ τοσες κανουν οι πρισσοτεροι οπως και γω ενω γνωστο 2ωρες
και γνωστό και άγνωστο μαζί(2 ώρες γνωστό και μία άγνωστο) και λατινικά 1,5
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγες (και για τ αρχαια και για τα λατινικα )οι ωρες σε φροντ πας η κανεις ιδαιτερα μαθηματα στο σπιτι? καλυτερα να εκανες 2 αγνωστο γτ το γνωστο ενταξει μπορεις να το διαβασεις και μονη σκαι γνωστό και άγνωστο μαζί(2 ώρες γνωστό και μία άγνωστο) και λατινικά 1,5
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ αύριο γράφω το πρώτο διαγώνισμα Φυσικής Κατ.Σημερα γραψαμε το πρωτο τεστ στην ιστορια (κρητικο ζητημα...πλ ευκολο το τεστ) και τη τεταρτη γραφουμε γνωστο σε ολη τν εισαγωγη,σιγουρα ειναι πιο δυσκολο απο την ιστορια, αντε να δουμε..... εσεις ξεκινησατε τα τεστς ?
Όχι δεν αλλάζει.αλλαζει η τιμη εννοω...(συνηθως) εννοειται να γινεται δουλεια εχει σημασια!
Libertus
Συντονιστής
Εσύ με αυτές τις ώρες είσαι ικανοποιημένη;Γίνεται η δουλειά που πρέπει;Αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο.Το τι κάνουν οι περισσότεροι είναι ήσσονος σημασίας.γεια σας! είμαι καινούργια εδώ μιας και είναι το πρώτο μήνυμα που γράφω.θα πάω και εγώ τρίτη λυκείου και έχω να ρωτήσω είναι λίγο 3 ώρες αρχαία?
salalala
Νεοφερμένος
Σημερα γραψαμε το πρωτο τεστ στην ιστορια (κρητικο ζητημα...πλ ευκολο το τεστ) και τη τεταρτη γραφουμε γνωστο σε ολη τν εισαγωγη,σιγουρα ειναι πιο δυσκολο απο την ιστορια, αντε να δουμε..... εσεις ξεκινησατε τα τεστς ?
γιατί ξεκινάτε απο το κρητικο?
Isabella S.
Νεοφερμένος
Πέρσι που έκανα ιδιαίτερα έκανα 1.5 ώρα άγνωστο μόνο!
Αναλόγως πως δουλεύετε..
Εμείς γράφουμε λύω-λύομαι & παθητικό την Τετάρτη!
Εισαγωγή γνωστή την άλλη Πέμπτη θα γράψουμε..
Και σμρ παπαγάλισα το πρώτο μάθημα στην ιστορία Νόμιζα πως θα δυσκολευτώ..αλλά όλα καλά Την Δευτέρα θα γράψουμε το επόμενο μάθημα τεστάκι!
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτη την απορια εχω κι εγω....γιατι δεν ξεκινατε με τη σειρα...διαβασα και αλλα μηνυματα που στη λογοτεχνια ξεκινανε με το αμαρτημα,τον ιωαννου.γιατι καποια φροντιστηρια επιμενουν να διδασκουν ανακατεμενη την υλη?δεν ειναι τυχαιο οτι το παιδαγωγικο ινστιτουτο προτεινει συγκεκριμενη σειρα διδασκαλιας της υληςγιατί ξεκινάτε απο το κρητικο?
salalala
Νεοφερμένος
αυτη την απορια εχω κι εγω....γιατι δεν ξεκινατε με τη σειρα...διαβασα και αλλα μηνυματα που στη λογοτεχνια ξεκινανε με το αμαρτημα,τον ιωαννου.γιατι καποια φροντιστηρια επιμενουν να διδασκουν ανακατεμενη την υλη?δεν ειναι τυχαιο οτι το παιδαγωγικο ινστιτουτο προτεινει συγκεκριμενη σειρα διδασκαλιας της υλης
εγώ θυμάμαι πάντως πέρσυ λογοτεχνία στα θερινα είχαμε βγάλει όλη την ποίηση εκτος απο παυλόπουλο και τον κρητικό!
2 ώρες το καθένα! Γνωστό 2 & άγνωστο 2 Πάω φροντ.
Πέρσι που έκανα ιδιαίτερα έκανα 1.5 ώρα άγνωστο μόνο!
Αναλόγως πως δουλεύετε..
Εμείς γράφουμε λύω-λύομαι & παθητικό την Τετάρτη!
Εισαγωγή γνωστή την άλλη Πέμπτη θα γράψουμε..
Και σμρ παπαγάλισα το πρώτο μάθημα στην ιστορία Νόμιζα πως θα δυσκολευτώ..αλλά όλα καλά Την Δευτέρα θα γράψουμε το επόμενο μάθημα τεστάκι!
θα την διαβάσεις τόσες φορές την ιστορία που θες δεν θες θα την παπαγαλίσεις...
η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγες (και για τ αρχαια και για τα λατινικα )οι ωρες σε φροντ πας η κανεις ιδαιτερα μαθηματα στο σπιτι? καλυτερα να εκανες 2 αγνωστο γτ το γνωστο ενταξει μπορεις να το διαβασεις και μονη σ
σε φροντιστήριο πάω αλλά είμαστε μόνο 2 άτομα βλέπω να το αλλάζω γιατί και εμένα μου φαίνονται λίγες
Εσύ με αυτές τις ώρες είσαι ικανοποιημένη;Γίνεται η δουλειά που πρέπει;Αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο.Το τι κάνουν οι περισσότεροι είναι ήσσονος σημασίας.
όχι απόλυτα μου φαίνονται λίγες και όπως προανέφερα μάλλον θα αλλάξω
Isabella S.
Νεοφερμένος
Νερόοο? Δεν λες τπτ..με αυτήν την ζέστη
Αν είστε 2 άτομα ίσως είναι καλά! Αλλά δεν το πως θα πάει και μετά..
Λογοτεχνία ξεκινήσαμε τον Κρητικό εμείς..!
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.