Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι συγκεκριμένος ο χρόνος που θα κάνουμε, απλά θα συνεχίσουμε την ύλη από εκεί που την αφήσαμε και θέλουμε να φτάσουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ύλης σε κάθε μάθημα.
Άντε καλή μας αρχή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Θα είστε η 2η χρονιά παιδιών που δίνουν Πανελλήνιες και θα παρακολουθώ την προσπάθειά σας ήδη από τα θερινά
Βαθιά ανάσα, και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όσο ελεύθερο χρόνο θα σας δοθεί.
Αν σας φανεί λίγος, να σκεφτείτε ότι σε ένα χρόνο θα έρθει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας, ανεξάρτητα με το τι καταφέρατε.
Καλό κουράγιο με τα θερινά και ψυχραιμία.
hakuna matata23
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχαχαχαχ ευχαριστουμε για τα ενθαρρυντικα σου λογια!χαχα ηρθε η σειρα σας ??? θα ναι η χειροτερη χρονια της ζωης σας
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Μην αγχώνεις τα παιδιά χωρίς λόγο τώρα!χαχα ηρθε η σειρα σας ??? θα ναι η χειροτερη χρονια της ζωης σας
Μην ακούτε τους φετινούς απόφοιτους, τρολάρουν ασύστολα για να λύσουν τα κόμπλεξ που τους δημιούργησαν οι περσινοί απόφοιτοι.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαΚαλό ξεκίνημα παιδιά!!
Ριρίκα και dhmh ζαλίστηκα μόνο από τις ώρες που είπατε
εγω δεν ειμαι σιγουρη για βιολογια. αν παρω, απο καλοκαιρι...Καλή μας αρχή και πρωτίστως καλό μας κουράγιο.
Όσοι πάρετε βιολογία γενικής ως μάθημα επιλογής, πότε θα την ξεκινήσετε;
κι εγω ενιωσα περιεργα οταν ειδα τον τιτλοΚαλα μόλις ειδα τον τιτλο του θεματος με επιασε ενας κομπος στο στομαχι. Σιγα- σιγα πάντως συνειδητοποιω οτι φτανει η δικη μας σειρα πως περασαν τοσα χρονια! Καλη δυναμη σε όλους!
Και εγω οπως και οι πιο πολλοι ξεκιναω την Δευτερα 25/6. Εχω κανονισει τα περισσοτερα μαθηματα. Ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και μαθηματα επιλογης Μαθηματικα Γ.Π. και Α.Ο.Θ.
Περαστικα σας
Καλη αρχη παιδακια, καλη δυναμη, καλο κουραγιο και χαλαρα καλοκαιρι ειναι ακομη, οκ;
ευχαριστουμε!!Καλη προετοιμασια παιδια!
Αυτο το καλοκαιρι ειναι καπως περιεργο! Ο καιρος ειναι εχθρος σας! Εσεις ομως θα πρεπει να ειστε επικεντρωμενοι στο στοχο σας!
Οχι αγχος, συστηματικο διαβασμα, καλο φαγητο, υπνο και ψυχραιμια!
Ολα θα πανε καλα!
Αρκει να το πιστεψετε...
τι κατευθυνση εισαι?Εγώ θα κάνω 15, είναι λιγότερες.
Καλή μας αρχή Χάρη, καλό κουράγιο.
Εγώ θα την ξεκινήσω από Σεπτέμβρη.
σχεδιο? οπα! δικια μου εισαι εσυ?!Αντε καλη μας αρχη λοιπον!
εγω ξεκιναω μαθηματικα και σχεδιο!
τι ωραια που τα λες.....για αυτην την στιγμη ζουμε!Οπως βλεπετε αριστερα(<==) εβαλε επισημα οτι φοιτω πλεον στην Γ Λυκειου.
Γλουκ.Ποτε φτασαμε Τριτη Λυκειου βρε παιδια?
Εγω μοναχα αυτο δεν καταλαβα...Ποτε περασε το γυμνασιο και οι 2 ταξεις του Λυκειου αληθεια?
Τελος παντων,το θεμα ειναι πως περασες και τωρα καλουμαστε να προσωρησουμε σε μια νεα ταξη..
Οπου δινουμε και τις Πανελληνιες.
Ενταξει,θα τα καταφερουμε.Θα κλαψουμε,θα χαρουμε,θα σπασουμε κανα ποτηρι,θα πνιξουμε κανα μαξιλαρι,θα χασουμε τις βολτες μας αλλα σκεφτειτε....Για σκεφτειτε...Τη στιγμη που θα περναμε το κατωφλι της σχολης που θελουμε...
Αχχχ Για εκεινη την στιγμη ζουμε ....
Οσον αφορα τα καλοκαιρινα.
Γκουχ-γκουχ,ξεκινω απο Δευτερα..Ναι ναι ,και τα εξι...
Δεν βαριεσαι
Λοιπον απο εμενα μια μεγαλη αγκαλια και ...............
Υ.Γ. το τραγουδι γιατι δεν εμφανιζεται?
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Μην αγχώνεις τα παιδιά χωρίς λόγο τώρα!
Μην ακούτε τους φετινούς απόφοιτους, τρολάρουν ασύστολα για να λύσουν τα κόμπλεξ που τους δημιούργησαν οι περσινοί απόφοιτοι.
Δε χαμπαριάζουμε εμείς.
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην κάνετε υπερβολές και μην ξεθεωθείτε από το καλοκαίρι!Απολαύστε το όσο μπορείτε γιατί μετά ο χειμώνας είναι μακρύς,δύσκολος και ζόρικος!
Άντε,σύστημα να έχετε και να οργανώσετε το διάβασμά σας!
Και σκεφτείτε οτι σε κάτι μήνες θα είστε ελεύθεροι και ωραίοι!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
τι κατευθυνση εισαι?
Θεωρητική.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
ααα...λιγο πολλες ωρες δεν ειναι για θεωρητικη?Θεωρητική.
εσυ τι κατευθυνση εισαι??Εγώ ξεκινάω αύριο με τετράωρο και θα πάρω και το πρόγραμμα.Θα είναι τουλάχιστον 19 ώρες μπορεί και παραπάνω δεν έκατσα να τις μετρήσω ακόμα καλή αρχή σε όλους και ΚΟΥΡΑΓΙΟ
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
εσυ τι κατευθυνση εισαι??
Τεχνολογική
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
θα ακουστει περιεργο, αλλα εγω επειδη γενικα μου αρεσει να ειμαι πολυ οργανωτικο και οργανωμενο ατομο και μονο στην ιδεα της τοσης οργανωσης φετος, ''πορωνομαι''!!!! :$ χαχα
ααα...λιγο πολλες ωρες δεν ειναι για θεωρητικη?
εσυ τι κατευθυνση εισαι??
Επειδή είναι θερινά, στα χειμερινά θα είναι λιγότερες.
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα ηρθε η σειρα σας ??? θα ναι η χειροτερη χρονια της ζωης σας
Τι καλός που είσαι ευχαριστούμε για την εμψύχωση
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
πολλες ωρες...Τεχνολογική
αα λεω κι εγωΕπειδή είναι θερινά, στα χειμερινά θα είναι λιγότερες.
BILL KEXA
Νεοφερμένος
hakuna matata23
Εκκολαπτόμενο μέλος
σχεδιο? οπα! δικια μου εισαι εσυ?!
αααχ κ συ?θα κανεις θερινα σχεδιο?
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
εκανα περσυ θερινα σχεδιο και εκανα και ολο τον χειμωνα. απο σεπτεμβρη παλι! σου στελνω λιγο π.μ.!αααχ κ συ?θα κανεις θερινα σχεδιο?
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε καλή μας αρχή !
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολλες ωρες...
Δεν το νομίζω αφού θέλω οικονομικές σχολές οπότε για αυτό έχω + 2 ώρες ΑΟΘ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.